şimdiye kadar yüzümdeki sivilce ve yara izler için çok pahalı ürünler otlar çöpler denedim ama 3 haftadır kullandığım şu formülden daha etkilisini görmedim;her sabah büyük bir bardak elma suyu,diğer meyvelerdende katabilirsiniz ağırlık elma suyu....hazır sular değil kendin sıkacaksın:içelim:
şimdiye kadar yüzümdeki sivilce ve yara izler için çok pahalı ürünler otlar çöpler denedim ama 3 haftadır kullandığım şu formülden daha etkilisini görmedim;her sabah büyük bir bardak elma suyu,diğer meyvelerdende katabilirsiniz ağırlık elma suyu....hazır sular değil kendin sıkacaksın:içelim:
elma suyunu denyeceğim,teşekkürler....
ben gözeneklerim ve siyah noktalarım için haftada 1 gün kil maskesi uyguluyorum....ama zamanla fark ettim ki,gözeneklerim daha çok genişledi....
aranızda kil maskesi uygulayan var mı?
elma suyunu denyeceğim,teşekkürler....
ben gözeneklerim ve siyah noktalarım için haftada 1 gün kil maskesi uyguluyorum....ama zamanla fark ettim ki,gözeneklerim daha çok genişledi....
aranızda kil maskesi uygulayan var mı?
ben de kesinlikle katiliyorum. ben bu sonuca gecen sene tesadufen varmistim. bir ara elma suyu muptelasi olmustum. sabah aksam icmekteydim. gercekten farketmisti. simdilerde hic icmiyordum. ama yine basladim. buarada evde kendimiz sikicaz demis arkadas. ama ben %100 elma suyu olanlardan aliyorum. onlar da mi gerceginin yerini tutmuyor:uhm: