arkadaslar ben sogan kuru diye duymustum ama lekeler icin degil rahim sorunlari icindi benim bildigim 2 sogani soyup iri parcalara ayirip 2 bardak suda kaynatiyorsun ve adet olmadan 10 gun once baslayarak 15 gun boyunca taze taze her sabah iciyorsun ve rahimdaki butun iltihap olsun baska sorunlar olsun bitiyormus diye duymustum ama cilt le ilgili ilk duyuyorum..
canim sen saracoglunun dedigi gibi yap..adet olmadigin zamanlarda 15 gün ic bakalim..ya sivilce icin bilmem ama hani iltihap filan varsa söküyor..ben gecen sene ramazanda bir aksam birde sahurda iciyordum ya sonra bir akintim oldu sogan gibi kokuyordu ama olsun iyi gelir..ben bu adami cok seviyorum:)
canim sen saracoglunun dedigi gibi yap..adet olmadigin zamanlarda 15 gün ic bakalim..ya sivilce icin bilmem ama hani iltihap filan varsa söküyor..ben gecen sene ramazanda bir aksam birde sahurda iciyordum ya sonra bir akintim oldu sogan gibi kokuyordu ama olsun iyi gelir..ben bu adami cok seviyorum:)
Bir yakınımın tanıdığı soğan kürünü rahim ile ilgili sorununda denemiş..Kolestrolü mü yükselmiş..bişey olmuş yanıltmıyayım ,kan değerlerinde olumsuz bişeyler yapmış anlıyacağınız..
Fakat her bünye bir değildir..