Lekeler, Çiller Lekelere soğan suyuuu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

macherie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
165
0
36
dün gece aranırken Ahmet MAranki'nin kendi sitesinde cilt lekeleri, adet düzensizliği, kist tedavisi falan hepsi için soğan suyunu öneriyordu? sabah aç karnına içilmesi gerekiyomuş.. ama kilo vermek isteyenlerde kullanıyomuş? bi fikri olan yada kullanan varm??? :uhm::uhm:

yok ıkı bardak suya bi sogan atıp haşlıcakmısız ama bole elle vurup çatlatılır ya
o şekilde koyulcakmış suya sonra sabah bı bardak aç karnına akşamda yemekten önce içilcekmiş???

adam çok iddialı 15 gün kullanın görüceksiniz diyo valla?? kullanan kimse yokmu yada duyan??

anlaşıldı kendi kendime denicemmm sabah diilde sahurda belki sivilce lekelerine iyi gelir...

macherie benim sivilcelerden kalma koyu renkli lekelerim var.. senin bahsettiğin lekelerde benimkiler gibi mi??

bende denerimm hatta bu akşam içerim haşlayıpp..eğer geçirirse harika olur vallahi alkisalkisalkis

bende denerimm hatta bu akşam içerim haşlayıpp..eğer geçirirse harika olur vallahi alkisalkisalkis

allahım sükür cevap veren.. unutma aç karnına diyo ve 15 gün kullanılcakmıs? bende aksam iftardan önce ve sahurdan önce acken icmeyi dusunuyorum..vereliniortak

eevt şimdi yapıcam ben iftardan önce hemen aç karnına içerim .. canım ama bende 2 tane sivilceden kalan kçk koyu renkte leke onlarda geçermiki :uhm:

canim ben bunu ibrahim saracoglundan duydum ki kendisine cok guvenirim ama o cilt lekelerine demedi sadece adet düzensizligi ve kistler icin birebir ki ben denedim adetin bittikten 15 gün sonra basliyorsun 2 hafta kullaniyorsn sabah aksam cilt lekesine diyecegim birsey yok zaten adet düzenli olunca onalrda gecer belki:=) ama ben saracogluna cok güveniyorum hatta jinekoloji bölümnde okursan bircok insan kistlerden kurtuldu

eevt şimdi yapıcam ben iftardan önce hemen aç karnına içerim .. canım ama bende 2 tane sivilceden kalan kçk koyu renkte leke onlarda geçermiki :uhm:

canım hatta lekelrin üztüne soğan suruncede hafifliyomus rengi? bide ben bu siteden patates maksesi ögrendim benim lekelere cok ıyı gelıo? bi ara istersen?:1rolleyes:

haşlama değil 1 lt su içine 1 soğan fatılıp konuluyor sabahtan itibaren tüm gün içiliyor .kaynatılıp içilen rahimdeki kistler için canım birebir dinledim marankiyi kitabıda var bende

bende saracoglunun sitesine baktım simdi rahim olayları için bunu yazmıs? Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

haşlama değil 1 lt su içine 1 soğan fatılıp konuluyor sabahtan itibaren tüm gün içiliyor .kaynatılıp içilen rahimdeki kistler için canım birebir dinledim marankiyi kitabıda var bende

1 lıtre suya 1 sogan? ne kadar bekletıcez? koyar koymaz içilmez heraalde:s

arkadaşLar ben bunu yaklaşık 1 ay önce duydum ve 1 aydırda yapıyorum. yalnız biraz farklı sanırım..CADIARZU soğanı ortadan kesiyorum ve sivilcelere, yüzümde varsa kızarıklıklara lekelere v.s sürüyorum.. 15-20 dk bekletip yıkıyorum, yüzümde zaten hiç leke yok fakat yeni çıkan sivilceler için oldukça etkiliyerimseniben sivilceleri kurutuyor fln.

hani sürmektense içerden etki etmesmi içsek:kedi: uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…