Benim oldukça sorunlu bir cildim var. Yaşım 36 olmasına rağmen hala sivilce çıkar, beyaz tenli olunca da bu sivilceler iz bırakır, tamamen yok olmaz. Zaten ergenlikten kalma onlarca izim var. Üstüne bir de çillerim var. Diye başlardım yazıma, oysa şimdi epey düzelmiş bir yüzüm var, lekelerim oldukça hafifledi, geçmez denilen genetik çillerim bile. Eskiden bb krem, üstüne fondöten, üstüne pudrasız çıkamazdım. Şimdi ise sadece bb krem yetiyor, inşallah ona da veda edeceğim. Daha 1.5 ay oldu, ilerisi için çok çok umutluyum.
Yaptığım bir çok uygulama var, hepsini yazayım. Azmettim.
Öncelikle gece yatmadan acnelyse, madecassol ve hametan üçlüsünü karıştırıp yüzüme sürüyorum. Doğrudan acnelyse sürdüğüm nadirdir çünkü Acaip hassas bir cildim var. Bu krem zaten çoğunuzun bildiği gibi soyuyor cildi.
Diğer uygulamam bir tonik, hergün sürüp 15 dk bekletiyorum. Tonik şöyle :
-200 ml kolonya
-10 gr salisilik asit
-10 ml glikolik asit(%60)
-10 gr biyosülfür
-10 damla çayağacı yağı
-20gr çinko oksit
-10 gr b3 vitamini(niyasin)
Bunları karıştırdım ve uyguluyorum. Normalde iki güne bir uygulayıp 5 dk beklenmesi deniyor ama benim gibi 20 yıldır geçmeyen izleriniz varsa bu yeterli gelmez.
Bunlar dışında haftada 1,bazen 2 kez bir maskem var, onu yapıyorum. 3 aspirin,yarım çay kaşığı kabartma tozu ve yoğurtla oluşan.
Ayrıca aklıma geldikçe pirinç suyu sürüyorum, lekeleri açsın diye.
Denemenizi tavsiye ederim, ben çok olumlu tepkiler alıyorum. İnsanlar lekelerim geçtiğini, hatta çillerimin sadece burun üstünde kaldığını söylüyor, mutlu oluyorum. Daha 1.5 ay oldu başlayalı. İnşallah hepsi gidecek.