- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Ayy ne güzel darısı bizede olsun işallah benimde adetlerim sıkıntılı olmaya başladı bazen 3 ay bile olmadigim oluyor işallah bende tadarim bu duyguyu sizede çok geçmiş olsun işallah düzelir ve gönlünüze göre olurSebepsiz infertilite demişti o zaman Dr lar 2 defa asilama yaptırmıştım tutmamıştı halbuki yumurtalarım sağlıklı ve catlamislardi sperm sorunumuz hiç olmadı zaten ama gelgelelim tutmadı tüp bebege karar vermiştik ama benim nedense adetim 5 ay gelmemişti Dr Dr gezmeye başlamıştım artık derdim çocuk değil adet olmaktı sadece rahim duvarım inceydi kist yoktu hiç olmamıştı beklicez rahim duvarın kalinlassin dökülür dedi Dr lar 5 ay sonra lekelenmeler başladı hadi diğer ay tam adet görürsün dedi dr yine görmedim herkes test yap yok belin ağrıyorsa hamilesin yok kirpiklerin karışmış ayy tipin aynı hamile tipi biktirmislardi bende test yapmıştım anında 2 çizgide belirince dünyalar benim olmuştu Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu
Amin işallah allah herkese nasip etsinİnş Rabbim tattirsin isteyen dileyen herkese nasip etsin
Çocuk için değerli günler değerlendirilmeye başladığı zaman vücut onu anlayıp kapabılmek için adetleri geciktirmeye bir dönem sonra aylarca olmamaya başlıyor şimdiye kadar çok duydum hatta bizzat kendim de yaşadım bu durumu 8 ekimde randevum var bakalım Dr ne dicek gitmişken çocuk sahibi olabilirmiyim ne durumdayım onu da ogrencem hem korku hem heyecan süreci başladı benim içinAyy ne güzel darısı bizede olsun işallah benimde adetlerim sıkıntılı olmaya başladı bazen 3 ay bile olmadigim oluyor işallah bende tadarim bu duyguyu sizede çok geçmiş olsun işallah düzelir ve gönlünüze göre olur
Merhaba benimde bat 16 eylüldu bende 4.günde test yaptm negatif çıktı şimdi bende yapmaya korkuyorm inşllah güzel haberler alırızGünaydın kızlar benim bat tarihim 16 eylül dü ama bugn10. Gün hala gelmedi kırmızılar bat tarihimden 10gün önce kahverengi leke geldi 3gn az az bu ne demek acaba kist mi oluştu ve bu yüzden mi gecikti bilen anlayan daha önce yaşayan var mı
Inşallah güzel haberler alırsınız hiç korkmayın allah büyük kimseye taşıyamayacagi yük vermez hakkinizda hayırlısı neyse o olsun benimde 1 sene olacak adetlerim çok duzensizlesti hatta kac ay bile olmadigim oluyor ama önceden öyle bişey yoktu her ay mutlaka görürdüm acaba benimde mı öyle olacak sizin dediginiz gibi...Çocuk için değerli günler değerlendirilmeye başladığı zaman vücut onu anlayıp kapabılmek için adetleri geciktirmeye bir dönem sonra aylarca olmamaya başlıyor şimdiye kadar çok duydum hatta bizzat kendim de yaşadım bu durumu 8 ekimde randevum var bakalım Dr ne dicek gitmişken çocuk sahibi olabilirmiyim ne durumdayım onu da ogrencem hem korku hem heyecan süreci başladı benim için
Ayy ortak buldum kendime :) hala kırmızı lar gelmedi gelmesin de zaten istemiyorum ama gebelik ise bide gebe deglsem başka sorun mu var diye aklım karışıyorMerhaba benimde bat 16 eylüldu bende 4.günde test yaptm negatif çıktı şimdi bende yapmaya korkuyorm inşllah güzel haberler alırız
Aynen öyle canm ben şimdi test yaptm ve yine negatif doktora gitsem mi yoksa beklesem mi bilemedmAyy ortak buldum kendime :) hala kırmızı lar gelmedi gelmesin de zaten istemiyorum ama gebelik ise bide gebe deglsem başka sorun mu var diye aklım karışıyor
Yaa bende negatfi görcem diye yapamıyorum işte doktora git istersenAynen öyle canm ben şimdi test yaptm ve yine negatif doktora gitsem mi yoksa beklesem mi bilemedm
Şimdi randevu aldm da en erken 9 ekime bulabildm o zamana kadar mecbur beklicem inşallah kist falan olmaz o zamana kadar özel hastanede yok olduğum yerde tek devlet hastanesi var oda en erken 9 ekimYaa bende negatfi görcem diye yapamıyorum işte doktora git istersen
Tüh ya bayada varmş neyse ozamana kadar bi test saha yaparsın belki onda çıkar :)Şimdi randevu aldm da en erken 9 ekime bulabildm o zamana kadar mecbur beklicem inşallah kist falan olmaz o zamana kadar özel hastanede yok olduğum yerde tek devlet hastanesi var oda en erken 9 ekim
Canim ben regl oldum insallah sen olmazsin ssnjn haberini alirizÇok zor bir bekleyiş ve heycanlı ama sabredelim ben 6.gnde negatifti gördüm ama hala sanki var gibi hissediyorum arada karnıma sancı giriyo dün akşam ve bu sabah girdi bide afedersinagzımın içi bir değişik kokuyo bakalm hamiş isem bunlarda burda kalsın belirtilerim anı köşesi gibi :)
Inşallah canım kısmet sen naptın bi gelişme varmiTüh ya bayada varmş neyse ozamana kadar bi test saha yaparsın belki onda çıkar :)
Sanki adet olcam gibi hissediyorumInşallah canım kısmet sen naptın bi gelişme varmi
Ben hala bekliyorum ama bugn sanki adet olcam gibi agrı geliyo agrı gelince genelde kahve akıntı gelirdi ardından kanama wc ye gidiyorm şimdilik birşey yok bakalmCanim ben regl oldum insallah sen olmazsin ssnjn haberini aliriz
Hayırlısı olsun hepimiz içinSanki adet olcam gibi hissediyorum
Insallah gelmez kuzummBen hala bekliyorum ama bugn sanki adet olcam gibi agrı geliyo agrı gelince genelde kahve akıntı gelirdi ardından kanama wc ye gidiyorm şimdilik birşey yok bakalm
Malesef geldiInsallah gelmez kuzumm
Ciddi mi yaa Bu neki anlamadimMalesef geldi
Doktora randevu aldım ama cuma ya var bir hafta beklicem bakalımCiddi mi yaa Bu neki anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?