Gebeliğe Hazırlık Lekelenmem var....boyle yasayanlar varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel darısı bizede olsun işallah benimde adetlerim sıkıntılı olmaya başladı bazen 3 ay bile olmadigim oluyor işallah bende tadarim bu duyguyu sizede çok geçmiş olsun işallah düzelir ve gönlünüze göre olur

Çocuk için değerli günler değerlendirilmeye başladığı zaman vücut onu anlayıp kapabılmek için adetleri geciktirmeye bir dönem sonra aylarca olmamaya başlıyor şimdiye kadar çok duydum hatta bizzat kendim de yaşadım bu durumu 8 ekimde randevum var bakalım Dr ne dicek gitmişken çocuk sahibi olabilirmiyim ne durumdayım onu da ogrencem hem korku hem heyecan süreci başladı benim için

Merhaba benimde bat 16 eylüldu bende 4.günde test yaptm negatif çıktı şimdi bende yapmaya korkuyorm inşllah güzel haberler alırız

Inşallah güzel haberler alırsınız hiç korkmayın allah büyük kimseye taşıyamayacagi yük vermez hakkinizda hayırlısı neyse o olsun benimde 1 sene olacak adetlerim çok duzensizlesti hatta kac ay bile olmadigim oluyor ama önceden öyle bişey yoktu her ay mutlaka görürdüm acaba benimde mı öyle olacak sizin dediginiz gibi...

Merhaba benimde bat 16 eylüldu bende 4.günde test yaptm negatif çıktı şimdi bende yapmaya korkuyorm inşllah güzel haberler alırız
Ayy ortak buldum kendime :) hala kırmızı lar gelmedi gelmesin de zaten istemiyorum ama gebelik ise bide gebe deglsem başka sorun mu var diye aklım karışıyor

Şimdi randevu aldm da en erken 9 ekime bulabildm o zamana kadar mecbur beklicem inşallah kist falan olmaz o zamana kadar özel hastanede yok olduğum yerde tek devlet hastanesi var oda en erken 9 ekim
Tüh ya bayada varmş neyse ozamana kadar bi test saha yaparsın belki onda çıkar :)

Canim ben regl oldum insallah sen olmazsin ssnjn haberini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…