- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Çok g3cBenim de adet 2 gün gecikti 1 defa 1 2 damla k.rengi leke geldi adet başlıyor sandım bugün 11 gün oldu gecikeli hala gelen birsey yok 3 defa test yaptım hepsi negatif az çok adet belirtilerim var ama o da gelmiyor önümüzdeki ay Dr a gidicem folikuler kist oluşmuş olabilir
Çok geçmiş olsun kist mı var sizde hamilelik olabilir mi adetinizde gecikmişBenim de adet 2 gün gecikti 1 defa 1 2 damla k.rengi leke geldi adet başlıyor sandım bugün 11 gün oldu gecikeli hala gelen birsey yok 3 defa test yaptım hepsi negatif az çok adet belirtilerim var ama o da gelmiyor önümüzdeki ay Dr a gidicem folikuler kist oluşmuş olabilir
Bu yaşıma kadar yaşım 32 kist ile hiç karşılaşmadım düzenli kontrollere giden biri olarak kist oluşmuş kist var gibi birşey hiç duymadım çocuk tedavisi bile görürken Dr kist oluşabilir derdi yine de olmazdı ama bilemiyorum belki ilk defa başıma gelmiş olabilir ekim ayında bi Dr a görünmem şart tabıÇok g3c
Çok geçmiş olsun kist mı var sizde hamilelik olabilir mi adetinizde gecikmiş
Ne kadarlık evlisiniz peki şuan yokmu çocuğunuz falanBu yaşıma kadar yaşım 32 kist ile hiç karşılaşmadım düzenli kontrollere giden biri olarak kist oluşmuş kist var gibi birşey hiç duymadım çocuk tedavisi bile görürken Dr kist oluşabilir derdi yine de olmazdı ama bilemiyorum belki ilk defa başıma gelmiş olabilir ekim ayında bi Dr a görünmem şart tabı
Bi test yapsana canimGünaydın kızlar benim bat tarihim 16 eylül dü ama bugn10. Gün hala gelmedi kırmızılar bat tarihimden 10gün önce kahverengi leke geldi 3gn az az bu ne demek acaba kist mi oluştu ve bu yüzden mi gecikti bilen anlayan daha önce yaşayan var mı
6.gün de yaoyum negatifBi test yapsana canim
Gec dollenmr olabikiyor adetin gelmezse bi 10.gunde de yap bi arkadas duydum adet gecikmsinin 25.gununde yapmis ancak cikmis gec dollenme diye kirmizilar gelmyene kadar umut kaybetmek yok6.gün de yaoyum negatif
Bugün 10.gün bende 15. Güne kadr beklim de öle mi yapsam bugn ya yine çıkmassa he bu ara da dün aksam 10dan bu saatte kadar uyudum buda bi belirti olabilir mi :)Gec dollenmr olabikiyor adetin gelmezse bi 10.gunde de yap bi arkadas duydum adet gecikmsinin 25.gununde yapmis ancak cikmis gec dollenme diye kirmizilar gelmyene kadar umut kaybetmek yok
Evet uyku hali cok oluyor gebelerdeBugün 10.gün bende 15. Güne kadr beklim de öle mi yapsam bugn ya yine çıkmassa he bu ara da dün aksam 10dan bu saatte kadar uyudum buda bi belirti olabilir mi :)
Tamam bende pazartesi ye kadar bekliyim ozaman sabah test yapalım beraber :)Evet uyku hali cok oluyor gebelerdebak bnmde 4 gun gecikme var ama emin olmak.icin bekliyicem pazartesiye kadar insallah beraber mujde aliriz
Olur ayy cok heyecanlandim ya tuhaf ama hissediyorum var gibi ama.kendimi emin olmadan kaptirmak istemiyorumTamam bende pazartesi ye kadar bekliyim ozaman sabah test yapalım beraber :)
Çok zor bir bekleyiş ve heycanlı ama sabredelim ben 6.gnde negatifti gördüm ama hala sanki var gibi hissediyorum arada karnıma sancı giriyo dün akşam ve bu sabah girdi bide afedersinagzımın içi bir değişik kokuyo bakalm hamiş isem bunlarda burda kalsın belirtilerim anı köşesi gibi :)Olur ayy cok heyecanlandim ya tuhaf ama hissediyorum var gibi ama.kendimi emin olmadan kaptirmak istemiyorum
Evt cnm ayynnÇok zor bir bekleyiş ve heycanlı ama sabredelim ben 6.gnde negatifti gördüm ama hala sanki var gibi hissediyorum arada karnıma sancı giriyo dün akşam ve bu sabah girdi bide afedersinagzımın içi bir değişik kokuyo bakalm hamiş isem bunlarda burda kalsın belirtilerim anı köşesi gibi :)
12 yıllık evliyim 6 yaşında 1 oğlum var ona da zor hamile kaldım birtane olsun başka istemem dedim ama oğlum geçen ene anaokuluna başlayınca ve bir çok arkadaşının da kardesi olunca 1 senedir tutturdu oyuncak bebeklerle yatıyor kardeşim yok napiyim diyor üzülüyorum eşim de başladı 1 çocuğumuz daha olsun demeye bu kış için söz verdim ikisine de Dr a gidip tedavi olcam diye çünkü aylardır deniyoruz tutmuyor ama sanırım Dr a gitmem biraz erken olacak işte bu vesile ile tedaviye başlarım ins allahin izniyleNe kadarlık evlisiniz peki şuan yokmu çocuğunuz falan
Aynı durumdayız ben artık mevsimsel geçiş diyorum buna çoğu kişi de gecikme var 13 eylül de benim adet tarihim di ömrümde ilk defa bu kadar gecikme yaşadım oğluma hamileyken 5 gün gecikmisti test yapmıştım hemde akşam üzeri hemen çift çizgi olmuştu daha dün test yaptım 3.olmus oldu tek çizgi hamile olmadığım belli aynı oğlumda ki gibi aşırı belim ağrıyor uyku hali ve göğüslerimdeki damarlar patlicak kadar berrak ama testler negatifGünaydın kızlar benim bat tarihim 16 eylül dü ama bugn10. Gün hala gelmedi kırmızılar bat tarihimden 10gün önce kahverengi leke geldi 3gn az az bu ne demek acaba kist mi oluştu ve bu yüzden mi gecikti bilen anlayan daha önce yaşayan var mı
Allah yardımcınız olsun oglunuzu size bağışların darısı bize işallah benimde 1 tane olsa yeter bunada raziyim sıkıntı neydi peki neden olmuyor bu gebeliginiz halbuki 1 tane olmuş ama12 yıllık evliyim 6 yaşında 1 oğlum var ona da zor hamile kaldım birtane olsun başka istemem dedim ama oğlum geçen ene anaokuluna başlayınca ve bir çok arkadaşının da kardesi olunca 1 senedir tutturdu oyuncak bebeklerle yatıyor kardeşim yok napiyim diyor üzülüyorum eşim de başladı 1 çocuğumuz daha olsun demeye bu kış için söz verdim ikisine de Dr a gidip tedavi olcam diye çünkü aylardır deniyoruz tutmuyor ama sanırım Dr a gitmem biraz erken olacak işte bu vesile ile tedaviye başlarım ins allahin izniyle
Çocuk çok farklı ya çok şanslısınız anne oldunuz darısı bize olsa anneliği tatmayı çok istiyorumAynı durumdayız ben artık mevsimsel geçiş diyorum buna çoğu kişi de gecikme var 13 eylül de benim adet tarihim di ömrümde ilk defa bu kadar gecikme yaşadım oğluma hamileyken 5 gün gecikmisti test yapmıştım hemde akşam üzeri hemen çift çizgi olmuştu daha dün test yaptım 3.olmus oldu tek çizgi hamile olmadığım belli aynı oğlumda ki gibi aşırı belim ağrıyor uyku hali ve göğüslerimdeki damarlar patlicak kadar berrak ama testler negatif
İnş Rabbim tattirsin isteyen dileyen herkese nasip etsinÇocuk çok farklı ya çok şanslısınız anne oldunuz darısı bize olsa anneliği tatmayı çok istiyorum
Sebepsiz infertilite demişti o zaman Dr lar 2 defa asilama yaptırmıştım tutmamıştı halbuki yumurtalarım sağlıklı ve catlamislardi sperm sorunumuz hiç olmadı zaten ama gelgelelim tutmadı tüp bebege karar vermiştik ama benim nedense adetim 5 ay gelmemişti Dr Dr gezmeye başlamıştım artık derdim çocuk değil adet olmaktı sadece rahim duvarım inceydi kist yoktu hiç olmamıştı beklicez rahim duvarın kalinlassin dökülür dedi Dr lar 5 ay sonra lekelenmeler başladı hadi diğer ay tam adet görürsün dedi dr yine görmedim herkes test yap yok belin ağrıyorsa hamilesin yok kirpiklerin karışmış ayy tipin aynı hamile tipi biktirmislardi bende test yapmıştım anında 2 çizgide belirince dünyalar benim olmuştu Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyuAllah yardımcınız olsun oglunuzu size bağışların darısı bize işallah benimde 1 tane olsa yeter bunada raziyim sıkıntı neydi peki neden olmuyor bu gebeliginiz halbuki 1 tane olmuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?