Gebeliğe Hazırlık Lekelenmem var....boyle yasayanlar varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
697
234
103
Mrh kızlar ya adetim geçti kac gündür ha oldum olacağım dedim ama olmadı sürekli az az lekelenmem var ve karnım çok ağrıyor sizde neden olabilir böyle bi durum yaşayan varmı hamilelik mı yoksa başka bi durum mu acaba burda doktor sıkıntisi var haftaya kadar beklemek zorundayım yoksa muayene olacaktim

Gebelik gibi duruyor heyecanlandırmak istemem ama :)
Bende aynı şekilde yeni öğrendim gebeligimi.
Hafif baş dönmeleri yine hafif mide bulantilarinda var mı?
Bende adet günümden 2 gün önce adet habercisi sancılar hissettim..
2 gün gecikti ağrı hala var ama kanama olmadı. .
Test yaptım pozitif.
Karın ve kasıklarda hala ağrım var ve bu gebeligin ilk haftalari çok normalmiş.

Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için ayy işallah keşke öyle olsa çok istiyorum evet karin agrım ve sol kasik agrım çok var özellikle karnıma sancı giriyor dünden beri ve halen pembemsi lekelenmem var ve kendimi çok yorgun hissediyorum bu arada sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize işallah

Bu arada sizinde karnınıza sancı giriyor muydu

Allah razı olsun
Siz de güzel haberi alırsınız inşallah..

Kızlar ben adetten 10gün önce 3gn kadar kahve rengi lekelrnmem oldu ve şuan da adetim 9gün geçti 6.gün de test yaptm negatifti tekrar yapsam mı ki

Benim de adet 2 gün gecikti 1 defa 1 2 damla k.rengi leke geldi adet başlıyor sandım bugün 11 gün oldu gecikeli hala gelen birsey yok 3 defa test yaptım hepsi negatif az çok adet belirtilerim var ama o da gelmiyor önümüzdeki ay Dr a gidicem folikuler kist oluşmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…