- 16 Şubat 2019
- 697
- 234
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Ya biraz bekleyeyim dedim ama karnım çok ağrıyor sizce hamilelikten miKan ver canım hamilelik varsa mutlaka doktora git
Mrh kızlar ya adetim geçti kac gündür ha oldum olacağım dedim ama olmadı sürekli az az lekelenmem var ve karnım çok ağrıyor sizde neden olabilir böyle bi durum yaşayan varmı hamilelik mı yoksa başka bi durum mu acaba burda doktor sıkıntisi var haftaya kadar beklemek zorundayım yoksa muayene olacaktim
Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için ayy işallah keşke öyle olsa çok istiyorum evet karin agrım ve sol kasik agrım çok var özellikle karnıma sancı giriyor dünden beri ve halen pembemsi lekelenmem var ve kendimi çok yorgun hissediyorum bu arada sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize işallahGebelik gibi duruyor heyecanlandırmak istemem ama :)
Bende aynı şekilde yeni öğrendim gebeligimi.
Hafif baş dönmeleri yine hafif mide bulantilarinda var mı?
Bende adet günümden 2 gün önce adet habercisi sancılar hissettim..
2 gün gecikti ağrı hala var ama kanama olmadı. .
Test yaptım pozitif.
Karın ve kasıklarda hala ağrım var ve bu gebeligin ilk haftalari çok normalmiş.
Bu arada sizinde karnınıza sancı giriyor muyduGebelik gibi duruyor heyecanlandırmak istemem ama :)
Bende aynı şekilde yeni öğrendim gebeligimi.
Hafif baş dönmeleri yine hafif mide bulantilarinda var mı?
Bende adet günümden 2 gün önce adet habercisi sancılar hissettim..
2 gün gecikti ağrı hala var ama kanama olmadı. .
Test yaptım pozitif.
Karın ve kasıklarda hala ağrım var ve bu gebeligin ilk haftalari çok normalmiş.
Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için ayy işallah keşke öyle olsa çok istiyorum evet karin agrım ve sol kasik agrım çok var özellikle karnıma sancı giriyor dünden beri ve halen pembemsi lekelenmem var ve kendimi çok yorgun hissediyorum bu arada sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize işallah
Bu arada sizinde karnınıza sancı giriyor muydu
Akşam biraz şiddetliydi şuan sadece hafif bi ağrı var gaz sıkıntısı şuan yok geçer işallah sizinde hayırlı bir hamilelik geçirirsinizEvet..çok şiddetli ise doktora görünmek gerek derler..benim şuan gaz şişkinliği sancısı..normal dedi danistigimiz bi dr
Ayy işallah ya çok isterim burda haykırmayiAllah razı olsun
Siz de güzel haberi alırsınız inşallah..
Tekrar yapın isterseniz benimde öyle akintim var kac gündür ama biraz daha bekleyeyim dedimKızlar ben adetten 10gün önce 3gn kadar kahve rengi lekelrnmem oldu ve şuan da adetim 9gün geçti 6.gün de test yaptm negatifti tekrar yapsam mı ki
5gn daha beklesem mi diyorum 9aydır hayalkırıklığı yaşamk zor geliyorTekrar yapın isterseniz benimde öyle akintim var kac gündür ama biraz daha bekleyeyim dedim
Adetiniz kaç gün geçti ki5gn daha beklesem mi diyorum 9aydır hayalkırıklığı yaşamk zor geliyor
Bugün 9.gündeyimAdetiniz kaç gün geçti ki
Hımm anladım tekrar test yapın isterseniz biraz bekleyinBugün 9.gündeyim
Bi 10 15gün olsn ozamn düşünüyorumHımm anladım tekrar test yapın isterseniz biraz bekleyin
Yanı öyle yapın geç döllenme ihtimalide olabilir allah kalbinize göre versinBi 10 15gün olsn ozamn düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?