Lekelenmem oldu hamile miyim

Ben bütün bunları yaşarken hamile imisim ishal mide bulantısı leke. Fakat ben idrar hem kan testinde pozitif gördüm. Eğer negatif çıktı ise negatif pozitif çıkarsa gebesinizdir
Lekelenme nasıldı ve ilişkiden kaç gün sonraydı tşkler şimdiden

Benim de sadece bir kere kahverengi lekelenmem oldu gecenlerde gecikmem de vardi regl sandim ama devami gelmedi test yaptim evde negative cikti hala regl olmadim sasirdim kaldim ne yapsam

Lekelenme nasıldı ve ilişkiden kaç gün sonraydı tşkler şimdiden
Lekelenmem adet günümden 5 gün önceydi daha sonra bir ay sürdü lekelenmem hamileyken kesildi sonra. Ama negatif çıkıyorsa pozitife olma ihtimali yok gibi. Benim de oluyordu öyle adet sokmedigi için. Hamilelik planlıyorsanız kadın doğumcu ile görüşebilir siniz zor bir süreç bende yaşadım her ay denedim oldu olmadı. Ama bu kadar belirtilere takılınca hiç olmuyor. Akışına bırakın tavsiyem kendim tecrübe ettim çok falza oyuzden. Anne olmak için yaratıldıniz en kısa sürede sağlıkla gebe kalmanız dileğiyle

Cok tşkler cevabınız için. Benim adetten 12 güm önce basladı 4-5 gun kahve leke bugun bitti beyaza döndü reglime daha var zaten ilk kez geldi başıma ondan merak ettim , sevgiler

Aynı durumu bende yaşıyorum adetlerim düzenli değil o yüzden emin de olamıyorum test yaptinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…