- 5 Ocak 2022
- 21
- -10
-
- Konu Sahibi Damlaekren
Test yapmadan kimse bilemez kan verebilirsinRegli zamanımda lekelenmem oldu kahverengimsi pembemsi gibi bir pedi bile zor doldurdu iki gün anca sürdü ve bitti kısa zaman içinde karın ağrım ve ishalim oldu üstüne iştah kaybı ve mide bulantısı yaşadım iki hafta geçti ara ara karın ağrım oluyor regli olacak gibi ama olamıyorum acaba hamile miyim ?
Test yaparsanız öğreniriz.Regli zamanımda lekelenmem oldu kahverengimsi pembemsi gibi bir pedi bile zor doldurdu iki gün anca sürdü ve bitti kısa zaman içinde karın ağrım ve ishalim oldu üstüne iştah kaybı ve mide bulantısı yaşadım iki hafta geçti ara ara karın ağrım oluyor regli olacak gibi ama olamıyorum acaba hamile miyim ?
Bu şekilde yaşayan varsa yazabilir yaşamayan boş yapıp heves kırmayınRegli zamanımda lekelenmem oldu kahverengimsi pembemsi gibi bir pedi bile zor doldurdu iki gün anca sürdü ve bitti kısa zaman içinde karın ağrım ve ishalim oldu üstüne iştah kaybı ve mide bulantısı yaşadım iki hafta geçti ara ara karın ağrım oluyor regli olacak gibi ama olamıyorum acaba hamile miyim ?
Ben yaşadım, hamile değildim. Hormonal bir durumdu. Hamile olmadığım için yine boş yapmış olabilirim tabi size göre.Bu şekilde yaşayan varsa yazabilir yaşamayan boş yapıp heves kırmayın
Test yapın deyince hevesiniz neden kırılıyor kiBu şekilde yaşayan varsa yazabilir yaşamayan boş yapıp heves kırmayın
Test yapmış negatif çıkmış çünkü. İstiyor ki ay hamile olabilirsin deyip boş umutlar verelim.Test yapın deyince hevesiniz neden kırılıyor ki
Test yapmış negatif çıkmış çünkü. İstiyor ki ay hamile olabilirsin deyip boş umutlar verelim
Sizi kandıralım mı yani nasıl bir üslub bu ?Bu şekilde yaşayan varsa yazabilir yaşamayan boş yapıp heves kırmayın
Her insan bir olamaz ki. Biri çıkıp evet ben yaşadım hamileyim dese sende hamile mi olacaksın ? Bunu öğrenmenin tek yolu test yapmak soruya yazılacak cevapta bu neden hevesin kırılsınBu şekilde yaşayan varsa yazabilir yaşamayan boş yapıp heves kırmayın
Yorumlarla hareket edecek değilim yaşayan var mı dedim! Begenmediysen üslubumu yazmayabilirsin.Sizi kandıralım mı yani nasıl bir üslub bu ?
Ne yaparsanız yaparsınız bu burda kimseyi ırgalamaz insanlara bir şey soruyorsunuz ama ters ters yazıyorsunuz sonrada beğenmiyorsan yazma diyorsunz ben de size göre hareket edecek değilim fikrimi düşüncemi yazarımYorumlarla hareket edecek değilim yaşayan var mı dedim! Begenmediysen üslubumu yazmayabilirsin.
O zaman benim üslubumda o şekilde bu da seni ilgilendirmez.Ne yaparsanız yaparsınız bu burda kimseyi ırgalamaz insanlara bir şey soruyorsunuz ama ters ters yazıyorsunuz sonrada beğenmiyorsan yazma diyorsunz ben de size göre hareket edecek değilim fikrimi düşüncemi yazarım
Bu şekilde burda zor cevab bulursunuz o zaman.O zaman benim üslubumda o şekilde bu da seni ilgilendirmez.
Test yapın demenin neresi saçma acaba?Boş umut değilde dalgaya alıyorsun lütfen saçma yorumlarını kendine sakla
Ben bütün bunları yaşarken hamile imisim ishal mide bulantısı leke. Fakat ben idrar hem kan testinde pozitif gördüm. Eğer negatif çıktı ise negatif pozitif çıkarsa gebesinizdirRegli zamanımda lekelenmem oldu kahverengimsi pembemsi gibi bir pedi bile zor doldurdu iki gün anca sürdü ve bitti kısa zaman içinde karın ağrım ve ishalim oldu üstüne iştah kaybı ve mide bulantısı yaşadım iki hafta geçti ara ara karın ağrım oluyor regli olacak gibi ama olamıyorum acaba hamile miyim ?