Lekelenmem oldu hamile miyim

Damlaekren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
21
-10
Regli zamanımda lekelenmem oldu kahverengimsi pembemsi gibi bir pedi bile zor doldurdu iki gün anca sürdü ve bitti kısa zaman içinde karın ağrım ve ishalim oldu üstüne iştah kaybı ve mide bulantısı yaşadım iki hafta geçti ara ara karın ağrım oluyor regli olacak gibi ama olamıyorum acaba hamile miyim ?

Test yapmadan kimse bilemez kan verebilirsin

Test yaparsanız öğreniriz.

Bu şekilde yaşayan varsa yazabilir yaşamayan boş yapıp heves kırmayın

Ben yaşadım, hamile değildim. Hormonal bir durumdu. Hamile olmadığım için yine boş yapmış olabilirim tabi size göre.

Yorumlarla hareket edecek değilim yaşayan var mı dedim! Begenmediysen üslubumu yazmayabilirsin.
Ne yaparsanız yaparsınız bu burda kimseyi ırgalamaz insanlara bir şey soruyorsunuz ama ters ters yazıyorsunuz sonrada beğenmiyorsan yazma diyorsunz ben de size göre hareket edecek değilim fikrimi düşüncemi yazarım

O zaman benim üslubumda o şekilde bu da seni ilgilendirmez.
Bu şekilde burda zor cevab bulursunuz o zaman.

Size çok güzel bir cevab vericektim sizi düşünerek yazıcaktım kendi tecrübeme dayanarak, ancak "boş yapmayın" şeklinde yazdığınızı görünce şaşırdım açıkçası , siz bilirsiniz, umarım gebesinizdir

Ben bütün bunları yaşarken hamile imisim ishal mide bulantısı leke. Fakat ben idrar hem kan testinde pozitif gördüm. Eğer negatif çıktı ise negatif pozitif çıkarsa gebesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…