Lekelenme

XSNM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
117
37
27
Merhaba bayanlar 6 haftalık hamileyim dün ikinci kontrolüm için doktora gittim keseyi de bebeğimi de gördüm çok şükür çok az da kalp atışı duyuldu herşey yolunda dedi düşük tehliken de yok çok şükür dedi ama ertesi gün sabah kahverengi kan geldi yani kan gibide değilde peçete ıslanmış kahverengi gibi sonra bir kaç kere lavaboya gittim ama o kadar çok değil damla damla gibi hafif kahverengi lekeler geliyor dün düşük belirtisi yok demişti ama bugün bunu yaşadım korkuyorum sizce ne olmuş olabilir yardım edebilir misiniz

Yerleşme zamanlarda oluyor böyle şeyler, kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok. Yine de artarsa doktorunuza danışın

Yerleşme zamanlarda oluyor böyle şeyler, kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok. Yine de artarsa doktorunuza danışın
Çok teşekkür ederim suanlik artış yok insaAllah olmaz insan yinede tedirgin oluyor çok sağolun

Ara ara olabiliyor. Korkma cnm. Sağlıkla kucağına al inşallahh

Ara ara olabiliyor. Korkma cnm. Sağlıkla kucağına al inşallahh
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin insaAllah Rabbime emanet Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insaAllah tüm isteyen kardeşlerimize de nasip etsin insaAllah

Peki karında ağrı yada mide bulantısı oluyor mu lekelenmeyle birlikte bilginiz varmı
Mide bulantısı 6. Haftada başlar yani batın 12 gün civarı geçmiş olması lazım. Karın ağrısı adet sancısıymış gibi olabilir.

Merhabalar öncelikle Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi bende bugün süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim doktor 5 veya 6 haftalık gibi duruyor dedi 2 hafta sonra kontrole gel dedi ama kalp atışından bahsetmedi hiç

Ne olur ne Olmaz progestan kullan canm 1 kutu

Amin İnsaAllah Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah benim tam 6 haftalık ikinci kontrolüm du kalp atışını çok az duydu bir dahaki kontrolünde sor varsa zaten gösterir hemen doktorun bana hemen dinletti
Ne olur ne Olmaz progestan kullan canm 1 kutu
Doktora gittim düşük tehliken yok ama yine de vereyim kullan dedi vardı kullanıyorum şuan canım

Olsun nolur nolmaz kullan canm normal stres yapma benmde 11 haftalıkken kanamam oldu düşük riskin var dedi bende kullandım cok sükür iyiyim

Evet adet sancısı gibi oluyor benimde insaAllah kötü bir durum yoktur çok teşekkür ederim
Adet olacakmışsın gibi hafif kasık karin ağrısı ilk aylar oluyor canim korkma normal.kan gelmediği sürece sıkıntı yok diye biliyorum ve cok şiddetli ağrı olmadığı surece

Progestan ağızdan alıyorsan biraz sarsıyor uyku sersemlik yapıyor bilgin olsun canım korkma

KUll
Olsun nolur nolmaz kullan canm normal stres yapma benmde 11 haftalıkken kanamam oldu düşük riskin var dedi bende kullandım cok sükür iyiyim
Çok şükür hep iyi olalım insaAllah canım başladım kullanmaya insaAllah iyi olurum bende

Adet olacakmışsın gibi hafif kasık karin ağrısı ilk aylar oluyor canim korkma normal.kan gelmediği sürece sıkıntı yok diye biliyorum ve cok şiddetli ağrı olmadığı surece
Çok şiddetli değil canım adet görecek gibi doktoruma gittim korktuğum için ama bir sıkıntı yok dedi yine de ilaç verdi kullanmaya başladım bugün çok teşekkür ederim

Evet canım ağızdan alıyorum biraz sarsıyor dediğin gibi ama iyi olalım insaAllah da oda geçer çok teşekkür ederim çok sağol
Sağlıkla kucağına al inşaallah kızın olacak içimden gecti.. bende bat bekliyorum 2.cocuk olacak nasipse

Evet canım ağızdan alıyorum biraz sarsıyor dediğin gibi ama iyi olalım insaAllah da oda geçer çok teşekkür ederim çok sağol
Ha bide en önemli tavsiyem kabız olmamaya çalış. Cok zor oluyor ben cok çektim ilk aylar..aman dikkat et

Sağlıkla kucağına al inşaallah kızın olacak içimden gecti.. bende bat bekliyorum 2.cocuk olacak nasipse
Öyle diyen çok oldu nedense ya sağlıkla gelsinler insaAllah ta Rabbim sizede nasip etsin ikinci bebeğinizi insaAllah sağlıkla kucağımıza alalım insaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…