• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

cherrysu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
10
3
1
Herkese merhaba. Bu konuda birçok kişinin açtığı başlıkları okudum ancak yine de yazmak istedim. Bir yıldır evliyim. Bebek için ilk kez bu ay denemelere başladık. Adet döngüm hep 30’u geçer bazen 32 bazen 33 bazen 37 bile oluyor. Kadın doğuma gittim geçen ay 40’ı geçmezse sorun olmayacağını belirtti. Ben tabii yumurtlama günü vs bilmediğim için ilk kez bu ay takip yapmaya çalıştım :) 2-3 kez beraber olduk eşimle. Bu ayın 9’unda lekelenmem başladı. Kahverengi ve günlük ped kullanıyorum onu günde bir kez dolduracak şekilde. Bugüne kadar hiç böyle bir lekelenmem olmamıştı. Hamile kalmayı çok istiyorum. Yeni denememize rağmen olumsuz sonuç olmasını istemiyorum. Tahmini adet günüme 10 gün var. Sizce sebebi ne olabilir? Yerleşme kanaması bu şekilde olabilir mi?

Kızlar merhaba, bugün bende de kahverengi lekenlenme oldu neden olmuş olabilir acaba? Hamilelik düşündüğümüzden beri ilk kez böyle birşey yaşıyorum.

Kızlar merhaba, bugün bende de kahverengi lekenlenme oldu neden olmuş olabilir acaba? Hamilelik düşündüğümüzden beri ilk kez böyle birşey yaşıyorum.
Evet bende de aynı şey oldu o yüzden merak ettim. Zaten bir yıldır hiç korunmuyorduk. Ancak düşündüğümüzden beri yani bu bir ay içinde bu durum oldu birlikteliklerden sonra. Benim şu an kesildi. 3 gün az az geldi bitti. Bakalım adet günümü bekliyorum artık olacak mıyım. Daha önce hiç lekelenmem olmamıştı. Sadece adet akıntılarım olur.

Evet bende de aynı şey oldu o yüzden merak ettim. Zaten bir yıldır hiç korunmuyorduk. Ancak düşündüğümüzden beri yani bu bir ay içinde bu durum oldu birlikteliklerden sonra. Benim şu an kesildi. 3 gün az az geldi bitti. Bakalım adet günümü bekliyorum artık olacak mıyım. Daha önce hiç lekelenmem olmamıştı. Sadece adet akıntılarım olur.
Evet benim de hiç olmamıştı şaşırdım görünce az az geldi leke şeklinde. İnşallah hayırlı bir haber için olmuştur ama çok da heveslenmeden bekleyeceğim bakalım nasip kısmet🙏🏼Sizin adet gününüze ne kadar var?

Yukarıda yazmışsınız 10 gün varmış benim de bir hafta var bakalım inşallah güzel haberler alırız olmazsa da hayırlısı olsun elbet birgün nasip edecek inşallah Rabbim bizlere de☺️🙏🏼

Yukarıda yazmışsınız 10 gün varmış benim de bir hafta var bakalım inşallah güzel haberler alırız olmazsa da hayırlısı olsun elbet birgün nasip edecek inşallah Rabbim bizlere de☺️🙏🏼
İlk kez böyle bekliyorum heyecanlıyım çok da umut etmemeye çalışıyorum ama insanın elinde olmuyor 🤗 inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız

Yumurtlama günlerinizi biliyor musunuz ? Lekelenmeler yumurtlama döneminde de bir kaç gün görülebiliyor
Evet doğru söylüyorsunuz. Buradan birçok kişinin yorumuna baktım, yumurtlama gününde de lekelenme olabileceğini söylemişler. Tahmini olarak biliyorum dediğim gibi her ay düzenli olamıyorum 30’u geçik günlerde olduğum için ama takvime göre 10 Hazirandı. Biz de 9-11-13 günlerini değerlendirebildik. Bakalım eğer yumurtlama günüyse umarım olmuştur. Adet günümü bekliyorum artık ☺️

Evet doğru söylüyorsunuz. Buradan birçok kişinin yorumuna baktım, yumurtlama gününde de lekelenme olabileceğini söylemişler. Tahmini olarak biliyorum dediğim gibi her ay düzenli olamıyorum 30’u geçik günlerde olduğum için ama takvime göre 10 Hazirandı. Biz de 9-11-13 günlerini değerlendirebildik. Bakalım eğer yumurtlama günüyse umarım olmuştur. Adet günümü bekliyorum artık ☺️
Ben ergenlikten bu yana yumurtlama kanaması görürüm. Şuan yaşım 30. Yumurtlama kanaması olanlarda Sümüksü gelen akıntı kahverengi gelir. Bazen sümüksüz şekilde de geçiyor. Doktora gitmiştim yumurtlama kanaması demişti. Ovülasyon testi alın kanamalarınızın olduğu günü yapın o zaman emin olursunuz yumurtlama kanaması mı değil mi 😊

Ben ergenlikten bu yana yumurtlama kanaması görürüm. Şuan yaşım 30. Yumurtlama kanaması olanlarda Sümüksü gelen akıntı kahverengi gelir. Bazen sümüksüz şekilde de geçiyor. Doktora gitmiştim yumurtlama kanaması demişti. Ovülasyon testi alın kanamalarınızın olduğu günü yapın o zaman emin olursunuz yumurtlama kanaması mı değil mi 😊
Normalde hiç kahverengi akıntım olmazdı o yüzden şaşırdım ben de. Teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için eğer olumsuz sonuç alırsam o şekilde takip edeceğim artık ☺️

Normalde hiç kahverengi akıntım olmazdı o yüzden şaşırdım ben de. Teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için eğer olumsuz sonuç alırsam o şekilde takip edeceğim artık ☺️
Siz gebelik testi yaptınız mı acaba?İnşallah vardır☺️Ben de aynı durumu yaşıyorum lekelenmem oldu 2-3 gün önce, şimdide adet olacakmışım gibi ağrılarım var

Back