Lekelenme yaşayarak hamiş olanlar tecrübelerinize ihtiyacım var !!!!!!!

Ruya Naz0

Minnak Sevgilim ❣️
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
1.978
1.405
Kızlar merhaba lekelenme nasıl oluyor? Benim reglime 1 hafta kala kahverengi akıntım oldu ve geçti devam etmedi ama kasık ağrım çok fazla sizlerin nasıldı ( bu arada klomen çatlatma iğnesi ve bir poşet ilaç kullanıyorum pcos um ve olursa ilk hamişlik olacak buyüzden çok meraktayım:KK22:

Benimde adetime 1 hafta kala lekeleme oldu 2 gün sürdü ve bitti şuanda hamileyim zaten ama 10 gün gecikmeden sonra öğrendim tabi

Benimde adetime 1 hafta kala lekeleme oldu 2 gün sürdü ve bitti şuanda hamileyim zaten ama 10 gün gecikmeden sonra öğrendim tabi
Hayırlı olsun :emir_bebek::nazar: Neden 10 gün sonra öğrenebildin benim adet günüme 5 gün kaldı ona zor sabrediyorum :eek: Peki başka nasıl belirtilerin oldu kasık ağrın falan varmıydı

Kızlar merhaba lekelenme nasıl oluyor? Benim reglime 1 hafta kala kahverengi akıntım oldu ve geçti devam etmedi ama kasık ağrım çok fazla sizlerin nasıldı ( bu arada klomen çatlatma iğnesi ve bir poşet ilaç kullanıyorum pcos um ve olursa ilk hamişlik olacak buyüzden çok meraktayım:KK22:
Cnm bende senin gibiydim 10 gün kala iki gün lekelenmem vee kasiklarimda bacaklarima vuran agrilar oldu. Adete 5 gün kala devlete Doktora gittim idrar testi yaptı negatif çıktı bugün özele gittim ultrasonda baktı bişey gözükmedi gebelik olabilir adeti bekleyelim dedi. Şu an adeti bekliyorum inşallah hamissindir

bende lekelenme olmustum. hatta adet oldum sanmistim ama sunu soyliyebilirim idrar rengimden suphelenmistim. rengi daha koyu sari olmustu normalde oyle olmazdi cunku idrarim.

Hayırlı olsun :emir_bebek::nazar: Neden 10 gün sonra öğrenebildin benim adet günüme 5 gün kaldı ona zor sabrediyorum :eek: Peki başka nasıl belirtilerin oldu kasık ağrın falan varmıydı
Canm bende bilmiyorumki gsliba geç döllenme oldu bende cikmadi okadar test yaptım çıkmadı gecikmenin 7. Günü ciki ama çok çok hafifti belirtilerım kasık ağrısı batması dolgunluk hissi gögüslerim de dolgunluk hissi halsizlik uyku hali idrarımın rengi koyu bide akintim çık canm bukadr

X