- 20 Eylül 2012
- 35
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi OKYANUS_65
Kaç haftalikSiniz..bbenim Doktor uma ben söyledim progestan kullanayim mi diye.hdiye.hayir ilk 3 Aysan sonra bir faydasi yok ddedi.igne kullanıyorum haftada bir..Okyanus 65 bende günde 3 kez progestan kullanıyordum şimdi 1e düşürdük.Ayrıca progestan iğnesinide verdi onuda günaşırı yaptırdık birde proluton haftada 1 yaptırıyorum birde estrofem die bi hap verdi günde 2 kezde onu kullandım sen başka bi doktora gitmeyi dene madem pek ilgilenmedi.
Lçok sevindim Adınıza. RABBİM korusun bebislerimizi ve bizi.yok.byok.ben kullanalım dedim doktor artık ise yaramaz dedI.hhafyalar önce plesentanin yeri iyi mi dedim evet olmasi gerektiği yerde dedi sonra plesenta previa dedi.vdedi.velhasil ben kafayı yiyecem neredeyse.bneredeyse.bebisim de benim gibi şanssız. Bir daha bebebebek dusunursem koşulları iyi olan bir yere gidecem.Ben şimdi 15 haftadayim Dediğim gibi hep 3 kullandım bu hafta 1e düştü benim doktorum çok iyi ilgilendi onun sayesinde düşmedi belki yüzde 80 di içerdeki kanama alanı şimdi 10a düşmüş
Gittim canım Ona da gigittim.bana düşük riskin var bol su iç dediler.devlet hastanelerinde aynı anda 5 kadını alıyorlar muayene odasına. Özel ilgilenmedi yaw devlette doktor hiç ilgilenmez.yilgilenmez.ya burda doğurganlık oranı yüksek. Çok fazla hamile var ve dokodlar yorgunlar..bu sebeple de ilgilenmiyorlar.Bugün doktora söyliycem neden kilo ve tansiyonum a bakmiyorsunuz diye.ve cilfiracam kahverengi akinti normal kanama da Düşük riski o kadar deyip yolluyorlar ay geçti yataktayim.hhiçbir gelisme yok.pyok.pCanım madem memnun değilsin, özele gitmektense bir de devlet hastanesine git bence. Benim de kahverengi lekelenmem olmuştu acile gittik hemen. Hastaneye yat falan dedi doktor hemen.
Seni çok iyi anlıyorum. Karından ultrasonda bakılırken bile erkek doktora gitmeyen ben acilde mecburen erkek doktora muayene oldum. Malesef alttan da muayene etti. Çok utandım ama bebeğime bir şey olsaydı çoook daha fazla üzülürdüm. Taşıdığımız can için katlanmak lazım. Cumayı da bekleme bence hemen git.
Canım Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıcakla doğar yavrun.Gittim canım Ona da gigittim.bana düşük riskin var bol su iç dediler.devlet hastanelerinde aynı anda 5 kadını alıyorlar muayene odasına. Özel ilgilenmedi yaw devlette doktor hiç ilgilenmez.yilgilenmez.ya burda doğurganlık oranı yüksek. Çok fazla hamile var ve dokodlar yorgunlar..bu sebeple de ilgilenmiyorlar.Bugün doktora söyliycem neden kilo ve tansiyonum a bakmiyorsunuz diye.ve cilfiracam kahverengi akinti normal kanama da Düşük riski o kadar deyip yolluyorlar ay geçti yataktayim.hhiçbir gelisme yok.pyok.p
Biraz ilgi ve onlem de sebep oluyor böyle durumldurumlarda.insallah RABBİM hepimizin yüzünü guldurur bu zor günler geride kalır..uüzüldüm düşügune ALLAH şimdiki bebisi bağışlasin inşallah.Canım Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıcakla doğar yavrun.
Doktorlar zaten erken düşüklerin sebebi sağlıksız bebektir, vücut atar diyorlar. O yüzden de Progestan veriyorlar. Çünkü sağlıksız ise zaten düşer, yapacak bir şey yok malesef. Benim bir düşüğüm oldu, doktorum böyle açıklamıştı. Rabbim ömür verirse yaşıyor, O'nun takdiri.
İlacını alıp yat ve stresten uzak durmaya çalış. Güzel düşün inşallah tez vakitte geçer.
Nerede yaşıyorsun??Malesef ben 17+2 yim. Ne kahverengi akintim durdu ne ilgilenen doktor oldu.bizim canımız meleğimiz ama onların sadece is olarak gördükleri ve ilgilenmedikleri bir durum.kdurum.kanamam oldu ki hala oluyor artık sadece evde utanıyorum. Başımıza ne geleceğini bilmiyorum.ve resmen psikolojim çöktü. Bayan çok Iyi anliyoanliyorum.doktot ilgisiz se artık girmenin bir anlamı yok.beni de bir kovmadiklari kaldı normal diyolar kahverengi akinti siyah akinti arada kanama olursa düşük riski.yani eminim düzgün bir seçeneği olsa evde beklemeZDi.BDi.Ben bile batıya bir yere gidip doğuma kadar ev mi tutsam diyorum sırf doktor için sırf muayene etsinler fiye.dfiye.daha bir tek gün tansiyonuma kiloda bakılmaDi..rrutin testleri bile ben istedim.bistedim.
Doğuda bir ilçede. Ile de gittim aynı sonuç.Nerede yaşıyorsun??
Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Biraz ilgi ve onlem de sebep oluyor böyle durumldurumlarda.insallah RABBİM hepimizin yüzünü guldurur bu zor günler geride kalır..uüzüldüm düşügune ALLAH şimdiki bebisi bağışlasin inşallah.