- 20 Eylül 2012
- 35
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi OKYANUS_65
Buket ankarada yasiyormussun başka Dr gitme imkanın yokmu ki?Malesef ben 17+2 yim. Ne kahverengi akintim durdu ne ilgilenen doktor oldu.bizim canımız meleğimiz ama onların sadece is olarak gördükleri ve ilgilenmedikleri bir durum.kdurum.kanamam oldu ki hala oluyor artık sadece evde utanıyorum. Başımıza ne geleceğini bilmiyorum.ve resmen psikolojim çöktü. Bayan çok Iyi anliyoanliyorum.doktot ilgisiz se artık girmenin bir anlamı yok.beni de bir kovmadiklari kaldı normal diyolar kahverengi akinti siyah akinti arada kanama olursa düşük riski.yani eminim düzgün bir seçeneği olsa evde beklemeZDi.BDi.Ben bile batıya bir yere gidip doğuma kadar ev mi tutsam diyorum sırf doktor için sırf muayene etsinler fiye.dfiye.daha bir tek gün tansiyonuma kiloda bakılmaDi..rrutin testleri bile ben istedim.bistedim.
Buketnaz ilaç ilk zamanlar serum taktilar 3 tane. Sonra da pruloton ignr ona devam ediyorum o kadar.dkadar.dinlen dediler 1 ayı aşkın süredir yatıyorum bana misin demdemedi.ya diyorum ya tansiyon takibi kilo takibi vb hiçbir şey yok.ultrasyonda bakiliyo bebek yaşıyor deniyor o kadar.
Emin ol ankarada yaşamam başka doktora gidecek kapasitedeYim.aAyrıca yukarda batıda bir yerde ev tutmayı dudusunuyotum.m sırf doktor için demişim ankaraya Doğu kabul etmiyorsundur sanırım.Buket ankarada yasiyormussun başka Dr gitme imkanın yokmu ki?
Anlamadım şimdi profilinde yaşadığın yer olarak Ankara gördüm. Doğu ili filan deyince önce bende dogudayim Dr konusunda acaba dedim yardimci olabilirmiyim diye. Ankara görünce sordum. Bunun kapasiteyle filan alakası yok yardimci olmak isteme durumuydu sadece. Hervé kadar bana yazdığından pek birsey anlamasamda niyetim yardimci olmaktı. Kapasitene laf söylemek değil.Emin ol ankarada yaşamam başka doktora gidecek kapasitedeYim.aAyrıca yukarda batıda bir yerde ev tutmayı dudusunuyotum.m sırf doktor için demişim ankaraya Doğu kabul etmiyorsundur sanırım.