lekelenme kanamaya donustu.yardim edin

Arifeomer bana mi sordun soruyu bilmiyorum ama kan testimde degerim 10000 olmustu.sikisip gittigim icin de cok sukur kesede gorundu ultrasonda.kalp atisini goredi.dedi bi bucuk hafta sonra gel bakalim kalp atisina.tabi kanaman artarsa yada parca felan dusurmeye baslarsan beklemeden gel dedi.ben iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum.tekrardan progestan yazdi uc kutu.uc ayin bitene kadar kullanacaksin gunde uckez dedi.uzanip dinlen iliski yasak agir is yasak bol bol dinlenecen dedi.artik beklicem takdiri ilahi ne gosterir bilmiyorum.insaallah saglikli bi gebeliktir de kalp atisi duyulur. Allah herkese hayirli salih saglikli evlatlar nasip etsin insaallah.

sizin adınıza sevindim..erkek doktor konusundada haklısınız..ama her zaman istediğimiz olmuyor maalesef..tanrı bebeğinizi korusun..

Melan 2010 ve diger arkadaslar Allah hepinizden razi olsun...erkek doktora gittim yine ayni doktora kanamam oldugunu soylememe ragmen sadece hap verdi..dinlen felan dedi.dun gece dusuk yaptim.takdiri ilahi.bebegimi kaybettim. Rabbim hepimize hayirli salih saglikli salij evlatlar versin. :KK43:((

Melan 2010 ve diger arkadaslar Allah hepinizden razi olsun...erkek doktora gittim yine ayni doktora kanamam oldugunu soylememe ragmen sadece hap verdi..dinlen felan dedi.dun gece dusuk yaptim.takdiri ilahi.bebegimi kaybettim. Rabbim hepimize hayirli salih saglikli salij evlatlar versin. :KK43:((
Canimm çok üzüldüm çok. .

Kismeti yoktu dunyada ama insan cok cabuk kaptiriyo kendini onlari sevmeye.hayirlisi Allahtan :KK43: ama cok dua ettim salih ve saglikliysa nasip olsun.salih sqhlikli diilse Allahim sen onu bende al diye cok dua ettim.saglikli olmadigi inancindayim. Yoksa Rabbim nasip ederdi

cok gecmis olsun.uzuldum ama her serde vardir bir hayir.hakkinda belki boylesi hayirlidir.yasayanbilir cok uzucu ve yipratici bir surec anliyorum.allahim insallah tekrar anne olmayi nasip eder en kisa zamanda.bende 3 ayi gecti senin gibi dusuk yaptim.simdi tekrar hamileyim.sendende bu guzel haberi duyariz yakinda insallah.

X