- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Araştırıyorum internet üzerindenBence iyi bir doktor bulup muayene olun
İlk olarak düzenli artacak mı diye beta hcg takibi yaptırın lekeli başlayan gebelikler çoğu zaman kimyasal veya dış gebelik olabiliyor Allah korusun. İnşallah sağlıkla ilerlesinLekelenme sonrası gebe olduğumu öğrendim. 2 düşük yapmıştım. Korkuyorum. Lekelenmem devam ediyor ne yazık ki. Ne yapmam lazım? Daha önceden 2 gebeligimde de devlet hastanesine gittim memnun kalmadım. Ilgi alaka göremedim. Şimdi özele mi gitsem diyorum.
Inşallah çok teşekkür ederim. Benim sol yumurtaligimda 8 cm pcos görünümlü kist var o da ağrı yapiyor. Lekelenme ondan olabilir mi diye düşünüyorumİlk olarak düzenli artacak mı diye beta hcg takibi yaptırın lekeli başlayan gebelikler çoğu zaman kimyasal veya dış gebelik olabiliyor Allah korusun. İnşallah sağlıkla ilerlesin
O kistlerin kanamaya sebep olmayacağını okumuştum ama rahim içinde bebekle beraber oluşan küçük kist olabiliyormuş oda lekelere sebep oluyormuş sen vakit kaybetmeden bugün ilk kanını ver takibe başlaInşallah çok teşekkür ederim. Benim sol yumurtaligimda 8 cm pcos görünümlü kist var o da ağrı yapiyor. Lekelenme ondan olabilir mi diye düşünüyorum
Progesteron kullanıyormusunuz ? Eğer kullanıyorsanız hemen eczaneye koşun. İnşallah bebeğin seninle kalır.Lekelenme sonrası gebe olduğumu öğrendim. 2 düşük yapmıştım. Korkuyorum. Lekelenmem devam ediyor ne yazık ki. Ne yapmam lazım? Daha önceden 2 gebeligimde de devlet hastanesine gittim memnun kalmadım. Ilgi alaka göremedim. Şimdi özele mi gitsem diyorum.
O kistlerin kanamaya sebep olmayacağını okumuştum ama rahim içinde bebekle beraber oluşan küçük kist olabiliyormuş oda lekelere sebep oluyormuş sen vakit kaybetmeden bugün ilk kanını ver takibe başla
Progesteron kullanmıyorum. Yeni öğrendim doktora bile gidemedimProgesteron kullanıyormusunuz ? Eğer kullanıyorsanız hemen eczaneye koşun. İnşallah bebeğin seninle kalır.
Doktora bugün gidemeyecekseniz, Bence git al reçetesiz veren bi eczane varsa.Progesteron kullanmıyorum. Yeni öğrendim doktora bile gidemedim
Bu akşam acile gitsem verirler mi?Doktora bugün gidemeyecekseniz, Bence git al reçetesiz veren bi eczane varsa.
Doktora bugün gidemeyecekseniz, Bence git al reçetesiz veren bi eczane varsa.
Bugun c.tesi özel hastanelerde kadın doğumcu muhakkak vardrBu akşam acile gitsem verirler mi?
Ben iki defa boş gebelik yaşadım ikisinde de lekelenmelerim başladığı an keseyi görür görmez progesteron vermişti doktorumIlk düşüklerimde daha çok erken kese icin de yolk kesesi var bebek yok diye progesteron vermemişlerdi. Kesenin icinde bebek varsa progesteron veriyoruz demişlerdi. Şuan Lekelenme çok azaldi silik kahverengi olarak geliyor
Eşim işe gitti ve otobüse binmek istemiyorum koronadan dolayı korkuyorum. Yakında özel hastane de yok. Hepsi için en az 2 vasıta değiştirmem gerekiyor. Pazartesiyi bekleyeyim diyorum. Kahverengi Lekelenme siliklesti ve azaldiBugun c.tesi özel hastanelerde kadın doğumcu muhakkak vardr
Yakında hastane yokmu ?
Durumun özel 2 düşükten sonra hamilelikte ilaç Vs kullanılması lazım.
Benim gittiğim doktorlar hep geçiştirdi. Kalp atışını da görmüştük 2.gebeligimde. ama ne yazik ki o da düşük olduBen iki defa boş gebelik yaşadım ikisinde de lekelenmelerim başladığı an keseyi görür görmez progesteron vermişti doktorum
Çok geçmiş olsun kayıplarınız için üzgünüm. Bence bu sefer hemen progestana başlayıp doktora gidene kadar sırtüstü yatın. Çok geçmiş olsunBenim gittiğim doktorlar hep geçiştirdi. Kalp atışını da görmüştük 2.gebeligimde. ama ne yazik ki o da düşük oldu
Çok teşekkür ederim aynen dediginiz gibi yapıyorum. Pazartesi doktor randevusu aldım inşallah bu defa bir şey olmazÇok geçmiş olsun kayıplarınız için üzgünüm. Bence bu sefer hemen progestana başlayıp doktora gidene kadar sırtüstü yatın. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?