• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lekelenme ile beraber gebeliği öğrenmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
32
Lekelenme sonrası gebe olduğumu öğrendim. 2 düşük yapmıştım. Korkuyorum. Lekelenmem devam ediyor ne yazık ki. Ne yapmam lazım? Daha önceden 2 gebeligimde de devlet hastanesine gittim memnun kalmadım. Ilgi alaka göremedim. Şimdi özele mi gitsem diyorum.

Lekelenme sonrası gebe olduğumu öğrendim. 2 düşük yapmıştım. Korkuyorum. Lekelenmem devam ediyor ne yazık ki. Ne yapmam lazım? Daha önceden 2 gebeligimde de devlet hastanesine gittim memnun kalmadım. Ilgi alaka göremedim. Şimdi özele mi gitsem diyorum.
İlk olarak düzenli artacak mı diye beta hcg takibi yaptırın lekeli başlayan gebelikler çoğu zaman kimyasal veya dış gebelik olabiliyor Allah korusun. İnşallah sağlıkla ilerlesin

İlk olarak düzenli artacak mı diye beta hcg takibi yaptırın lekeli başlayan gebelikler çoğu zaman kimyasal veya dış gebelik olabiliyor Allah korusun. İnşallah sağlıkla ilerlesin
Inşallah çok teşekkür ederim. Benim sol yumurtaligimda 8 cm pcos görünümlü kist var o da ağrı yapiyor. Lekelenme ondan olabilir mi diye düşünüyorum

Inşallah çok teşekkür ederim. Benim sol yumurtaligimda 8 cm pcos görünümlü kist var o da ağrı yapiyor. Lekelenme ondan olabilir mi diye düşünüyorum
O kistlerin kanamaya sebep olmayacağını okumuştum ama rahim içinde bebekle beraber oluşan küçük kist olabiliyormuş oda lekelere sebep oluyormuş sen vakit kaybetmeden bugün ilk kanını ver takibe başla

Progesteron kullanıyormusunuz ? Eğer kullanıyorsanız hemen eczaneye koşun. İnşallah bebeğin seninle kalır.

Ilk düşüklerimde daha çok erken kese icin de yolk kesesi var bebek yok diye progesteron vermemişlerdi. Kesenin icinde bebek varsa progesteron veriyoruz demişlerdi. Şuan Lekelenme çok azaldi silik kahverengi olarak geliyor
Ben iki defa boş gebelik yaşadım ikisinde de lekelenmelerim başladığı an keseyi görür görmez progesteron vermişti doktorum

Bugun c.tesi özel hastanelerde kadın doğumcu muhakkak vardr
Yakında hastane yokmu ?
Durumun özel 2 düşükten sonra hamilelikte ilaç Vs kullanılması lazım.
Eşim işe gitti ve otobüse binmek istemiyorum koronadan dolayı korkuyorum. Yakında özel hastane de yok. Hepsi için en az 2 vasıta değiştirmem gerekiyor. Pazartesiyi bekleyeyim diyorum. Kahverengi Lekelenme siliklesti ve azaldi

Back