Gebeliğe Hazırlık Lekelendikten sonra ne zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin icin de dua edicem Allah ım yanınızda olsun

Merhabalar benimde size sorum olucak reglime 2 kala bende dun predictor ve normal ucuz testlerden aldim ilk productoru yaptim saniyesinde kipkirmizi iki cizgi cok net cikti sonra aksama dogru ucuz olani da yaptim oda ayni sekilde belirgin cikti henuz doktora gitmedim cumaya almistim randevu ama aksam ic camasarimda kahverengi lekelenme gordum agrim sizim yok simdi ben hamilemiyim neyim anlamadim yarin kan testide vericm randevuyu yarina cektim simdi bende anlayamdim testlere guvenim mi guvenmim mi :)

Canım ınsallah hayırlısı olur ben açıkçası o idrar testine güvenmiyorum 2 kez pozitif çıktı kanlarım da negatif çıktı 2 haftadır neler çektiğimi bi ben bir Allah bilir lekelenmem varsa eminsen adet geciktiginden hayırlı olsun yarın git bize de haber ver ben de lekelendim ama ultrasonda da kanda da cıkmadı cenki daha yeni lekelenme oldu haftaya gidicem bende insallah var ümidiyle :)

Kanama yerleşme kanaması olabilir. Bi kan vermelisin. 2 testte de pozitifse büyük ihtimalle hamilesindir. Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…