Gebeliğe Hazırlık Lekelendikten sonra ne zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafaya taktıkca iş çıkmaza giriyor. Geçen hafta zombi gibiydim .hatta eşim de dedi senin kafa gitti iyice diye. Hep aklımda var mı yok mu? Kendimi dinliyorum.bir an durdum saçmalama kendine gel dedim.akışına bıraktım. Ya adet olacağım ya hamile. Hangisi hayırlıysa
Sizin icin de dua edicem Allah ım yanınızda olsun

Benim yaşadıklarıma çok benziyor. Yerleşme kanamasından 1-2 gün önce test yaptım silik çıktı ne hikmetse. Ama güvenmedim bekledim. Normal aylardan farklı belirtiler oldu. Kasıklarımda şiddetli nefesimi kesen cinsten batmalar gibi. Sonra yerleşme oldu. Hatta tamam hamileyim deyip test falan yapmadan mutluluktan ağladım o derece inandım. Eşime bile söyledim hamileyim dedim. Düşün yani :)
Ertesi gün kan verelim dedi eşim hastaneye götürdü. Negatif çıktı. Ben çok üzüldüm ama inanmadı hata vardır yanlış bu ya da erken mi yaptık hamilesin sen biliyorum dedi. Orda da üzüntüden ağladım :) neyse 3-4 gün geçti sabah uyanır uyanmaz test yapmak geldi aklıma. İlk idrarla test yaptım ve bingo:) ikinci çizgi çıktı. Bu sefer kesin tamam dedim. Acile gittim akşam kanamam devam ediyordu hafif hafif korktum birazda. Doktor 3-4 gün önce kan vermişsin negatif besbelli kan vermeye gerek yok deyip kovdu resmen:) gönlün olsun alalım kan dedi kanda pozitif çıktı. Yine de gebelik var demedi kimyasal dedi. Ondan sonra 3-4 doktora gittim hepsi kimyasal dedi. Velhasıl kelam 8-9 gün sonrasında keseyi gördüm. 10 gün sonra da kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle:)
Merhabalar benimde size sorum olucak reglime 2 kala bende dun predictor ve normal ucuz testlerden aldim ilk productoru yaptim saniyesinde kipkirmizi iki cizgi cok net cikti sonra aksama dogru ucuz olani da yaptim oda ayni sekilde belirgin cikti henuz doktora gitmedim cumaya almistim randevu ama aksam ic camasarimda kahverengi lekelenme gordum agrim sizim yok simdi ben hamilemiyim neyim anlamadim yarin kan testide vericm randevuyu yarina cektim simdi bende anlayamdim testlere guvenim mi guvenmim mi :)

Merhabalar benimde size sorum olucak reglime 2 kala bende dun predictor ve normal ucuz testlerden aldim ilk productoru yaptim saniyesinde kipkirmizi iki cizgi cok net cikti sonra aksama dogru ucuz olani da yaptim oda ayni sekilde belirgin cikti henuz doktora gitmedim cumaya almistim randevu ama aksam ic camasarimda kahverengi lekelenme gordum agrim sizim yok simdi ben hamilemiyim neyim anlamadim yarin kan testide vericm randevuyu yarina cektim simdi bende anlayamdim testlere guvenim mi guvenmim mi :)
Canım ınsallah hayırlısı olur ben açıkçası o idrar testine güvenmiyorum 2 kez pozitif çıktı kanlarım da negatif çıktı 2 haftadır neler çektiğimi bi ben bir Allah bilir lekelenmem varsa eminsen adet geciktiginden hayırlı olsun yarın git bize de haber ver ben de lekelendim ama ultrasonda da kanda da cıkmadı cenki daha yeni lekelenme oldu haftaya gidicem bende insallah var ümidiyle :)

Kanama yerleşme kanaması olabilir. Bi kan vermelisin. 2 testte de pozitifse büyük ihtimalle hamilesindir. Hayırlı olsun :)

X