Gebeliğe Hazırlık Lekelendikten sonra ne zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lekelenme oldu bende 3 gün oluyor bugün bitti lekelenme kahvemsi bi renk doktora gittim bana haftaya gel dedi kan negatif idrarda negatif çıktı ultrasonda da bisey yok
Canım bildiğim kadarıyla lekelenme adet zamanında oluyormuş ona göre bakarsan 1-2 güne çıkması lazım cuma yeniden baktır istersen

Birde ben öğrendiğimde ultrasonda kese görünmedi çok erkendi 20 gün sonra alttan gördük keseyi yani kese görünmemesi normal kistte yoksa inşallah hamilesindir

lekelenme herkeste olur mu kızlar. benim istenmeyen bata 2 gun var. kan testi yaptırdım pozitif sayılabilir ama çok düşük değer. eğer bebek olsaydı lekelenme olmaz mıydı.

Bişey sorabilir miyim. Salı kan verdim 0.835 çıktu. CuCumarte akşamı yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Bugün gitsem yine kan versem çıkar mı var yada yok

Bişey sorabilir miyim. Salı kan verdim 0.835 çıktu. CuCumarte akşamı yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Bugün gitsem yine kan versem çıkar mı var yada yok
Bekle canım bence 3 gün kadar bende de lekelenme var ama idrar kanda negatif çıktı haftaya çağırdı gidip göstericem bakalım insallah

Bekle canım bence 3 gün kadar bende de lekelenme var ama idrar kanda negatif çıktı haftaya çağırdı gidip göstericem bakalım insallah
Neticede eğer betb hcg de artış olması gerekiyor. Salı günü 0.850 olan değerin bugün en az 10-20 arasında olöaso lazım . Bir fikir olur en azından. Hala adet olmadım çünkü

Neticede eğer betb hcg de artış olması gerekiyor. Salı günü 0.850 olan değerin bugün en az 10-20 arasında olöaso lazım . Bir fikir olur en azından. Hala adet olmadım çünkü
Burdaki arkadaş vardı o da öğle sordu ama bence bekle derim eğer bekleyemezsen git doktora baktır gönlün olsun

Burdaki arkadaş vardı o da öğle sordu ama bence bekle derim eğer bekleyemezsen git doktora baktır gönlün olsun
Doktora randevu almayacağım.sadece hcg baktıracağım. LaboLaboratda. Benim içşn var mı yok mu çok önemli..çünkü sokakta baktığım 25 kadar sokak kedim var. Eğer hamileysem ek hijyen önlemleri almam lazım. Mama çuvalları çok ağır, içinde kedilerin olduğu benim camından atladığım eski bir ev var. İshalii bir kedişin var. Temizlik maddesi kullanmam lazım. Hamileysem tedbirli olmam geregereki

Sen ne kadar temiz kalpli birisin Allah senden kat kat razı olsun bende evimde Köpek bakıyorum 3 yıldır bende

Kizlar bu degerlere gore kac haftalik hamileyim
Doktor doguma gitti bekleye bekleye bir hal oldum catlicam yardim edin :)

Eklentiler

• IMG_8521.JPG
    76,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…