- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
-
- Konu Sahibi Derya Leia
Canım bildiğim kadarıyla lekelenme adet zamanında oluyormuş ona göre bakarsan 1-2 güne çıkması lazım cuma yeniden baktır istersenLekelenme oldu bende 3 gün oluyor bugün bitti lekelenme kahvemsi bi renk doktora gittim bana haftaya gel dedi kan negatif idrarda negatif çıktı ultrasonda da bisey yok
lekelenme herkeste olur mu kızlar. benim istenmeyen bata 2 gun var. kan testi yaptırdım pozitif sayılabilir ama çok düşük değer. eğer bebek olsaydı lekelenme olmaz mıydı.
İnşallah.Ben senin sayende bir kez daha ümitliyim insallah benimde pozitif olur :)
Bekle canım bence 3 gün kadar bende de lekelenme var ama idrar kanda negatif çıktı haftaya çağırdı gidip göstericem bakalım insallahBişey sorabilir miyim. Salı kan verdim 0.835 çıktu. CuCumarte akşamı yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Bugün gitsem yine kan versem çıkar mı var yada yok
Neticede eğer betb hcg de artış olması gerekiyor. Salı günü 0.850 olan değerin bugün en az 10-20 arasında olöaso lazım . Bir fikir olur en azından. Hala adet olmadım çünküBekle canım bence 3 gün kadar bende de lekelenme var ama idrar kanda negatif çıktı haftaya çağırdı gidip göstericem bakalım insallah
Burdaki arkadaş vardı o da öğle sordu ama bence bekle derim eğer bekleyemezsen git doktora baktır gönlün olsunNeticede eğer betb hcg de artış olması gerekiyor. Salı günü 0.850 olan değerin bugün en az 10-20 arasında olöaso lazım . Bir fikir olur en azından. Hala adet olmadım çünkü
Doktora randevu almayacağım.sadece hcg baktıracağım. LaboLaboratda. Benim içşn var mı yok mu çok önemli..çünkü sokakta baktığım 25 kadar sokak kedim var. Eğer hamileysem ek hijyen önlemleri almam lazım. Mama çuvalları çok ağır, içinde kedilerin olduğu benim camından atladığım eski bir ev var. İshalii bir kedişin var. Temizlik maddesi kullanmam lazım. Hamileysem tedbirli olmam geregerekiBurdaki arkadaş vardı o da öğle sordu ama bence bekle derim eğer bekleyemezsen git doktora baktır gönlün olsun
Sen ne kadar temiz kalpli birisin Allah senden kat kat razı olsun bende evimde Köpek bakıyorum 3 yıldır bendeDoktora randevu almayacağım.sadece hcg baktıracağım. LaboLaboratda. Benim içşn var mı yok mu çok önemli..çünkü sokakta baktığım 25 kadar sokak kedim var. Eğer hamileysem ek hijyen önlemleri almam lazım. Mama çuvalları çok ağır, içinde kedilerin olduğu benim camından atladığım eski bir ev var. İshalii bir kedişin var. Temizlik maddesi kullanmam lazım. Hamileysem tedbirli olmam geregereki
Ay hepimizden inşallahSen ne kadar temiz kalpli birisin Allah senden kat kat razı olsun bende evimde Köpek bakıyorum 3 yıldır bende
Gidince haber ver CNm bize deAy hepimizden inşallah
Gittim geldim sonuç bekliyorum artık hayırlısıGidince haber ver CNm bize de
Ayyyyy insallah ya ne zaman cıkıcakmışGittim geldim sonuç bekliyorum artık hayırlısı
Kizlar benim attigim degerlerede bir bakin catlicam2 saat sonra dedi
Ay hiç anlamıyorum dur yardımcı olcam sanaKizlar benim attigim degerlerede bir bakin catlicam