- 19 Şubat 2018
- 934
- 907
-
- Konu Sahibi Derya Leia
Canım doktor baktı kistin YÖK dedi bende yoktu düzenli baktırıyordummerhaba gebelik olsaydı kanda cıkardı. ben de gecen ay yum. olmamıs herzamnkı tarıhte. adet gunumden bır gun sonra basladı ve ucgun kahverengı leke geldı ben de yerlesme sandım ama malesef yum. olgunlasıp kıste donusmus 7gun sonra dıgerı catladı olgunlasıp kistten olma ıhtımalı de olabılır. yerlesme olsaydı kanda cıkardı dıye dusunuyrm
onu gormemısım.ben Allah Allah yerlesme zaten bebek yerlesınce olur hemen akabınde de kana gecer. benım dusugum olmustu ozaman adetıme ucgun kala kanda cıkmstı.mesela. herkesın farklı oluyor gercı. bıkac gun daha gecsın bı tekrarla sen bence de Dr. pekı rahımde kalınlasma var fln dedı mıCanım doktor baktı kistin YÖK dedi bende yoktu düzenli baktırıyordum
Yok tatlım gayet iyisin dedi hatta kesinlikle ilaç icme bana gelene kadar gene bakıcam sana dedionu gormemısım.ben Allah Allah yerlesme zaten bebek yerlesınce olur hemen akabınde de kana gecer. benım dusugum olmustu ozaman adetıme ucgun kala kanda cıkmstı.mesela. herkesın farklı oluyor gercı. bıkac gun daha gecsın bı tekrarla sen bence de Dr. pekı rahımde kalınlasma var fln dedı mı
Senin mide bulantın nasıldıBu doktorları sopayla dövmek lazım
Canım kanında çıktıysa idrara zaten güvenme nefret geldi idrar testinden hadi hayırlısı hamilesinAynen , aynı şeyler.bugün adet günüm.birkaç gün önce iki test silik çizgi çıktı. Cumartesi akşamı yerleşme kanaması oldu.salı günü kan verdim. İlk defa 0.850 çıktı. Hep 0.100 çıkıyordu. Bugün idrar testi yaptım negatif. Lekelenme kasık artısı, göğüs hassasiyetim var. Adet olmadım.idrar testi kocaman tek çizgi, kan 0.850
Belirsizlik canımı sıkıyor
0.850 negatıf ama canımCanım kanında çıktıysa idrara zaten güvenme nefret geldi idrar testinden hadi hayırlısı hamilesin
Bak bi kaç gün daha bekle burda çok gördüm öyle olup da bekleyip tekrar doktora gidenleri bekle Allah dam başka kimse dos doğru bilemez burda biz biraz içimizi rahatlatmak icin bilgileniyoruz0.850 negatıf ama canım
Hamile olmak için 5 olması lazım değerin o da en az.cuma gününe kadar bekleyeceğim. Adet olmazsam mutlaka kanda çıkması lazım En azından saçımı boyatırım ya..Canım kanında çıktıysa idrara zaten güvenme nefret geldi idrar testinden hadi hayırlısı hamilesin
İnsallah boyatamazsınHamile olmak için 5 olması lazım değerin o da en az.cuma gününe kadar bekleyeceğim. Adet olmazsam mutlaka kanda çıkması lazım En azından saçımı boyatırım ya..
canım bana yazdın yanlsıkla arkadas gormeyebılır ona yaz ıstersen tekrarBak bi kaç gün daha bekle burda çok gördüm öyle olup da bekleyip tekrar doktora gidenleri bekle Allah dam başka kimse dos doğru bilemez burda biz biraz içimizi rahatlatmak icin bilgileniyoruz
Sonuçtan sonra ne yaptın doktor ne dedi sana
Doktora gitmedim ki. Özel hastaneye gittim.Hamilelik testi yaptırmak iistiyoru dedim. 20 tl verdim, barkod verdi. Kan verdim. Sonucu da internetten takip ediyorum..doktorluk bir durum yok hhenüz. Bir ara takmıştım da şimdi daha takmıyorum. 37 yaşında 14 yyıllı evliyim . 13 yıl çocuk istemedim. Şimdi de Allahtan hayırlısı.Bak bi kaç gün daha bekle burda çok gördüm öyle olup da bekleyip tekrar doktora gidenleri bekle Allah dam başka kimse dos doğru bilemez burda biz biraz içimizi rahatlatmak icin bilgileniyoruz
Sonuçtan sonra ne yaptın doktor ne dedi sana
Hatlar karıştı pardon. :)canım bana yazdın yanlsıkla arkadas gormeyebılır ona yaz ıstersen tekrar
Ay kısmet nasil diyorum hep. Hayırlısıİnsallah boyatamazsınhamilesindşr insallah eğer istiyorsan
Neden öyle düşünüyorsunuz Allah dam ümit kesilmez gidin belki ultrasonda görünür ne olucagı belli olmaz ben Hale’n umutluyumDoktora gitmedim ki. Özel hastaneye gittim.Hamilelik testi yaptırmak iistiyoru dedim. 20 tl verdim, barkod verdi. Kan verdim. Sonucu da internetten takip ediyorum..doktorluk bir durum yok hhenüz. Bir ara takmıştım da şimdi daha takmıyorum. 37 yaşında 14 yyıllı evliyim . 13 yıl çocuk istemedim. Şimdi de Allahtan hayırlısı.
Aminnnnn inşallah bende persembe ANNE oluyorsunu duyarımAy kısmet nasil diyorum hep. Hayırlısı
Bende yeniyim çözmeye çalışıyorum :)onemlı degıl canım ben de aynı seyı yapmıstım yenı uye ıken :))) arkadas gorebılsın dye dedım ben de mesajı
Kafaya taktıkca iş çıkmaza giriyor. Geçen hafta zombi gibiydim .hatta eşim de dedi senin kafa gitti iyice diye. Hep aklımda var mı yok mu? Kendimi dinliyorum.bir an durdum saçmalama kendine gel dedim.akışına bıraktım. Ya adet olacağım ya hamile. Hangisi hayırlıysaNeden öyle düşünüyorsunuz Allah dam ümit kesilmez gidin belki ultrasonda görünür ne olucagı belli olmaz ben Hale’n umutluyum
İnşallah inşallah hayırlısıylaAminnnnn inşallah bende persembe ANNE oluyorsunu duyarım