Gebeliğe Hazırlık Lekelendikten sonra ne zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba gebelik olsaydı kanda cıkardı. ben de gecen ay yum. olmamıs herzamnkı tarıhte. adet gunumden bır gun sonra basladı ve ucgun kahverengı leke geldı ben de yerlesme sandım ama malesef yum. olgunlasıp kıste donusmus 7gun sonra dıgerı catladı olgunlasıp kistten olma ıhtımalı de olabılır. yerlesme olsaydı kanda cıkardı dıye dusunuyrm
Canım doktor baktı kistin YÖK dedi bende yoktu düzenli baktırıyordum

Canım doktor baktı kistin YÖK dedi bende yoktu düzenli baktırıyordum
onu gormemısım.ben Allah Allah yerlesme zaten bebek yerlesınce olur hemen akabınde de kana gecer. benım dusugum olmustu ozaman adetıme ucgun kala kanda cıkmstı.mesela. herkesın farklı oluyor gercı. bıkac gun daha gecsın bı tekrarla sen bence de Dr. pekı rahımde kalınlasma var fln dedı mı

onu gormemısım.ben Allah Allah yerlesme zaten bebek yerlesınce olur hemen akabınde de kana gecer. benım dusugum olmustu ozaman adetıme ucgun kala kanda cıkmstı.mesela. herkesın farklı oluyor gercı. bıkac gun daha gecsın bı tekrarla sen bence de Dr. pekı rahımde kalınlasma var fln dedı mı
Yok tatlım gayet iyisin dedi hatta kesinlikle ilaç icme bana gelene kadar gene bakıcam sana dedi

Aynen , aynı şeyler.bugün adet günüm.birkaç gün önce iki test silik çizgi çıktı. Cumartesi akşamı yerleşme kanaması oldu.salı günü kan verdim. İlk defa 0.850 çıktı. Hep 0.100 çıkıyordu. Bugün idrar testi yaptım negatif. Lekelenme kasık artısı, göğüs hassasiyetim var. Adet olmadım.idrar testi kocaman tek çizgi, kan 0.850
Belirsizlik canımı sıkıyor

Aynen , aynı şeyler.bugün adet günüm.birkaç gün önce iki test silik çizgi çıktı. Cumartesi akşamı yerleşme kanaması oldu.salı günü kan verdim. İlk defa 0.850 çıktı. Hep 0.100 çıkıyordu. Bugün idrar testi yaptım negatif. Lekelenme kasık artısı, göğüs hassasiyetim var. Adet olmadım.idrar testi kocaman tek çizgi, kan 0.850
Belirsizlik canımı sıkıyor
Canım kanında çıktıysa idrara zaten güvenme nefret geldi idrar testinden hadi hayırlısı hamilesin

Bak bi kaç gün daha bekle burda çok gördüm öyle olup da bekleyip tekrar doktora gidenleri bekle Allah dam başka kimse dos doğru bilemez burda biz biraz içimizi rahatlatmak icin bilgileniyoruz
Sonuçtan sonra ne yaptın doktor ne dedi sana
canım bana yazdın yanlsıkla arkadas gormeyebılır ona yaz ıstersen tekrar

Bak bi kaç gün daha bekle burda çok gördüm öyle olup da bekleyip tekrar doktora gidenleri bekle Allah dam başka kimse dos doğru bilemez burda biz biraz içimizi rahatlatmak icin bilgileniyoruz
Sonuçtan sonra ne yaptın doktor ne dedi sana
Doktora gitmedim ki. Özel hastaneye gittim.Hamilelik testi yaptırmak iistiyoru dedim. 20 tl verdim, barkod verdi. Kan verdim. Sonucu da internetten takip ediyorum..doktorluk bir durum yok hhenüz. Bir ara takmıştım da şimdi daha takmıyorum. 37 yaşında 14 yyıllı evliyim . 13 yıl çocuk istemedim. Şimdi de Allahtan hayırlısı.

Doktora gitmedim ki. Özel hastaneye gittim.Hamilelik testi yaptırmak iistiyoru dedim. 20 tl verdim, barkod verdi. Kan verdim. Sonucu da internetten takip ediyorum..doktorluk bir durum yok hhenüz. Bir ara takmıştım da şimdi daha takmıyorum. 37 yaşında 14 yyıllı evliyim . 13 yıl çocuk istemedim. Şimdi de Allahtan hayırlısı.
Neden öyle düşünüyorsunuz Allah dam ümit kesilmez gidin belki ultrasonda görünür ne olucagı belli olmaz ben Hale’n umutluyum

Neden öyle düşünüyorsunuz Allah dam ümit kesilmez gidin belki ultrasonda görünür ne olucagı belli olmaz ben Hale’n umutluyum
Kafaya taktıkca iş çıkmaza giriyor. Geçen hafta zombi gibiydim .hatta eşim de dedi senin kafa gitti iyice diye. Hep aklımda var mı yok mu? Kendimi dinliyorum.bir an durdum saçmalama kendine gel dedim.akışına bıraktım. Ya adet olacağım ya hamile. Hangisi hayırlıysa

X