- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
- Konu Sahibi fasulyegunaydin
-
Vıcıks vardı benim çocukluğumda her ne derdimiz olsa sürerdi annem . Aynı krem olabilir mi acaba
Sende hic fantazik degilsin millet döşü kıllı arıyorSaç döken keremden arıyorum saç döküyorsa döşü gıllı kocamın gıllarını da döker. Ama tepesinde 3 tel saç kaldı onları dökmesin.lütfen yardım edin yoksa boşanıcam
Komisyon verilirse bende reklam yaparım, bu konuda yeteneğim var
Hayırdır gardaş sorun neben eski üyeyim noldu? eski yada yeni olunca ne oluyor bu ürünü bende kullandım bu markayı biliyorum siz toplanıp ürünü karalamaya kalkmışsınız hiç mi işiniz gücünüz yok hem leke kremi ile saç dökülmenin ne alakası var algınız çok tuhaf
İnanır mısın hiç işimiz yokben eski üyeyim noldu? eski yada yeni olunca ne oluyor bu ürünü bende kullandım bu markayı biliyorum siz toplanıp ürünü karalamaya kalkmışsınız hiç mi işiniz gücünüz yok hem leke kremi ile saç dökülmenin ne alakası var algınız çok tuhaf
Bence boşan
Ama özünde iyi bir insandır bir gıl için yuva yıkmak istemiyorum
Bakın bu birkaç sayfa önce yaptığım yorum. Sorunun ne olduğunu anlamışsınızdır sanırımben eski üyeyim noldu? eski yada yeni olunca ne oluyor bu ürünü bende kullandım bu markayı biliyorum siz toplanıp ürünü karalamaya kalkmışsınız hiç mi işiniz gücünüz yok hem leke kremi ile saç dökülmenin ne alakası var algınız çok tuhaf
Kreminiz iyidir kötüdür orasını bilemem ama emek hırsızı ve bedavacı olduğunuz kesin.
Siteyi bedava reklam yapmak için kullanacağınıza helal para kazanmaya çalışın. İnsanların emeğinin üstüne çöreklenmeyin.
Hiç etkisini görmedim açıkçası. Düzenli uzun süre kullandım ama pozitif yönde bir değişiklik farketmedim.Kızlar uzun zamandır günlük kullanabileceğim bir ürün arıyordum bir kaç arkadasımın tavsiyesi ile leke kreminden sipariş verdim sivilcelerde de etkiliymiş onlar cok etkisini görmüş bende aldım sizede bir sormak istedim aranız da kullanan var mı?
niye koşun koşun eğlence var yazısının altında burası var.. burada noliiiii biriniz anlatsın. ne alaka leke kremi... sazan avı mı var OMG
Olsun boşan yine deAma özünde iyi bir insandır bir gıl için yuva yıkmak istemiyorum
Bi başlık vardı hatırlayan var mı bilmem sperm cilt kusurlarına (leke sivilce vs) iyi geliyomuş diye onun inandırıcılığı kadar olsa işi alır götürürdü konu sahibi ama yok olmadı konusu tutmadı..yakalayamadı o popülerliği..
Ne kadar sürdün ki? Yağı bol bulan Arap gibi mi?Mucize kremgörümcemin eltisinin gelini bu kremle Hamile kalmış sürüyosun 1 haftaya hamilesin. Bana söyledi kullan diye 3 yıl çocuğum olmadı fazla sürdüm sanırım miktarına dikkat edin Kızlar
Kılçık çıktıFasülyenin rengi soldu bozulmuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?