LEKE KIZLAR BAKAR MISINIZ

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Kızlar selam daha önce de sordum ama pek cevap alamadım tekrar sorayım istedim. Bu ay korunmasız ilişkim oldu düzenli şekilde. Reglşme 7 gün var ve göğüslerimde şişkinlik ağrı yok normalde olurdu. Bir süredir belimde kalçama vuran ince Bi sancı ve kasıklarımda bazen iğne batması bazen regl olacakmışım gibi ağrı oluyor. 2 gün önce peçeteye yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi leke geldi sonra çok az pembe bir akıntı. Gözlerim sürekli sulanıyor bacaklarımda da bazen ağrı oluyor. Bunlar belirti mi ve o leke yerleşme kanamasına benziyor mu bilgisi olanlar yazabilir mi. Şimdiden teşekkürler

Merhaba. Ben yerleşme kanaması yaşamıştım. Ama nokta kadar birşeydi kanama denemez bile. Kahverengi ve açık pembeydi kan.

Kızlar selam daha önce de sordum ama pek cevap alamadım tekrar sorayım istedim. Bu ay korunmasız ilişkim oldu düzenli şekilde. Reglşme 7 gün var ve göğüslerimde şişkinlik ağrı yok normalde olurdu. Bir süredir belimde kalçama vuran ince Bi sancı ve kasıklarımda bazen iğne batması bazen regl olacakmışım gibi ağrı oluyor. 2 gün önce peçeteye yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi leke geldi sonra çok az pembe bir akıntı. Gözlerim sürekli sulanıyor bacaklarımda da bazen ağrı oluyor. Bunlar belirti mi ve o leke yerleşme kanamasına benziyor mu bilgisi olanlar yazabilir mi. Şimdiden teşekkürle

Bence regl geçsin test yap canım. Herkesin bünyesi farklı tabi değişebilir ama mesela bende regl yakınken akıntı olmaz sadece yumurtlama döneminde olur 2 veya 3 gün sonra geçerdi.

Kızlar selam daha önce de sordum ama pek cevap alamadım tekrar sorayım istedim. Bu ay korunmasız ilişkim oldu düzenli şekilde. Reglşme 7 gün var ve göğüslerimde şişkinlik ağrı yok normalde olurdu. Bir süredir belimde kalçama vuran ince Bi sancı ve kasıklarımda bazen iğne batması bazen regl olacakmışım gibi ağrı oluyor. 2 gün önce peçeteye yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi leke geldi sonra çok az pembe bir akıntı. Gözlerim sürekli sulanıyor bacaklarımda da bazen ağrı oluyor. Bunlar belirti mi ve o leke yerleşme kanamasına benziyor mu bilgisi olanlar yazabilir mi. Şimdiden teşekkürler
Yerleşme kanaması beklenen adet tarihine 2 3 gün kala filan oluyor. Büyük ihtimalle senin yumurtan catlamış o zamn . Yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi gördüğün pembelikte yumurta çatladığı için olmuştur bu günleri sık değerlendir.

Bence regl geçsin test yap canım. Herkesin bünyesi farklı tabi değişebilir ama mesela bende regl yakınken akıntı olmaz sadece yumurtlama döneminde olur 2 veya 3 gün sonra geçerdi.
Benimde söylediğiniz gibi olur normalde fakat bu ay sürekli akıntı yaşadım süt gibi olanından.

Yerleşme kanaması beklenen adet tarihine 2 3 gün kala filan oluyor. Büyük ihtimalle senin yumurtan catlamış o zamn . Yumurta akı gibi akıntı yumurtlama belirtisi gördüğün pembelikte yumurta çatladığı için olmuştur bu günleri sık değerlendir.
Evet bende sizin söylediğiniz gibi biliyordum fakat burda çok kişide yaşadığımı yaşayıp hamile olan gördüm şüphemin çoğu da o yüzden. Mesela bugün de göğüs uçlarımda ağrı oluştu dokununca ağrıyor. Evet her günü sık değerlendirdik cevabın için teşekkürler umarım Rabbım dileyen herkese nasip eder 🤍

Benzerini yaşıyorum ben de şurada bekleyeyim …
Ama yumurta akı içinde kahve geldiğinde ben regl olmuştum geçen ay.

Bekleyin bakalım ne olacak
Benim de minik minik kahverengi lekeler geliyor ama sadece peçeteye,yapışkan uzayan akıntı içinde geliyor neyin nesi anlamadım
Benimde tam olarak öyle o yüzden şüpheliyim bir iki kişide gördüğüm kadarıyla bunu yaşayıp hamile kalanlar var umarım ikimizde mutlu haber alırız

Benim ilk gebelikte yerleşme kanaması olmadı ama ikincide oldu kahve açık pempe bir şekide peçeteye silince geldi sonra gelmedi iki gün sonra kan vermiştim pozitif çıkmıştı ama benim adet olmam gereken gün leke gelmişti

Merhaba. Ben yerleşme kanaması yaşamıştım. Ama nokta kadar birşeydi kanama denemez bile. Kahverengi ve açık pembeydi kan.
Acaba benimde mi şuan öle dün olsa ne kahve rengi nede pembe böle günlük pedime damlama gibi 3 tane damla gibi bişey geldi sonrada bir daha gelmedi peki sonra ne zaman testimiz pozitif oldu acaba

Acaba benimde mi şuan öle dün olsa ne kahve rengi nede pembe böle günlük pedime damlama gibi 3 tane damla gibi bişey geldi sonrada bir daha gelmedi peki sonra ne zaman testimiz pozitif oldu acaba
Bende bu leke yumurtlamadan 1 hafta sonra oldu. Adetime de 1 hafta vardı. 2 gün gecikme olunca testle öğrenmiştim.

Back
X