LEKE KIZLAR BAKAR MISINIZ

Kızlar selam daha önce de sordum ama pek cevap alamadım tekrar sorayım istedim. Bu ay korunmasız ilişkim oldu düzenli şekilde. Reglşme 7 gün var ve göğüslerimde şişkinlik ağrı yok normalde olurdu. Bir süredir belimde kalçama vuran ince Bi sancı ve kasıklarımda bazen iğne batması bazen regl olacakmışım gibi ağrı oluyor. 2 gün önce peçeteye yumurta akı gibi akıntıyla beraber kahverengi leke geldi sonra çok az pembe bir akıntı. Gözlerim sürekli sulanıyor bacaklarımda da bazen ağrı oluyor. Bunlar belirti mi ve o leke yerleşme kanamasına benziyor mu bilgisi olanlar yazabilir mi. Şimdiden teşekkürler
Regl e 7 gün kala biraz zor gibi ve yerlesme kanamasi da herkes de olan bir şey değil
En güzel adetiniz geçtikten sonra test yapmak
Çok fazla üstüne düşmemek lazım stres çok etkiliyor

Benim ilk gebelikte yerleşme kanaması olmadı ama ikincide oldu kahve açık pempe bir şekide peçeteye silince geldi sonra gelmedi iki gün sonra kan vermiştim pozitif çıkmıştı ama benim adet olmam gereken gün leke gelmişti
Benimde peçeteye silince fark ettim sadece o gün oldu geçti şuan bişey yok peki başka ne tür belirtileriniz vardı

Regl e 7 gün kala biraz zor gibi ve yerlesme kanamasi da herkes de olan bir şey değil
En güzel adetiniz geçtikten sonra test yapmak
Çok fazla üstüne düşmemek lazım stres çok etkiliyor
Bende öyle sanıyordum ama burda ve başka yerlerde bu zaman aralığında yerleşme kanaması yaşayan çok kişi okudum imkansız değil sanırım o yüzden şüphem büyüdü canım

Benim şuan reglime 6 gün var ve 8 gün önce yaşadım acaba ne zaman test yapsam tam sonuç alırım
Erken gebelik testiyle isterseniz 3-4 gün kala öğrenebilirsiniz sonucu. Ama az kalmış isterseniz bekleyin gününüzü. Demesi kolay beklemesi zor :) ama kesin sonuç için.

Erken gebelik testiyle isterseniz 3-4 gün kala öğrenebilirsiniz sonucu. Ama az kalmış isterseniz bekleyin gününüzü. Demesi kolay beklemesi zor :) ama kesin sonuç için.
Beklemek çok zor evet ama o negatif çizgiyi görmek daha da zor sanırım o yüzden bekliyorum en azından adetim gelince anlarım olmadığını 😊

Eve
Evet inşallah ya sabah bu sorunun benzerini sorduğum bir uygulamada 5 kişi falan bende öyleydim sonra hamile olduğumu öğrendim dedi
Evet gördüm bende ama yanıltabilir
Kesimlikle gebelik testi ile teyit edin🙏🏼

Yerleşme kanamanız mı böyleydi uzayan yapıda
Hayır. Yerleşme kanamasını tesadüfen gördüm. Çok afedersiniz lavabo sonrası kağıda nokta kadar kahverengi leke geldi sildim açık pembemsi leke geldi. Sonrada sildim ama gelmedi çok kısa, az olan birşeydi. Hatta kaydetmişim o zamanlar. Ayın 14 ü bu leke gelmiş ertesin gün kasıklara ara ara batan ağrılar başladı gün içinde ve parlak uzayan akıntı oluyordu baya, beklenen adet tarihide ayın 20 ya da 21 ydi sanırım.

Hayır. Yerleşme kanamasını tesadüfen gördüm. Çok afedersiniz lavabo sonrası kağıda nokta kadar kahverengi leke geldi sildim açık pembemsi leke geldi. Sonrada sildim ama gelmedi çok kısa, az olan birşeydi. Hatta kaydetmişim o zamanlar. Ayın 14 ü bu leke gelmiş ertesin gün kasıklara ara ara batan ağrılar başladı gün içinde ve parlak uzayan akıntı oluyordu baya, beklenen adet tarihide ayın 20 ya da 21 ydi sanırım.
İşte tam tarif ettiğiniz akıntı bende var şuan parlak ve uzayan. Çok çok afedersiniz benzetme için, jöle gibi şeffaf,uzayan parlak ve aralarda kahverengi var. Çok kafam karıştı şimdi siz öyle yazınca detay sormak şstedim

İşte tam tarif ettiğiniz akıntı bende var şuan parlak ve uzayan. Çok çok afedersiniz benzetme için, jöle gibi şeffaf,uzayan parlak ve aralarda kahverengi var. Çok kafam karıştı şimdi siz öyle yazınca detay sormak şstedim
Evet benimde böyleydi ama kahverengilik yoktu hiç.

Çok tuhaf :KK43: Allahım bi mucize olsa da gebelik olsa dünyalar benim olur. Kırmızı kanama başlamadığı sürece umutluyum
İnşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin sana da hayırlı bir evlat versin çok içten dua ettim gerçekten inşallah sabah namazında dualarımda olacaksın 🤍

Back
X