I imssso Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 11 1 1 23 Dün 17:01 Konu Sahibi Konu Sahibi imssso #1 Adetim 2 gün gecikti dün de test yaptım negatif bugün 1 kez lekelenme oldu 3 saat oldu ne kanama ne de lekelenme var hamile miyim
Adetim 2 gün gecikti dün de test yaptım negatif bugün 1 kez lekelenme oldu 3 saat oldu ne kanama ne de lekelenme var hamile miyim
N Neisimkoyucam Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2022 193 46 28 27 Dün 20:05 Konu Sahibi Konu Sahibi imssso #2 imssso .!.: Adetim 2 gün gecikti dün de test yaptım negatif bugün 1 kez lekelenme oldu 3 saat oldu ne kanama ne de lekelenme var hamile miyim Genişletmek için tıkla... Testin varsa elinde yarın ilk idrarla testini tekrarla canım
imssso .!.: Adetim 2 gün gecikti dün de test yaptım negatif bugün 1 kez lekelenme oldu 3 saat oldu ne kanama ne de lekelenme var hamile miyim Genişletmek için tıkla... Testin varsa elinde yarın ilk idrarla testini tekrarla canım
I imssso Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2025 11 1 1 23 Dün 20:08 Konu Sahibi Konu Sahibi imssso #3 Neisimkoyucam .!.: Testin varsa elinde yarın ilk idrarla testini tekra Genişletmek için tıkla... Neisimkoyucam .!.: Testin varsa elinde yarın ilk idrarla testini tekrarla canım Genişletmek için tıkla... Aslında dün gece test yaptım negatif çıktı sarı akıntım da var hamilelik olsa sarı akıntı gelir mi
Neisimkoyucam .!.: Testin varsa elinde yarın ilk idrarla testini tekra Genişletmek için tıkla... Neisimkoyucam .!.: Testin varsa elinde yarın ilk idrarla testini tekrarla canım Genişletmek için tıkla... Aslında dün gece test yaptım negatif çıktı sarı akıntım da var hamilelik olsa sarı akıntı gelir mi
S symglhn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Aralık 2024 43 17 3 34 Dün 20:10 Konu Sahibi Konu Sahibi imssso #4 imssso .!.: Aslında dün gece test yaptım negatif çıktı sarı akıntım da var hamilelik olsa sarı akıntı gelir mi Genişletmek için tıkla... Genelde beyaz akıntı geliyor
imssso .!.: Aslında dün gece test yaptım negatif çıktı sarı akıntım da var hamilelik olsa sarı akıntı gelir mi Genişletmek için tıkla... Genelde beyaz akıntı geliyor
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.121 563 38 35 Dün 20:22 Konu Sahibi Konu Sahibi imssso #5 imssso .!.: Adetim 2 gün gecikti dün de test yaptım negatif bugün 1 kez lekelenme oldu 3 saat oldu ne kanama ne de lekelenme var hamile miyim Genişletmek için tıkla... Bazen reglm 1 gun onceden lekenleme seklinde gelir aralikli acik kahve seklinde sokulur bence gecikme devam edefse kan ver
imssso .!.: Adetim 2 gün gecikti dün de test yaptım negatif bugün 1 kez lekelenme oldu 3 saat oldu ne kanama ne de lekelenme var hamile miyim Genişletmek için tıkla... Bazen reglm 1 gun onceden lekenleme seklinde gelir aralikli acik kahve seklinde sokulur bence gecikme devam edefse kan ver