Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi var mıMerhaba kizlaar. 3 gündür hafif lekelenmem var peçeteye dilinde geliyor pembe renkte. Normalda bu gün adet olmam gerekiyor, sat 15mart. Dün ve ondan önceki gün test yaptım silik çıktı. Hamile miyim
Üstüne gormussunuz cnm tekrar test yapın yine çıkarsa kan verin hayırlı olsun bende 2 gün lekelenme oldu peceteye geldi devam etmedi adetime 6 gün vardı lekenme gördüğümde adet tarihini bekliyorum vardır inşaallahMerhaba kizlaar. 3 gündür hafif lekelenmem var peçeteye dilinde geliyor pembe renkte. Normalda bu gün adet olmam gerekiyor, sat 15mart. Dün ve ondan önceki gün test yaptım silik çıktı. Hamile miyim
Bu gün az kanamam oldu regl gibi değil ama. Tekrar yerleşme kanaması ola bilir miSilikse hamilesin
Ben de oyle dusundum. Bu gün təkrar az kanamam oldu iç çamaşıırımda, şimdi de silince peçeteye geliyor kafam karıştıÜstüne gormussunuz cnm tekrar test yapın yine çıkarsa kan verin hayırlı olsun bende 2 gün lekelenme oldu peceteye geldi devam etmedi adetime 6 gün vardı lekenme gördüğümde adet tarihini bekliyorum vardır inşaallah![]()
Yerleşme adet gününde olmaz.canim daha erken oluyorBu gün az kanamam oldu regl gibi değil ama. Tekrar yerleşme kanaması ola bilir mi
Kanamam neden ola bilir pekiYerleşme adet gününde olmaz.canim daha erken oluyor
Regl den olamaz mıKanamam neden ola bilir peki
Sizce bunda gözüküyormu 7 gündür geciktimResmi var mı
Adetiniz duzenlimiydi acaba ben birşey göremedim ama ekranda tamda çıkmaya biliyor .Sizce bunda gözüküyormu 7 gündür geciktim