• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leke geliyor acil kizlar

Bu kadar endiselenirken kaybetme korkusu yasarken nasıl boyle birşey yapmaya kalktiniz.. Doktora danışmadan grip için bile ilaç kullanılmaz ki siz bebeğinizi bu şekilde korudugunuzu mu saniyorsunuz.. Hemen doktora acilen... Bi bebegin hayatı söz konusuyken ahhh çıldırmış olmalısınız...

Doktora gitmedim.kendim iki tane test yaptim.soyle 7 haftalik olana kadar gitmeyi dusunmuyorm.diger sefer beklemedim gittim alttan muayene etti dusuk yaotim.bu sefer beklicem.progestanida doktor vermedi.dusugu engelliyo diye iciyorum.bi sakincasi yok dimi
Düşük yapmanızı alttan muayeneye bağlanmanız çok yanlış. Düşüğün sebebi bu olamaz, mutlaka başka bir sebebi vardır.

Kizlar adet gunum 2 gun gecti test yaptim pozitif cikti.fakat 3 gundur kahverengi leke geliyor.progestan iciyorum 2 tane.neler yapmaliyim tecrubeli hamilelerden cevap bekliyorum.
canım benımde adetım 1 2 gun gecınce kahverengı pembemsı gıbı degısık bır renkte lekelenme olmaya baslamıstı 3 4 gun surdu yerlesme kanamasıydı ılac falan kullanmadım bıttı zaten

İlk 3 ay vajinal muayene oldum.onunla ilgisi yok.dusugun sebebini kimse bilmiyorken bunun yapmasi bence olmaz.ilk gebeligimde birsey yapilmadi dusuk tehdidi yasadim.ikinci gebeligimde vajinal muayene oldum sukur birsey olmadi
Dr a gitmeden ilac icmeyin .ins bebeginiz saglikla buyur

Vajinal muane duşuk le alakası olsa doktorlar yanaşır mi? Allah aşkına bıraz okuyun yurt dışındayım Ve doktorlar ılk günden beri vajinal muane ile muane eder Doğuma kadar çünkü en erken gördükleri o . Burda bana başta varıp geldı ama doktor kesınlıkle rahımı daha rahat gördüklerini söyledı.

Doktora gitmedim.kendim iki tane test yaptim.soyle 7 haftalik olana kadar gitmeyi dusunmuyorm.diger sefer beklemedim gittim alttan muayene etti dusuk yaotim.bu sefer beklicem.progestanida doktor vermedi.dusugu engelliyo diye iciyorum.bi sakincasi yok dimi
Ama doktora sormadan progestan kullanma acile falan git hic olmadi

Hic bisey demedi.alttan muayene edecekti izin vermedim.oda dusuk tehliken olabilir dedi progestn verdi yatio dinlenmemi soledi bu kadar

Turkiyede dusuk riski olanlara vajinal kontrol yapipmaz evet ama sebebi dusugu terikleyexegi icin degil muayene sonrasi dusuk gerceklesirse muayeneden kaynaklanmadigina ikna etmek guc olabilecegi icin. Malum doktor dovmeye merakli milletiz... dusuk riskim vardi kanamayla hastaneye gittim iki doktor da ystten bakip dusuk riski var ama cok goremiyorum kandan dediler alttan bakin o halde dedim. Ben teklif ettim ve hamdolsun dusmedi bebegim. Yani hala dusebilir ayri ama muayeney bagli bir dusme olmadi demek istiyorum sadece...

Normalde alttan bakılması gwlçrekilmiyoe ama bende düşük yapmadan önce alttan baktırmıştım bi bilgim yoktu,
Kizlar adet gunum 2 gun gecti test yaptim pozitif cikti.fakat 3 gundur kahverengi leke geliyor.progestan iciyorum 2 tane.neler yapmaliyim tecrubeli hamilelerden cevap bekliyorum.
Canım büyük ihtimalle yerleşme kanamandır.

Eğer çoğazmaz kesilirse zaten kesinleşir kan testi yap hemen derim kesin çözüm.

İnşallah hamilesindir

Back
X