- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi hurremmsultan
Amiin inşallah çok teşekkür ederimInsallah hayirli haber alirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah çok teşekkür ederimInsallah hayirli haber alirsiniz
Olabilir o kadar heyecanlanlıyım ki adımı bile karıştırabilirim. Peki kimyasal falan olsa test bu kadar koyu olur mu sizce ? Daha önceki bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorumSiz bence ovulasyon testiyle karıştırmışsınız. Her adet dönemi bu testler pozitif verse ülkenin yarısı kalpten giderdi
Bariz ben burdayım diyorÇocuk doğacak nerdeyse
Amin inşallah çok teşekkürlerhayırlısıyla gelsin bebişin
Ağlarım ama yabence değilsiniz hadi bakalım
Adet sancısını her an olacakmış gibi yaşadığım için adet hormonlarıyla ilgili olabilir mi diye merak ettim daha önce burda öyle şeyler yaşadığını yazanlar oldu. O yüzden fikir almak istedim niye böyle çıkıştınız anlayamadım teşekkürler yinede
Resmen Led ışık yanacak testtenAğlarım ama ya
İlk işim o olocak çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinGebeliğin ilk haftalarında olur o ağrılar canm normaldir. Testler elbetteki pozitif. Yarın hemen kan vermelisin.
Tebrikler şimdiden
Ricalar efenim sağlıkla ilerlesin inşallahİlk işim o olocak çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
İşte bir kere olumsuz bir şey yaşayınca insan hep tedirgin oluyorResmen Led ışık yanacak testten
Hamilesin hamilesin diye yahuu
Şaka bir yana anlıyorum heycaninizi
Sağlıklı bir gebelik ve bebek olur inşallah
Bizler içinde dua edinn...
Neden bu kadar kötüsünbence değilsiniz hadi bakalım
Pembis HayallerResmen Led ışık yanacak testten
Hamilesin hamilesin diye yahuu
Şaka bir yana anlıyorum heycaninizi
Sağlıklı bir gebelik ve bebek olur inşallah
Bizler içinde dua edinn...
Onun için beta hcg takibi yapmanız lazım böyle tek kaset testle anlayamazsınız. İnşallah sağlıkla ilerler.Olabilir o kadar heyecanlanlıyım ki adımı bile karıştırabilirim. Peki kimyasal falan olsa test bu kadar koyu olur mu sizce ? Daha önceki bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
İnşallah teşekkürlerOnun için beta hcg takibi yapmanız lazım böyle tek kaset testle anlayamazsınız. İnşallah sağlıkla ilerler.
İlk mesajları görmediniz galiba ben ironi yaptımPembis Hayaller
Konu sahibi sagolsun anladi beni cevabı ve sonra benim yazdığımı okuyun sonra yanıt verin
tamam o zaman özür dilerimİlk mesajları görmediniz galiba ben ironi yaptım
Çok teşekkür ederim canımYa arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun!!belki kadın sevincini paylaşmak istedi
Nedense sürekli negatif iğneleyici mesajar yapanlar aynı üyeler
Tebrikler canim