• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar testlerime bir bakar mısınız?

Siz bence ovulasyon testiyle karıştırmışsınız. Her adet dönemi bu testler pozitif verse ülkenin yarısı kalpten giderdi 🤣
Olabilir o kadar heyecanlanlıyım ki adımı bile karıştırabilirim. Peki kimyasal falan olsa test bu kadar koyu olur mu sizce ? Daha önceki bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Adet sancısını her an olacakmış gibi yaşadığım için adet hormonlarıyla ilgili olabilir mi diye merak ettim daha önce burda öyle şeyler yaşadığını yazanlar oldu. O yüzden fikir almak istedim niye böyle çıkıştınız anlayamadım teşekkürler yinede

Gebeliğin ilk haftalarında olur o ağrılar canm normaldir. Testler elbetteki pozitif. 🤗 Yarın hemen kan vermelisin.
Tebrikler şimdiden 🌸

Resmen Led ışık yanacak testten

Hamilesin hamilesin diye yahuu 😁😁😁

Şaka bir yana anlıyorum heycaninizi

Sağlıklı bir gebelik ve bebek olur inşallah 🌸🌸🌸🤗🤗🤗

Bizler içinde dua edinn...
İşte bir kere olumsuz bir şey yaşayınca insan hep tedirgin oluyor 😌
Amin inşallah çok teşekkürler 💙
Allah en yakın zamanda sizlerinde gönlüne göre versin inşallahhh

Resmen Led ışık yanacak testten

Hamilesin hamilesin diye yahuu 😁😁😁

Şaka bir yana anlıyorum heycaninizi

Sağlıklı bir gebelik ve bebek olur inşallah 🌸🌸🌸🤗🤗🤗

Bizler içinde dua edinn...
Pembis Hayaller Pembis Hayaller

Konu sahibi sagolsun anladi beni cevabı ve sonra benim yazdığımı okuyun sonra yanıt verin

Olabilir o kadar heyecanlanlıyım ki adımı bile karıştırabilirim. Peki kimyasal falan olsa test bu kadar koyu olur mu sizce ? Daha önceki bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Onun için beta hcg takibi yapmanız lazım böyle tek kaset testle anlayamazsınız. İnşallah sağlıkla ilerler.

Ya arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun!!belki kadın sevincini paylaşmak istedi
Nedense sürekli negatif iğneleyici mesajar yapanlar aynı üyeler😒
Tebrikler canim

Ya arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun!!belki kadın sevincini paylaşmak istedi
Nedense sürekli negatif iğneleyici mesajar yapanlar aynı üyeler😒
Tebrikler canim
Çok teşekkür ederim canım 🙏
bende anlayamadım gerçekten neyin iğnelemesi laf söylemesi peşinde bu insanlar, moralim bozuldu dün 🤷‍♀️ Neyse allah herkesin kalbine göre versin 😊

Back