Leke geliyor acil kizlar

Azra250

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
122
49
13
33
Kizlar adet gunum 2 gun gecti test yaptim pozitif cikti.fakat 3 gundur kahverengi leke geliyor.progestan iciyorum 2 tane.neler yapmaliyim tecrubeli hamilelerden cevap bekliyorum.

Doktora gitmelisin canım. İş yapma uzan tuvalet dışında kalkma ayağı

Kizlar adet gunum 2 gun gecti test yaptim pozitif cikti.fakat 3 gundur kahverengi leke geliyor.progestan iciyorum 2 tane.neler yapmaliyim tecrubeli hamilelerden cevap bekliyorum.
Bende aynı senin gibi olmuştum 6 ay progestan kullandım hareketlerine çok dikkat et mümkünü n olduğu kadar yat kalkma şakın bişey kaldırma dikkat et

Doktora gittiniz mi yoksa sadece idrar testinde mi öğrendiniz? Progestanı doktor mu verdi siz kafanıza göre mi kullanıyorsunuz?

Doktora gitmedim.kendim iki tane test yaptim.soyle 7 haftalik olana kadar gitmeyi dusunmuyorm.diger sefer beklemedim gittim alttan muayene etti dusuk yaotim.bu sefer beklicem.progestanida doktor vermedi.dusugu engelliyo diye iciyorum.bi sakincasi yok dimi

doktora gidin mutlaka kendi basınıza ilac kullanmayın alttan mauyne etmezler normalde ustelik alttan muayne dusuk de yapmazmıs sanılanın aksine oyle demisti bana doktor

Peki uc gun kahverengi leke geliyorya bu yerlesme lekesi olabilir mi.

dusuk yapiyoda olablrsnz yerlesmede olablr.fakat o ilaci kafanaiza gore kullanamazsn kese gorunur olunca ve promblemli yani tehlikeli olunca veriliyo ilac.eger kanamanz olucaksa da onu engelliyosnz allah korusun kurtaja kadar yolu ve kendilignden dusmezse.bence beklemedn bi acile gidin gecmis olsun

Tamam tesekkur ederim canim

Son teknoloji ile yapılmış bir cihazın üstelik bütün dünyanın kullandığı bir cihazın düşüğe neden olduğunu kim uydurduysa ilk, ona kocaman sevgilerimi gönderiyorum.

Bir an önce gidip bi kan testi yaptırın hiç olmazsa ki gercekten hamile olup olmadığınızı öğrenin.

O kullandığınız bir hormon ilacı, kafanıza göre böyle şeyler kullanıp kendinize zarar veriyorsunuz. İnsanlar yıllarca okuyup jinekolog oluyorlar siz kafanıza göre iş yapıyorsunuz. Lütfen hemen en yakın sağlık kuruluşuna gidin. Geçmiş olsun.

Tabi ki doktora gitmelisin. Önceki düşüğünden dolayı endişen varsa belirtirsin alttan muayene istemiyorum diye, zorla yapamaz zaten istemiyorum dersen ama en azından bi tahlil filan yaptır kafana göre hormon kullanma madem hamilesin

Hah bak valla ben de onu diyecektim. İnşallah o sigara sana ait değildir. Ama zaten planlı ise önce bırakmalıydın. Vücudun temizlenmesi zaman alır. Ayrıca doktora git.

Kusura bakmayin ama bu buyuk sorumsuzluk.
Doktora gitmeden kafaniza gore ilac kullanmak ne kadar mantikli?

Ayrica alttan ultrason yapildi diye dusuk yapmaz kimse.
Ilk kontroller kalp atisina kadar zaten alttan oluyor.

Alttan ultraosn dusuk yapmaz bebek zaten dusecektir alttan ultrasondan sonra dusuk gerceklesmis olabilir. Dusuk riskim varken hemde kanama oldugu esnada iki doktor da alttan bakti hamdolsun dusuk olmadi... ustelik doktorlara alttan bakmalarini ben rica ettim daha net gorunur diye...

Henuz kan testi bile yaptirmamissiniz, kafaniza gore progestan kullaniyorsunuz... bu kadinlar kulubu bazen cok tehlikeli olabiliyor... burda okudugu yontemlerle kendi kendine ilac dozu ayarlayan uyelerimiz var sahane!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…