Bende aynı senin gibi olmuştum 6 ay progestan kullandım hareketlerine çok dikkat et mümkünü n olduğu kadar yat kalkma şakın bişey kaldırma dikkat etKizlar adet gunum 2 gun gecti test yaptim pozitif cikti.fakat 3 gundur kahverengi leke geliyor.progestan iciyorum 2 tane.neler yapmaliyim tecrubeli hamilelerden cevap bekliyorum.
dusuk yapiyoda olablrsnz yerlesmede olablr.fakat o ilaci kafanaiza gore kullanamazsn kese gorunur olunca ve promblemli yani tehlikeli olunca veriliyo ilac.eger kanamanz olucaksa da onu engelliyosnz allah korusun kurtaja kadar yolu ve kendilignden dusmezse.bence beklemedn bi acile gidin gecmis olsunKizlar adet gunum 2 gun gecti test yaptim pozitif cikti.fakat 3 gundur kahverengi leke geliyor.progestan iciyorum 2 tane.neler yapmaliyim tecrubeli hamilelerden cevap bekliyorum.
Saol canim Allah razi olsunBende aynı senin gibi olmuştum 6 ay progestan kullandım hareketlerine çok dikkat et mümkünü n olduğu kadar yat kalkma şakın bişey kaldırma dikkat et
Tamam tesekkur ederim canimdusuk yapiyoda olablrsnz yerlesmede olablr.fakat o ilaci kafanaiza gore kullanamazsn kese gorunur olunca ve promblemli yani tehlikeli olunca veriliyo ilac.eger kanamanz olucaksa da onu engelliyosnz allah korusun kurtaja kadar yolu ve kendilignden dusmezse.bence beklemedn bi acile gidin gecmis olsun
Oncelikle hayirli ugurulu olsun cnm dr gorun derim ama kahverengi lekeden de korkma kirmizi olmadikca yerlesme olabilir bide saglikli bi gebelik icin o sigara paketini cope att bi an once:)
Doktora gitmedim.kendim iki tane test yaptim.soyle 7 haftalik olana kadar gitmeyi dusunmuyorm.diger sefer beklemedim gittim alttan muayene etti dusuk yaotim.bu sefer beklicem.progestanida doktor vermedi.dusugu engelliyo diye iciyorum.bi sakincasi yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?