Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yeni gelişmelerle tekrar aranızdayım.Merhaba son durumunuz nedir
Haberler maalesef kötü.
Geçen şubatta yaptırdığım pop smear testinde tip 16 ve 18 olmayan hpv taşıyordum ve inanılmaz mutluydum lakin 1 hafta önce yaptırdığım 6 aylık pop smear sonucunu gorunce hayatımın şokunu yaşadım, var olan hpv türünden kurtulmadığım yetmiyormuş gibi bir de tip 16'ya yakalanmışım. Ben de, doktorum da, hemşire de şaşırdık. Tip 16 türlerin en laneti, yapıştı mı kolay kolay seni bırakmıyor. Cinsel hayatım aktif değil son 6 aydır, nasıl tip 16'ya yakalanmış olabilirim, inanılır gibi değil. Hală şoktayım. Doktorum yakın zamanda covid geçirip gecirmedigimi sordu. 6 ay önce 2. kez covide yakalandığımı söyleyince muhtemelen bağışıklık sistemimin zayıfladığıni bu sebeple vücudumun virüsü atamadığını söyledi. Yeniden kolposkopi ve biyopsi yapıldı, bu hafta sonuç gelecek. Sonuca göre uygun tedavi ya da cerrahi işlem yeniden planlanacak. Ve maalesef yapılacak işlem hamile kalma ihtimalimi biraz daha düşürecek. Bana folik asit, green tea tablet ve Shiitaki tableti almamı önerdi. Gerçi bir yıldır kullanıyordum ama düzenli değil, lakin son 6 ayım hayatımın en stresli dönemiydi, sanırım bağışıklığımı çökerten en büyük etmen bu stres oldu. O yüzden bugun itibari ile yeni bir hayata başlamaya karar verdim ve kendimce radikal kararlar aldım, șöyle ki:
Ahcc siparişi verdim. Sanki sağır ve kör olmuştum. Ahcc'yi ben nasıl hiç duymadım ya da hakkında yazılanlara denk gelmedim? Yazılanları okuyunca umudum yeniden arttı. Bunun yanında propolis, d vitamini, Greentea tablet ve folik asidi kullanmaya başladım, düzenli olarak. Seretonin siparişi de verdim, mutlu hissetmem gerek. Kendime daha fazla zaman ayırmak için çalışma saatlerimi düşürdüm. Sosyal medya hesaplarımı kapattım. Bu illetten kurtulan kadar sex yapmamaya yemin içtim. Asla meyve yemeyen ben hergün meyve yemeye söz verdim kendime. Telefonumdaki hüzünlü müzikleri sildim, drama filmi dahi artık izlememeye karar verdim. Bu illeti içimden ve ruhumdan atmak için ne gerekiyorsa yapacağım!