Cok bilgim yok ama hpv negatifse lezyon falan olacağını sanmıyorum. Sonucunuz büyük ihtimalle temiz gelir veya iltihap olabilir. Mesela ben de cin1 gelmişti doktora ama hocam smear negatifti dedim. Hoca da olsun hpv pozitifsin demişti. Düşük dereceli lezyonlar vardı.Bende lsil smear sonucuna rağmen hpv negatif cıktı böyle bisey olabilir mi kolposkopi olacak çarşamba gunu
Smear lsil gelince hemen arkasından hpv testi istediler sonucu geçen hafta cıktı negatif daha önce hiç yatırmamıştım smearda hpv de ilk kez yaptırdımNe zaman verdiniz hpv testi
Insallh öyle olur inanın çok korkuyorum psikolojim bitmiş durumda anksiyete yaşıyorum galibaCok bilgim yok ama hpv negatifse lezyon falan olacağını sanmıyorum. Sonucunuz büyük ihtimalle temiz gelir veya iltihap olabilir. Mesela ben de cin1 gelmişti doktora ama hocam smear negatifti dedim. Hoca da olsun hpv pozitifsin demişti. Düşük dereceli lezyonlar vardı.
lsl geldiyse pozitif canim malesef ama negatif olsa lezyon yapmaz çünkü daha çok yeni başlangıcı olabilirSmear lsil gelince hemen arkasından hpv testi istediler sonucu geçen hafta cıktı negatif daha önce hiç yatırmamıştım smearda hpv de ilk kez yaptırdım
Hpv pozitif olsa mutlaka bir tipi çıkardı illaki smear de yanlışlık olabilir mi yada farklı bi sebepten böyle cıkmış olabilir mi diye düşünüyorum lsil olup kolposkopide lezyon olmayanlar gördüm burda sankilsl geldiyse pozitif canim malesef ama negatif olsa lezyon yapmaz çünkü daha çok yeni başlangıcı olabilir
Zaten 6 ay önce kolposkopi olmuştum. Cin1 gelmişti. 6 ay daha bekleyip kendi doktoruma gittim. Açıkca anlatmak gerekirse gecen sene şubat ayında kolposkopi oldum cin1 geldi smear temizdi. Hpv pozitifti. Ben ağustos ayinda prolaktin yüksekliği nedeniyle kadin doğuma devlet hastanesine gittim. Doktor muayene ederken smear de aldi benden sonuç lsil geldi. Doktor kolposkopi önerdi Ben de daha 6 ay once kolposkopi olduğumu söylediğim tamam o zaman dedi. Bu geçtiğimiz şubat ayında kendi jinekoloji onkoloji doktoruma gittim. Testleri yeniledim negatif geldi.Peki lsil gelen smearden sonra 1 sene bekl3diniz mi kolposkopi olmadınız mi
Çok sevindim inşallah benimde temiz gelirZaten 6 ay önce kolposkopi olmuştum. Cin1 gelmişti. 6 ay daha bekleyip kendi doktoruma gittim. Açıkca anlatmak gerekirse gecen sene şubat ayında kolposkopi oldum cin1 geldi smear temizdi. Hpv pozitifti. Ben ağustos ayinda prolaktin yüksekliği nedeniyle kadin doğuma devlet hastanesine gittim. Doktor muayene ederken smear de aldi benden sonuç lsil geldi. Doktor kolposkopi önerdi Ben de daha 6 ay once kolposkopi olduğumu söylediğim tamam o zaman dedi. Bu geçtiğimiz şubat ayında kendi jinekoloji onkoloji doktoruma gittim. Testleri yeniledim negatif geldi.
Hpv kaç vardi sizdeZaten 6 ay önce kolposkopi olmuştum. Cin1 gelmişti. 6 ay daha bekleyip kendi doktoruma gittim. Açıkca anlatmak gerekirse gecen sene şubat ayında kolposkopi oldum cin1 geldi smear temizdi. Hpv pozitifti. Ben ağustos ayinda prolaktin yüksekliği nedeniyle kadin doğuma devlet hastanesine gittim. Doktor muayene ederken smear de aldi benden sonuç lsil geldi. Doktor kolposkopi önerdi Ben de daha 6 ay once kolposkopi olduğumu söylediğim tamam o zaman dedi. Bu geçtiğimiz şubat ayında kendi jinekoloji onkoloji doktoruma gittim. Testleri yeniledim negatif geldi.
Hpv pozitif olsa mutlaka bir tipi çıkardı illaki smear de yanlışlık olabilir mi yada farklı bi sebepten böyle cıkmış olabilir mi diye düşünüyorum lsil olup kolposkopide lezyon olmayanlar gördüm burda sanki
Belki lezyon değil başka birşeydir inşallahHpv pozitif olsa mutlaka bir tipi çıkardı illaki smear de yanlışlık olabilir mi yada farklı bi sebepten böyle cıkmış olabilir mi diye düşünüyorum lsil olup kolposkopide lezyon olmayanlar gördüm burda sanki
Allah kurtarmış sizi ne güzel geçmiş olsunZaten 6 ay önce kolposkopi olmuştum. Cin1 gelmişti. 6 ay daha bekleyip kendi doktoruma gittim. Açıkca anlatmak gerekirse gecen sene şubat ayında kolposkopi oldum cin1 geldi smear temizdi. Hpv pozitifti. Ben ağustos ayinda prolaktin yüksekliği nedeniyle kadin doğuma devlet hastanesine gittim. Doktor muayene ederken smear de aldi benden sonuç lsil geldi. Doktor kolposkopi önerdi Ben de daha 6 ay once kolposkopi olduğumu söylediğim tamam o zaman dedi. Bu geçtiğimiz şubat ayında kendi jinekoloji onkoloji doktoruma gittim. Testleri yeniledim negatif geldi.
Çok teşekkür ederim. Senelik kontroller devam ediyor. Sizin durumunuz nedir?Allah kurtarmış sizi ne güzel geçmiş olsun
56-59-66 vardı. 3 tane yüksek riskli grupHpv kaç vardi sizde
InşallahÇok sevindim inşallah benimde temiz gelir
Ben hpv 16 31 vardı 6 ay önce leep oldum lepten iki ay sonra hamile kaldım oda dış gebelik oldu. Haziran'da test vericem bakalım inşallah düşmüştürÇok teşekkür ederim. Senelik kontroller devam ediyor. Sizin durumunuz nedir?
İnşallahBen hpv 16 31 vardı 6 ay önce leep oldum lepten iki ay sonra hamile kaldım oda dış gebelik oldu. Haziran'da test vericem bakalım inşallah düşmüştür
Merhabalar yonca hanım nasilsiniz leep sonrasi sonuçlariniz cıktı mi sonraki süreç ic9n dr bisey dedi mi ben de kolposkopi oldum 2parca aldılar sonuç 15 20 güne anca çıkar çok korkuyorum özel mesaj atmayı bilmiyorum burdan bana özelden yazabilir misiniz sizin ic8n bi mahsuru yoksa sizinle vatsap 'tan iletisim kursakanladım çok geçmiş olsun
Merhabalar yonca hanım nasilsiniz leep sonrasi sonuçlariniz cıktı mi sonraki süreç ic9n dr bisey dedi mi ben de kolposkopi oldum 2parca aldılar sonuç 15 20 güne anca çıkar çok korkuyorum özel mesaj atmayı bilmiyorum burdan bana özelden yazabilir misiniz sizin ic8n bi mahsuru yoksa sizinle vatsap 'tan iletisi
Merhabalar yonca hanım nasilsiniz leep sonrasi sonuçlariniz cıktı mi sonraki süreç ic9n dr bisey dedi mi ben de kolposkopi oldum 2parca aldılar sonuç 15 20 güne anca çıkar çok korkuyorum özel mesaj atmayı bilmiyorum burdan bana özelden yazabilir misiniz sizin ic8n bi mahsuru yoksa sizinle vatsap 'tan ile
merhaba iyiyim teşekkürler sonuçlarım çok şükür güzel çıktı temiz çıktı 3 ay sonra smear vereceğim kontrole gel dedi doktorMerhabalar yonca hanım nasilsiniz leep sonrasi sonuçlariniz cıktı mi sonraki süreç ic9n dr bisey dedi mi ben de kolposkopi oldum 2parca aldılar sonuç 15 20 güne anca çıkar çok korkuyorum özel mesaj atmayı bilmiyorum burdan bana özelden yazabilir misiniz sizin ic8n bi mahsuru yoksa sizinle vatsap 'tan iletisim kursak
telimi yazayım ben size ne mahsuru olucak 546 603 49 02 istediğiniz zaman yazınmerhaba iyiyim teşekkürler sonuçlarım çok şükür güzel çıktı temiz çıktı 3 ay sonra smear vereceğim kontrole gel dedi doktor
Merhaba cok geçmiş olsun durumunuz nedir? bende de durum aynı Perşembe kolposkopi ve biyopsi oldum sonuc 40 gün sonraÇok geçmiş olsun bende hpv sonucumu aldim negatif cıktı ama smear lsil anlamadim bakalım dr. Ne dicek