Kartal eğitim araştırmaya gittim ama kolposkopi gunu sonuç sonrası derken baya bi zamn alacak gibi psikolojim hiç iyi değil beklemek çok yordu beni 1ay oldu öğreneli hala hiç bi sonuca varamadımİstanbuldayım ben siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kartal eğitim araştırmaya gittim ama kolposkopi gunu sonuç sonrası derken baya bi zamn alacak gibi psikolojim hiç iyi değil beklemek çok yordu beni 1ay oldu öğreneli hala hiç bi sonuca varamadımİstanbuldayım ben siz ?
Kolposkopi ordamı yapılacak bende anestesisiz diye devlet istemiştim ama beklemek istemediğimden özele gittim ya çok sıkmayın canımızı bişi çıkmaz inşallahKartal eğitim araştırmaya gittim ama kolposkopi gunu sonuç sonrası derken baya bi zamn alacak gibi psikolojim hiç iyi değil beklemek çok yordu beni 1ay oldu öğreneli hala hiç bi sonuca varamadım
Yaş kaç sizinKolposkopi ordamı yapılacak bende anestesisiz diye devlet istemiştim ama beklemek istemediğimden özele gittim ya çok sıkmayın canımızı bişi çıkmaz inşallah
Kolposkopi ordamı yapılacak bende anestesisiz diye devlet istemiştim ama beklemek istemediğimden özele gittim ya çok sıkmayın canımızı bişi çıkmaz inşallah
Yaş kaç sizinSmear düşük dereceli olduğu için çok kötü bişi çıkmaz sizinde onun ayarında bişi çıkar benim yaştan dolayı leep yapıyor 25 li yaşlarda olsam yakın takip verecektiKartal eğitim araştırmaya gittim ama kolposkopi gunu sonuç sonrası derken baya bi zamn alacak gibi psikolojim hiç iyi değil beklemek çok yordu beni 1ay oldu öğreneli hala hiç bi sonuca varamadım
36 yasindayimYaş kaç sizin
Merhaba leep islemi yapılacaktı oldunuz mu nasıl geçti birde toplamda ne kadar ödediniz işlemler icinİstanbuldayım ben siz ?
Merhaba evet oldum iyi geçti şükür iyiyim leep işlemi 5500 ödedim toplamda ama ilk olarak smear hpv kolposkopi de toplam 15 bine yakın gittiMerhaba leep islemi yapılacaktı oldunuz mu nasıl geçti birde toplamda ne kadar ödediniz işlemler icin
Merhaba evet oldum iyi geçti şükür iyiyim leep işlemi 5500 ödedim toplamda ama ilk olarak smear hpv kolposkopi de toplam 15 bine
Merhaba evet oldum iyi geçti şükür iyiyim leep işlemi 5500 ödedim toplamda ama ilk olarak smear hpv kolposkopi de toplam 15 bine
Teşekkürler size geçmiş olsun belki sadece takip verir ne zaman doktor görecekÇok geçmiş olsun bende hpv sonucumu aldim negatif cıktı ama smear lsil anlamadim bakalım dr. Ne dicek
Daha gitmedim ama ben kolposkopi için gün almıştım her ihtimale karşı onuda yaptircamTeşekkürler size geçmiş olsun belki sadece takip verir ne zaman doktor görecek
Daha gitmedim ama ben kolposkopi için gün almıştım her ihtimale karşı onuda ya
anladım çok geçmiş olsunDaha gitmedim ama ben kolposkopi için gün almıştım her ihtimale karşı onuda yaptircam
Bendede 16 varaynen benim tip 16 yaşımda 41
Çörek otu neye iyi geliyor hpv de etkilimiCorek otu nu nasil tuketiyorsunuz?
hiç bilmiyorumÇörek otu neye iyi geliyor hpv de etkilimi
Devlet hastanesinde uzar tedavi özele gitmeni tavsiye ederimKartal eğitim araştırmaya gittim ama kolposkopi gunu sonuç sonrası derken baya bi zamn alacak gibi psikolojim hiç iyi değil beklemek çok yordu beni 1ay oldu öğreneli hala hiç bi sonuca varamadım
Çarşamba kolposkopi olacakDevlet hastanesinde uzar tedavi özele gitmeni tavsiye ederim
Çarşamba kolposkopi olacak
Hpv kaç var sizdeÇarşamba kolposkopi olacak
Hangi pirobilisi kullanıyorsunuzHaklısınız her doktorun tedavi şekli farklı... aynen lezyon olmasının sebebi hpv pozitif olması ben de bağışıklığım için düzenli vitamin propolis kullanıyorum.