- 19 Mayıs 2020
- 46.324
- 207.196
-
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
Yakışıklı değil ama sevimliBak birde gamzeliymis eşoğlusu. Daha da bebeksilesti.
Ben de Daniel Radcliffe benzettim ama sanki bizde daha yakışıklılari var. AbartmışsınızKafası gayet ideal ne olsun daha
Evet iste sevimli, fazla sevimli belki, oglum gibi gorurum, yukselemem bu kadar sevimli bi varliga.Yakışıklı değil ama sevimli
Ay yok dani kadar da cirkin degil yahu hakkini yemeyelim cocikin.Ben de Daniel Radcliffe benzettim ama sanki bizde daha yakışıklılari var. Abartmışsınız
O önce cirkin degildi ya sonradan cirkinleştiEvet iste sevimli, fazla sevimli belki, oglum gibi gorurum, yukselemem bu kadar sevimli bi varliga.
Ay yok dani kadar da cirkin degil yahu hakkini yemeyelim cocikin.
Hshshshsh cok pis harry'ciydim ki yasi yasimaydi ama yok hicbir gun yakisikli bulamadim kendisini, tabi johnny depp ya da brad pitt'inde etkisi olabilir. Ya adam (brad) yuz yasina geldi hala yağuşuklu.O önce cirkin degildi ya sonradan cirkinleşti
Zenci çükü isteyen üyeden sonra sen bana baya masum geldin. Somuncu babaya gidip çaput bağlayabilirsin.Geçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
Bende brad pitt i hic sevemedimHshshshsh cok pis harry'ciydim ki yasi yasimaydi ama yok hicbir gun yakisikli bulamadim kendisini, tabi johnny depp ya da brad pitt'inde etkisi olabilir. Ya adam (brad) yuz yasina geldi hala yağuşuklu.
Baktim instadan şimdi, öyle aman aman bi numara göremedim, sevimli bi tipi var ama, Allah sahibine bağışlasın..Geçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
Kim mesela örnek?Bebek yuzlu iste :) cagatay ulusoy gibi, onu da begenmezdim zaten.
Kusura ornek vereyim, atiyorum cenesi belki bi tik kaba olabilir, burnu okka gibi degil de daha duz hatli olabilir, belki biraz kemer olabilir.
Ben gençken şarkıcı Yaşar'ı çok beğeniyordum. Kirli sakal, biraz olgun biraz bebeksi sima, kırçıllı ses vb.. Gençlik işteGençlikte bana da öyle oluyodu arada ya geçiyodu sonra.
Kanı tatlı bir çocuk da imkansız yakisiklilikta değilGeçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
Ünlü ve mesleği çok havalı, dolayısıyla bu da onu havalı kılmış, hepsi bu..he sevimli, temiz yüzü var ama o kadar..Aman aman yakışıklı değil.
Benzerini bulursun ama sonuçta adama o havayı, özgüveni veren yaptığı iş, bulunduğu ortam. Kız arkadaşları da o çevreden oluyor. Eski sevgilisi buymuş.
Yok evet, o kadar yoklukta mısın?Aşırı bir durumu yok mu sen iyi misin
Ay benim favori yakisiklim Robert Downey jr.Kim mesela örnek?
Hahshsg benim kuzen de Yasar'ciydi.Ben gençken şarkıcı Yaşar'ı çok beğeniyordum. Kirli sakal, biraz olgun biraz bebeksi sima, kırçıllı ses vb.. Gençlik işte
Çirkin değil, güzel, tatlı yüzlü ama çok yakışıklı denecek bir tip değil.. Çekici değil aslında..Evet iste sevimli, fazla sevimli belki, oglum gibi gorurum, yukselemem bu kadar sevimli bi varliga.
Ay yok dani kadar da cirkin degil yahu hakkini yemeyelim cocikin.
Yuksele yuksele buna mı yukseldınızGeçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.