Leclerc gibi yakışıklı bir erkek nasıl bulunur bu aralar çok yükseldim haksız mıyım

Zenci çükü isteyen üyeden sonra sen bana baya masum geldin. Somuncu babaya gidip çaput bağlayabilirsin.

Hshshshsh cok pis harry'ciydim ki yasi yasimaydi ama yok hicbir gun yakisikli bulamadim kendisini, tabi johnny depp ya da brad pitt'inde etkisi olabilir. Ya adam (brad) yuz yasina geldi hala yağuşuklu.
Bende brad pitt i hic sevemedim . 34 yaşima geldim hala harry potter izlerim kitaplarini okurum aslında hic oralara gitmeye gerek yok. Kıvanç tatlituğ, burak özçivit hepsinden daha yakışıklı bence

Son düzenleme:
Baktim instadan şimdi, öyle aman aman bi numara göremedim, sevimli bi tipi var ama, Allah sahibine bağışlasın..

Kanı tatlı bir çocuk da imkansız yakisiklilikta değil çok daha yakışıklı bir nesil var şuan.

Aman aman yakışıklı değil.
Benzerini bulursun ama sonuçta adama o havayı, özgüveni veren yaptığı iş, bulunduğu ortam. Kız arkadaşları da o çevreden oluyor. Eski sevgilisi buymuş.
Ünlü ve mesleği çok havalı, dolayısıyla bu da onu havalı kılmış, hepsi bu..he sevimli, temiz yüzü var ama o kadar..

Yuksele yuksele buna mı yukseldınız
Bence zemin kat gibi adam. Yükselenilecek Bi seviyede degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…