Leclerc gibi yakışıklı bir erkek nasıl bulunur bu aralar çok yükseldim haksız mıyım

Ay benim favori yakisiklim Robert Downey jr.

Hahshsg benim kuzen de Yasar'ciydi.
Robert Downey, yaşlandı ama karizmatik, hoş adam..
Ay benim favori yakisiklim Robert Downey jr.

Hahshsg benim kuzen de Yasar'ciydi.
Robert' i şimdi googleladim..Gençlik hali bana hitap etmiyor, şimdi zaten yaşlandı ama yaşına göre karizması da var tabii hala . Ama orta yaş çok iyi, çok hoş ve karizmatik abimiz ..Bir de ne düşündüm şimdi.. Bu çook güzel ve çok yakışıklı insanlar yaşlandığında bizlerden çok daha olumsuz duygulara bürünüyorlardir herhalde.. Düşünsenize yıllar boyu tüm dünya veya ülke güzelliğinizi/yakışıklılığınızı konuşmuş, hayranlar, iltifatlar, sonra birgün hepsi geride kalıyor, o kusursuzluktan yaşlanmaya doğru giden yol.. Ne bileyim öyle hissettim birden 🙂 Hazmedenler ve hayatın doğal akışı olarak kabul edenler de vardır elbet ama insan üzülür içten içe bee 😔

Bende brad pitt i hic sevemedim 😁. 34 yaşima geldim hala harry potter izlerim kitaplarini okurum 🙈aslında hic oralara gitmeye gerek yok. Kıvanç tatlituğ, burak özçivit hepsinden daha yakışıklı bence😏
Ay Kivanc'la Bodrum'da karsilasmistim Ask-i Memnu zamaninda, ciger gibi yanmisti kıpkırmızıydı, ama cok yakisikliydi ❤️

Ama Burak Özcivit'i begenemiyorum bi turlu.

Google den ne diye arattiniz merak ettim
Arkadas ilk yazdiginda leclerc kim diye aratmistim?
Robert Downey, yaşlandı ama karizmatik, hoş adam..

Robert' i şimdi googleladim..Gençlik hali bana hitap etmiyor, şimdi zaten yaşlandı ama yaşına göre karizması da var tabii hala . Ama orta yaş çok iyi, çok hoş ve karizmatik abimiz ..Bir de ne düşündüm şimdi.. Bu çook güzel ve çok yakışıklı insanlar yaşlandığında bizlerden çok daha olumsuz duygulara bürünüyorlardir herhalde.. Düşünsenize yıllar boyu tüm dünya veya ülke güzelliğinizi/yakışıklılığınızı konuşmuş, hayranlar, iltifatlar, sonra birgün hepsi geride kalıyor, o kusursuzluktan yaşlanmaya doğru giden yol.. Ne bileyim öyle hissettim birden 🙂 Hazmedenler ve hayatın doğal akışı olarak kabul edenler de vardır elbet ama insan üzülür içten içe bee 😔
Cok gencken degil ama 35+ olmaya basladiktan sonra Rabırt'cigim ucusa gecti, sarap gibi adam canim benim, kocami da ona benzer aldim ben zaten ahshshsh :)

Guzel / yakisikli ve ünlü olmak istemem ben de hayatları cok zor asla depresyona girme luksleru yok gariplerimin.

Bir de Yeşim Salkım'in Yeniden Başlasın klibindeki adam çok hoş değil miydi yahu

Kimmis ki o ben kendisiyle ilk defa muserref oluyorum, pek hos delikanliymis.
Çirkin değil, güzel, tatlı yüzlü ama çok yakışıklı denecek bir tip değil.. Çekici değil aslında..
ya tabi cirkin diyemeyiz, ama evet cekici degil. Boyle hafif bi serserilik ariyor insan.

Arkadas ilk yazdiginda leclerc kim diye aratmistim?

Cok gencken degil ama 35+ olmaya basladiktan sonra Rabırt'cigim ucusa gecti, sarap gibi adam canim benim, kocami da ona benzer aldim ben zaten ahshshsh :)

Guzel / yakisikli ve ünlü olmak istemem ben de hayatları cok zor asla depresyona girme luksleru yok gariplerimin.
Ben de güzel adam severim, kocamı da güzel aldım 🙂 çirkin erkeklerden etkilenemiyorum gençliğimden beri..Sevdiğin için güzel geliyor diyenler olacaktır ama herkes kocan ne yakışıklı derdi gördüklerinde , iş arkadaşlarım vb..Çok şükür huyu, karakteri de çok güzel çıktı. Bir insan ne kadar güzel olursa olsun huyu güzel değilse anlamı kalmıyor en sonunda..Hele ki şimdi 50'lere yaklaştık yavaştan, güzellik de gençlik de çekiliyor aradan 😏

Kimmis ki o ben kendisiyle ilk defa muserref oluyorum, pek hos delikanliymis.

ya tabi cirkin diyemeyiz, ama evet cekici degil. Boyle hafif bi serserilik ariyor insan.
Valla adını sanını bilmiyorum, ünlü biri değildi zaten.. dönemin manken, klip oyuncusu vb. tayfadandır. Klibi izlerken ilgimi çekmişti, yıllar geçmiş hala hatırımda, çok beğendiysem demek 😀

Yakisikliymis ben begendim. Burnu vs yüz hatlari hoş, gözleri güzel. Bazi fotolarda boynu icine kacmis gibi duuryor anlam veremedim. 😄
Bulunmaz bir tipi yok, Turkiyede bulmak biraz zor olabilir burun olarak cok mük olmuyor coğu. 😁

Simdi baktim bu adamda da kemer varmis ama önden düzgün duruyor yine. 😁

Aman aman yakışıklı değil.
Benzerini bulursun ama sonuçta adama o havayı, özgüveni veren yaptığı iş, bulunduğu ortam. Kız arkadaşları da o çevreden oluyor. Eski sevgilisi buymuş.
Tatlı çocukmuş bee. İyi ki ergenken görmemişim 🤣

Geçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
Şöyle konular açmadan önce cidden bir akıl süzgecinden geçirip insanlar benim zeka seviyem hakkında ne düşünürler falan diye düşünmüyor musunuz çok merak ediyorum bazen 🙄

X