- 28 Mart 2017
- 16.514
- 68.148
-
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
17 18 gibi duruyor çocukOlgunluk zaten var ayrıca hiç küçük durmuyor bence
Yok ben o kadar ucuz sevmiyorum daha iyisi varsa tavsiyeye açığımHalkali semt pazarinda kilosu 40 liraydi bugun. Oraya bi bakin
25 diye biliyorum yaşın hiç önemi yok bence17 18 gibi duruyor çocuk
Kafası gayet ideal ne olsun dahaHarry Potter gibi. Bide kafasi niye öyle cücük gibi? Boğazinin üstünde sivilce gibi durmuş
Bebek yuzlu iste :) cagatay ulusoy gibi, onu da begenmezdim zaten.Bebeksi derken anlamadım ne gibi bir kusur istiyorsunuz tam olarak
Sen ciddi ciddi olacağına inanıyor gibisin25 diye biliyorum yaşın hiç önemi yok bence
Kafası gayet ideal ne olsun daha
Yani, erkek gibi degil de oglan cocugu gibi duruyor.çok küçük duruyo bende beğenmedim biraz olgun olacak yüzünden olgunluk akacak. kaslı filan da olur bu ne böyle bebe gibi dkgjdkgj
Hayal kurmak ümit etmek para ile değil diye biliyorumSen ciddi ciddi olacağına inanıyor gibisin
Farklı birisi işte herkes öyle değil o farklıYooo, ideal değil. Boğazi çok geniş. Kafa küçük.
Orantısız
Farklı birisi işte herkes öyle değil o farklı
"Hiç" beğenmediniz mi??
Aşırı bir durumu yok mu sen iyi misin
Gömecektim bi an boynu yok gibi falan diye.. uğruna hastanelik olduğum (sembolik) eski sevgilim geldi aklıma utandımGeçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
Kim diye baktım da bunun neresi yakışıklı beeeh acil göz doktoruna gitmelisin gözlerim kanadı hesaba bakarken dkdkdkdGeçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
Bak birde gamzeliymis eşoğlusu. Daha da bebeksilesti.Aman aman yakışıklı değil.
Benzerini bulursun ama sonuçta adama o havayı, özgüveni veren yaptığı iş, bulunduğu ortam. Kız arkadaşları da o çevreden oluyor. Eski sevgilisi buymuş.