- 14 Temmuz 2023
- 2.456
- 2.149
- 22
-
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
Google den ne diye arattiniz merak ettimBebek yuzlu iste :) cagatay ulusoy gibi, onu da begenmezdim zaten.
Kusura ornek vereyim, atiyorum cenesi belki bi tik kaba olabilir, burnu okka gibi degil de daha duz hatli olabilir, belki biraz kemer olabilir.
Robert Downey, yaşlandı ama karizmatik, hoş adam..Ay benim favori yakisiklim Robert Downey jr.
Hahshsg benim kuzen de Yasar'ciydi.
Robert' i şimdi googleladim..Gençlik hali bana hitap etmiyor, şimdi zaten yaşlandı ama yaşına göre karizması da var tabii hala . Ama orta yaş çok iyi, çok hoş ve karizmatik abimiz ..Bir de ne düşündüm şimdi.. Bu çook güzel ve çok yakışıklı insanlar yaşlandığında bizlerden çok daha olumsuz duygulara bürünüyorlardir herhalde.. Düşünsenize yıllar boyu tüm dünya veya ülke güzelliğinizi/yakışıklılığınızı konuşmuş, hayranlar, iltifatlar, sonra birgün hepsi geride kalıyor, o kusursuzluktan yaşlanmaya doğru giden yol.. Ne bileyim öyle hissettim birdenAy benim favori yakisiklim Robert Downey jr.
Ay Kivanc'la Bodrum'da karsilasmistim Ask-i Memnu zamaninda, ciger gibi yanmisti kıpkırmızıydı, ama cok yakisikliydiBende brad pitt i hic sevemedim. 34 yaşima geldim hala harry potter izlerim kitaplarini okurum aslında hic oralara gitmeye gerek yok. Kıvanç tatlituğ, burak özçivit hepsinden daha yakışıklı bence
Bir de Yeşim Salkım'in Yeniden Başlasın klibindeki adam çok hoş değil miydi yahuAy benim favori yakisiklim Robert Downey jr.
Arkadas ilk yazdiginda leclerc kim diye aratmistim?Google den ne diye arattiniz merak ettim
Cok gencken degil ama 35+ olmaya basladiktan sonra Rabırt'cigim ucusa gecti, sarap gibi adam canim benim, kocami da ona benzer aldim ben zaten ahshshsh :)Robert Downey, yaşlandı ama karizmatik, hoş adam..
Robert' i şimdi googleladim..Gençlik hali bana hitap etmiyor, şimdi zaten yaşlandı ama yaşına göre karizması da var tabii hala . Ama orta yaş çok iyi, çok hoş ve karizmatik abimiz ..Bir de ne düşündüm şimdi.. Bu çook güzel ve çok yakışıklı insanlar yaşlandığında bizlerden çok daha olumsuz duygulara bürünüyorlardir herhalde.. Düşünsenize yıllar boyu tüm dünya veya ülke güzelliğinizi/yakışıklılığınızı konuşmuş, hayranlar, iltifatlar, sonra birgün hepsi geride kalıyor, o kusursuzluktan yaşlanmaya doğru giden yol.. Ne bileyim öyle hissettim birdenHazmedenler ve hayatın doğal akışı olarak kabul edenler de vardır elbet ama insan üzülür içten içe bee
Bir de Yeşim Salkım'in Yeniden Başlasın klibindeki adam çok hoş değil miydi yahu
ya tabi cirkin diyemeyiz, ama evet cekici degil. Boyle hafif bi serserilik ariyor insan.Çirkin değil, güzel, tatlı yüzlü ama çok yakışıklı denecek bir tip değil.. Çekici değil aslında..
Ben de güzel adam severim, kocamı da güzel aldımArkadas ilk yazdiginda leclerc kim diye aratmistim?
Cok gencken degil ama 35+ olmaya basladiktan sonra Rabırt'cigim ucusa gecti, sarap gibi adam canim benim, kocami da ona benzer aldim ben zaten ahshshsh :)
Guzel / yakisikli ve ünlü olmak istemem ben de hayatları cok zor asla depresyona girme luksleru yok gariplerimin.
Valla adını sanını bilmiyorum, ünlü biri değildi zaten.. dönemin manken, klip oyuncusu vb. tayfadandır. Klibi izlerken ilgimi çekmişti, yıllar geçmiş hala hatırımda, çok beğendiysem demekKimmis ki o ben kendisiyle ilk defa muserref oluyorum, pek hos delikanliymis.
ya tabi cirkin diyemeyiz, ama evet cekici degil. Boyle hafif bi serserilik ariyor insan.
Yaşarın sesi çok güzel amaBen gençken şarkıcı Yaşar'ı çok beğeniyordum. Kirli sakal, biraz olgun biraz bebeksi sima, kırçıllı ses vb.. Gençlik işte
Evet kesinlikle, hâlâ eski şarkılarını dinlemekten çok keyif alırım. Ben genelde şarkı dinlerken kadın sesi severim, erkekten şarkı dinlemeyi çok sevmem istisnalar haricinde..Ama Yaşarinki gibi buğulu, kırçıllı erkek seslerini severimYaşarın sesi çok güzel ama
Yok ben o kadar ucuz sevmiyorum daha iyisi varsa tavsiyeye açığım
Illa kazik yiycem diyorsun. O zaman migroslara bak. Ama pazar daha taze olur bilgin olsunYok ben o kadar ucuz sevmiyorum daha iyisi varsa tavsiyeye açığım
Siz 22 yaş altı iseniz size büyüktür. Bize fazla küçük.Olgunluk zaten var ayrıca hiç küçük durmuyor bence
Tatlı çocukmuş bee. İyi ki ergenken görmemişimAman aman yakışıklı değil.
Benzerini bulursun ama sonuçta adama o havayı, özgüveni veren yaptığı iş, bulunduğu ortam. Kız arkadaşları da o çevreden oluyor. Eski sevgilisi buymuş.
Ergenlik başa belaTatlı çocukmuş bee. İyi ki ergenken görmemişim
Ümit Karan’a hasta değil miydinErgenlik başa belaBende futbolculara aşıktım Bir ara Feyyaz Uçar'a. Sonra Oktay Derelioğlu'na. Fotomaç okuyordum
Hakikaten cücük gibi ben de aynı şeyi düşündümHarry Potter gibi. Bide kafasi niye öyle cücük gibi? Boğazinin üstünde sivilce gibi durmuş
Şöyle konular açmadan önce cidden bir akıl süzgecinden geçirip insanlar benim zeka seviyem hakkında ne düşünürler falan diye düşünmüyor musunuz çok merak ediyorum bazenGeçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.