- 28 Mart 2019
- 3.981
- 4.018
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
Ünlü ismi yazıp durmayıp bu kim bu kim diye aratmaktan yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doblocu dayılara dönmüşLeonardo DiCaprio severdim eskiden, Boy boy posterlerini asmıştım. O da büyüyünce çirkin oldu kriter koymayın adam gibi adam olsun. Gerçi ben eş seçiminde çokta önem vermedim. En iyisi beni dinlemeyin siz
Aynen yaDoblocu dayılara dönmüş
Asla Feyyaz Uçar. Sonrasında da Oktay Derelioğlu. Ortaokul zamanlarımda. Sonra platonik takılmaktan sıkıldımÜmit Karan’a hasta değil miydin
Ben de 2002 dünya kupası ve sonrasında İ.M.ci olmuştum. Fotomaç okuyup kesiyordumErgenlik başa bela Bende futbolculara aşıktım Bir ara Feyyaz Uçar'a. Sonra Oktay Derelioğlu'na. Fotomaç okuyordum
O nasil ergenlikmiş. Ben ergenlikte Tokio Hotel grubundan Bill Kaulitz e aşiktim. ama umitsiz bir aşkmiş simdiki haline bakinca anlamistim. eski hali cok havali gelirdi.Ergenlik başa bela Bende futbolculara aşıktım Bir ara Feyyaz Uçar'a. Sonra Oktay Derelioğlu'na. Fotomaç okuyordum
Tatlı çocuk ama olacak var olamayacak var adam yabanci ünlü sen unut onu zaten burdan bulamazsında B BirBaharAksamiSenVeBenAman aman yakışıklı değil.
Benzerini bulursun ama sonuçta adama o havayı, özgüveni veren yaptığı iş, bulunduğu ortam. Kız arkadaşları da o çevreden oluyor. Eski sevgilisi buymuş.
Bizim hayallerimiz bile yöreselO nasil ergenlikmiş. Ben ergenlikte Tokio Hotel grubundan Bill Kaulitz e aşiktim. ama umitsiz bir aşkmiş simdiki haline bakinca anlamistim. eski hali cok havali gelirdi.
Gerard butler ve Leo Suter’ı görmediysen çok şey kaybedersinÜnlü ismi yazıp durmayıp bu kim bu kim diye aratmaktan yoruldum
Henry cavillin yanında oda kimmişGeçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
İkisine de baktım, beğenmedim ya, tabii ki etrafımızdaki adamlarla kıyaslarsak çirkin adamlar değiller onların aralarında parlayabilerler ama ünlüler camiasına bakınca sıradanlarGerard butler ve Leo Suter’ı görmediysen çok şey kaybedersin
No ben beğenmedim çok da bulunmayacak bir tip değil sanki . ( Dedi göbekli kocası olan kadın )O kim annem ya bakayım bj