Leclerc gibi yakışıklı bir erkek nasıl bulunur bu aralar çok yükseldim haksız mıyım

Aman aman yakışıklı değil.
Benzerini bulursun ama sonuçta adama o havayı, özgüveni veren yaptığı iş, bulunduğu ortam. Kız arkadaşları da o çevreden oluyor. Eski sevgilisi buymuş.
Tatlı çocuk ama olacak var olamayacak var adam yabanci ünlü sen unut onu zaten burdan bulamazsında🤓 B BirBaharAksamiSenVeBen

Geçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
Henry cavillin yanında oda kimmiş 😂

Görsellere baktım şok oldum siz anlatınca bisey sanmıştım.Bu neee dedim valla bir Kenan İmirzalioglu için, bir Burak Deniz için, bir Kivanç Tatlitug için uyku kaçar ama bunun için malesef tabi zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı Allah gönlünüze göre versin:)

ben de baktım şimdi
ya bu hiç de farklı bi tip değil ve türkiyede bunun gibi hatta çok daha hoşlarını çok rahat bulursun zaten
ben eski iş yerimdeki yazılımcı arkadaşa benzettim
çocuk gayet tanıdık bi sima olarak geldi bana yani yüz yapısı, kaş göz olarak
hani nasıl bulunur denecek bi durumu yok benzerlerine çok rahat rastlarsın
benim ortamlarda çok var benzerlik gösterenleri

yaşınız genç sanırım 20-30 arası..
merak etmein yaş 30dan sonra alvaro morte,sam heughan gibilerine kayıyosunuz... :)
yani her yaşta yükselmeler devam edecek :)

X