- 16 Kasım 2023
- 423
- 107
-
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
çok küçük duruyo bende beğenmedim biraz olgun olacak yüzünden olgunluk akacak. kaslı filan da olur bu ne böyle bebe gibi dkgjdkgjHemen googleladim ve begenmedim, bebeksi adam sevmem. Adamin biraz kusuru olacak.
Aşırı bir durumu yok mu sen iyi misinBakayım rez
Yakışıklı ama aşırı bi durumu yok
Olgunluk zaten var ayrıca hiç küçük durmuyor benceçok küçük duruyo bende beğenmedim biraz olgun olacak yüzünden olgunluk akacak. kaslı filan da olur bu ne böyle bebe gibi dkgjdkgj
Bebeksi derken anlamadım ne gibi bir kusur istiyorsunuz tam olarakHemen googleladim ve begenmedim, bebeksi adam sevmem. Adamin biraz kusuru olacak.
Leclerc'in burnu Karadeniz insanı gibi değil o kadar büyük burnu yok Allah galiba bu çocuğu kusursuz yaratıyım demiş.Yaşı küçük galiba. Allah sahibine bağışlasın. Benim de tarzım değil ama arkadaşın Trabzonlu eşine benzettim. Oralara git belki bulursun
Kalbini kırayım istemem ama o olmaz yaGeçen gün Instagram'da hep karşıma çıktı baktım yarış pilotuymuş. Ben manken falan sanmıştım kaç gündür unutamıyorum çocuk sanki özel olarak yaratılmış gibi. Bu his anlık mı nasıl kurtulurum bu değişik durumdan kaç gündür hep onla ilgili hayal kuruyorum bana bir şey söyleyin ne değişik bir şey bu aman bilemedim şimdi.
"Hiç" beğenmediniz mi??????????????Biri siyahi ister biri Leclerk ister. Gardaş biz Hıdır mıyız?
Öte yandan baktım da hiç beğenmedim. Başka ünlülere bakın her gün birinin hayaliyle idare edin.
Hepimizin burnu büyük değil ki. Tarkan da Rizeli hatırlatırımLeclerc'in burnu Karadeniz insanı gibi değil o kadar büyük burnu yok Allah galiba bu çocuğu kusursuz yaratıyım demiş.