Açık açık git diyorsunBen yarışmalar bitince giderim başka işim yok:)
Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım yine şahanesinÇok güzel olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Sağol canımHelallll bbeeeeee harika olmuş
o çanağı kullanmayaydin iyiydi
@deynepnaz canfeb de benim çanağı asirmis
Teşekkür ederimÇok güzel gönüyor yaaa.
Ellerinize sağlık.
Çok teşekkülerNefiiis ellerine sağlik
Sağol canım , vardı malzemeler yapıyım gitsin dedimKız ne ara aldım da ne ara yaptın bunu
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederimBu ne hız
Ama güzel olmuş ellerine sağlık canım
Başarılar diliyorum tatlım.
Çok teşekkür ederim çok çok teşekkür ederim ozamannnnİçim gitti resmenÇok eline sağlık,çok güzel olmuş,çok basarilar
Çok rica ederim canimÇok teşekkür ederim çok çok teşekkür ederim ozamannnn
Sağol canımEllerine sağlık canım
Yarışmada başarılar dilerim
Hadi canım... Canfebim sen Antepli miydin gözümden mi kaçtı ... Allah AllahSelammmm ,
Köfteli çorba severler buyrun başlayalım tarifimize
Malzemeler
1sb haşlanmış nohut
2yk pirinç
1.5 litre su
Tuz
Terbiye için
Yarımsuyu
İki kaşık un
İk kaşık yoğurt
Köfte için
Kıyma
Soğan
Karabiber ve tuz
Üzerine servis için tereyağ ve nane
YAPILIŞI
Koftemiz için soğanı rendeliyoruz suyunu sıkıp kiymamiza ekliyoruz ,bahartlari da ilave Edip yoguruyoruz.yogurdugumuz köfteleri nohut büyüklüğünde yuvarlayıp una buluyoruz.
Pirincimizi yıkayıp 1.5 litre su da 10 dk kaynatıyoruz,kaynayan suya nohutları ilave ediyoruz.bu sırada ayrı bir kapta terbiye malzemelerini çırpıyoruz.Terbiyemize azar azar corbamizin suyundan ekleyip ilitiyoruz (kesilmemesi için).iliyan terbiyeyi azar azar karıştırarak corbamiza ilave ediyoruz.Kapatmaya yakın koftelerimizi ekliyoruz.Bir tavada tereyağını kızdırıp altını kapatiyoruz 1yk nane ekliyoruz . Corbamiz hazır servis ederken üzerine nane gezdiriyoruz.
Sevdiklerimizle afiyetle içiyoruz
Eki Görüntüle 2612408 Eki Görüntüle 2612410 Eki Görüntüle 2612411 Eki Görüntüle 2612412 Eki Görüntüle 2612413 Eki Görüntüle 2612414 Eki Görüntüle 2612415 Eki Görüntüle 2612416 Eki Görüntüle 2612417 Eki Görüntüle 2612418 Eki Görüntüle 2612419 Eki Görüntüle 2612420 Eki Görüntüle 2612421 Eki Görüntüle 2612422
Kimlerle yarışacaksin göraneeyyyyyyyyyyyy ne ara oldu bitti yaptın ettin yaaaaaaaa
bol şanslar diliyorum enfes görünüyor
tadıda çok güzeldir eminim