Lcw 'nin Güzel Mankeni

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar kızın isimini aradım ,taradım ne yazık ki bulamadım .Çok tatlı ,duru bir güzelliği var

Son düzenleme:
bugün lcw'deydim kankaa her yerde bu kızın resimlerii doğal olarak:) çokk güzel bir kız yaa bayılıyorum bu arada sana benziyormuş sanada bayılıyorumm kankamm

Son düzenleme:
Oy tatlı dilli kankam o senin güzelliğin meleğim .

Prensesle, tanrıça benzetmişlerdi ama bu kız benden daha güzel yaw .
Yalnız onlar öyle söyledikten sonra bu kızdan özendim saçları böyle kestirdim yuh bana

bence sen daha güzelsindir kankaa

niye yuh olsun yakışıyor ki yaptırıyosunn bende çok beğenmiştim o modeli ama hala gidemedim kuaföre

bende hepsi gözüküyo cnm

Son düzenleme:
Bence sen number 1 sin kuzum

Kanka yok kışın kahkül fln kestirme ,hiç kullanışlı değil :26: Rüzgarda sağa sola uçuşuyor

Bence sen number 1 sin kuzum

Kanka yok kışın kahkül fln kestirme ,hiç kullanışlı değil :26: Rüzgarda sağa sola uçuşuyor

hiç alçak gönüllük yapma kankamm maşallahh pamuk kankamaa

aslında dediğin doğru kanka yaa bide bizim burası çok rüzgarlıı deliririm benn

benziyor ama bu kız senin eline su dökemez yahu, sen daha masum ve güzelsin bebeğimmmmmmmm ciddi söylüyorum iltifat olsun diye değil bilesin

wuuuww liv i merak ediyordum bu yorumdan sonra dahada ettim
Yok canım benim sevdikleri için onlara öyle geliyordur .Sıradan bir kızım işte .Prenses benden daha güzel diğer kankalarımda (tanrıça ,biberto ,april ,miniğinin 1/4 gördüm o da affetti geri kalanında çok güzel olduğuna eminim gibi gibi aklıma şu an gelmeyen çok isim var .

benziyor ama bu kız senin eline su dökemez yahu, sen daha masum ve güzelsin bebeğimmmmmmmm ciddi söylüyorum iltifat olsun diye değil bilesin

Kankam ya bitanesin sen .Sen daha güzelsin minik kelebeğim
Sağol utandım valla .Ahanda böyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…