Lcw 'nin Güzel Mankeni

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar kızın isimini aradım ,taradım ne yazık ki bulamadım .Çok tatlı ,duru bir güzelliği var :nazar:

1527.jpg

Son düzenleme:
bugün lcw'deydim kankaa her yerde bu kızın resimlerii doğal olarak:) çokk güzel bir kız yaa bayılıyorum bu arada sana benziyormuş sanada bayılıyorumm kankamm:69::69:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Oy tatlı dilli kankam o senin güzelliğin meleğim .

Prensesle, tanrıça benzetmişlerdi ama bu kız benden daha güzel yaw .
Yalnız onlar öyle söyledikten sonra bu kızdan özendim saçları böyle kestirdim:52: yuh bana :52:

bence sen daha güzelsindir kankaa:52::52::52:

niye yuh olsun yakışıyor ki yaptırıyosunn:52: bende çok beğenmiştim o modeli ama hala gidemedim kuaföre:52::52:

bende hepsi gözüküyo cnm

Son düzenleme:
Bence sen number 1 sin kuzum :nazar::nazar::nazar:

Kanka yok kışın kahkül fln kestirme ,hiç kullanışlı değil :26: Rüzgarda sağa sola uçuşuyor :50:

Bence sen number 1 sin kuzum :nazar::nazar::nazar:

Kanka yok kışın kahkül fln kestirme ,hiç kullanışlı değil :26: Rüzgarda sağa sola uçuşuyor :50:

hiç alçak gönüllük yapma kankamm :70: maşallahh pamuk kankamaa:29::nazar::nazar:

aslında dediğin doğru kanka yaa bide bizim burası çok rüzgarlıı deliririm benn:50::50:

Oy tatlı dilli kankam o senin güzelliğin meleğim .

Prensesle, tanrıça benzetmişlerdi ama bu kız benden daha güzel yaw .
Yalnız onlar öyle söyledikten sonra bu kızdan özendim saçları böyle kestirdim:52: yuh bana :52:

benziyor ama bu kız senin eline su dökemez yahu, sen daha masum ve güzelsin bebeğimmmmmmmm :D ciddi söylüyorum iltifat olsun diye değil bilesin

wuuuww liv i merak ediyordum bu yorumdan sonra dahada ettim:21:
Yok canım benim sevdikleri için onlara öyle geliyordur .Sıradan bir kızım işte .Prenses benden daha güzel diğer kankalarımda (tanrıça ,biberto ,april ,miniğinin 1/4 gördüm o da affetti geri kalanında çok güzel olduğuna eminim :69: gibi gibi aklıma şu an gelmeyen çok isim var .

benziyor ama bu kız senin eline su dökemez yahu, sen daha masum ve güzelsin bebeğimmmmmmmm :D ciddi söylüyorum iltifat olsun diye değil bilesin

Kankam ya bitanesin sen .Sen daha güzelsin minik kelebeğim:69:
Sağol utandım valla .Ahanda böyle oldum :17:

Back