LCW ile ilgili böyle bir şey duydunuz mu???

benim bir arkadaşım iş arama sitesi kariyer nete üye olmuştu.orada iş arama kriterlerinden gizli/gölge müşteri ilanı diye bişey seçmişti.bir kaç gün sonra bunu arayıp internette iş ilanınız vardı bizimle çalışmak istermisiniz diye söylediler.arayan kişiler bir şirketmiş bu şirket herhalde müşteri memnuniyeti için bayilerin adına hareket ediyormuş.Atıyorum vestel, arçelik, cep telefonu, b.sayar, levıs, vb. gibi türkiyedeki şehirlerdeki mağazaları ve çalışanlarını onların adına takip ediyormuş. yapacağı işe gelince yaşadığın şehirde vestelin ürünlerini satan birkaç mağazaya gidip müşteri gibi rol yapıp mağazanın durumu, ürünler ve çalışanlar hakkında bize gizli raporlar verceksin iş bitimindede bizden ya ücret ya da istediğin bir vestel ürününü alacaksın dediler. biraz angarya bir iş olduğu için kabul etmedi.sanırım lcw olayıda bunungibi bişeydir.

müşterinin puan vermesi falan doğru ama alışverişi para vermeden yapması diye bişey yok

Gölge müşteri diye bir şey var evet...İşyerimden biliyorum.
Müşteri gibi gelip işlem yaptırıyor yada sorular soruyor ve performansına göre puan veriyor mağazaya...
Ama bu kişinin müşterilerinden seçilmesi ve bedava alışveriş yapması kısmı saçma...

geçen gün bir haber kanalına bir kadın çıkmıştı o kadın mağazalara müşteri gönderen bir ajansın sahibiymiş herşeyi açıkladı nasıl dizilere oyuncu sağlayan ajanslar varsa büyük mağazalarada müşteri memnuniyeti için gizli müşteri gönderiyorlarmış belli bir limit veriliyormuş limiti geçince kendi cebinden alınıyormuş para gitmeden öncede anlaşma imzalanıyormuş fikirlerini alıyorlarmış kişinin ona göre magaza sahibine bilgi veriliyormuş bende ilk defa tv de gördüm

neden bu markayı böyle kötülüyosunuz arkadaslar
şimdi dışarda gördügüm herkesin üstünde lcw markası var a dan z ye herkesin bebekten tutunda büyüklere kadar herkesin üstünde var o marka.bende alıyorum ordan.evet cok güzel şeyler üretiyor ben seviyorum severekte alıyorum.

bende yunan bi markanın mağazasında çalışmıştım önceden, ordada vardı. gizli müşteri diyolar. müşteri gibi gelip çalışanları kontrol ediyo. ama bedava alışveriş yapmıyo. yada şirket para veriyo ona git bu parayla alışveriş yap diyo orasını bilemicem:)

neden bu markayı böyle kötülüyosunuz arkadaslar
şimdi dışarda gördügüm herkesin üstünde lcw markası var a dan z ye herkesin bebekten tutunda büyüklere kadar herkesin üstünde var o marka.bende alıyorum ordan.evet cok güzel şeyler üretiyor ben seviyorum severekte alıyorum.

a.s.valla bende neredeyse hergün ordayım seviyorum ürünleri ve fiyatları iyi

bir kaç sene öncede adını anmak istemediğim bir kadınla bağlantısından bahseden mailler dolanıp duruyordu LCW ile ilgili.
şirket yalanlamasına rağmen konuşuldu da konuşuldu.
cidden nedir bu lcw ile alıp veremediğiniz :uhm:

evet canım bende çok beğeniyorum lcwaikikiyi malları kalitelli ve bol çeşit var modelleri ,kesimleri, renkleri çok güzel üstelikte fiyatı uygun hele şimdilerdede indirim yapmışlar hiç kaçırmadım pazarda bile o kadar kalitesiz mallar var aynı fiyat üstelikte marka olduğu için garantili geçen kazak almıştım yıkadım biraz açıldı hemen götürdüm hiç birşey demeden geri aldılar ama başka markadan (kadın giyiminde çok bilinen bir marka)bir palto aldım 10 gün sonra astarı resmen delindi götürdüm kabul etmiyorlardı kendileri terzi çağırdı terzi çürük astar dedi ama satıcı hala kabul etmedi değiştirene kadar akla karayı seçtim anlayacağınız lcw de böyle bir sorunla karşılaşmadım şirketin sahipleri hakkında çıkan asılsız dedikodularada inanmıyorum üstelik şirket 1985 yılında Fransa'da doğan ve 10 yıl önce Tema Holding şirketlerinden Tema Mağazacılık tarafından tüm hakları satın alınarak Türk markası yapılan LC Waikiki'nin yüzde 97'si Malatyalı Küçük ve Kısacık aileleri ile Safranbolulu Dizdar ailesine ait. Yüzde 7 hissesi ise markanın Fransız yaratıcısı Georgeos Amouyal'da. Murat Mısırlı ortaklık yapısını web sitelerinden duyurduklarını, iddia edildiği gibi Leyla Zana'nın ortaklığının söz konusu olmadığını söyledi.

Back