LCW ile ilgili böyle bir şey duydunuz mu???

ha bide bu işi mağazanın mevcut müşterilerine yaptırmıyorlar. o kısmı tamamen yalan yani :)

bazı insanlar doguştan şanslıdır yani o paradan kaçsa para onu bulur, şanstan kaçsa şans onu bulur, mutluluktan kaçsa gider mutluluk gene onu bulur ...

boyle dort dortluk şansı olan kişiler var ...

bence kıskanmamak gerek kaydirigubbakcemile3

gizli müşteri diye bi olay var cnm, bildiğin iş bu. mağazalara, sigorta acentelerine, GSM operatörü bayilerine vs. gidip müşteriymiş gibi davranıp ortamı denetleyip rapor yazıyorsun. Sonra denetçi firmaya bildiriyorsun.
Valla kimse alışverişini yap sen ben öderim demiyodur herhalde. Gerçi şöyle oldu bi arkadaşım 1 haftalık seyahat sigortası yaptırmıştı bi acentede gizli müşteri olarak, parayı önce cebinden verdi, sonra denetçi firma ona geri ödedi. ama kullanamadı tabi sigortayı, seyahate çıkcak diil yani sigorta var diye. LC de bi limit koymuştur elbet, 10 tl, 20 tl gibi. yoksa al abla dükkan senin demez kimse. bi de denetlediğin yer başına belli bi ücret alıosun, ama az bişi yani.
ha bi de arkadaşın o işe başvurmuştur ve işyeri tel. ini vermiştir ki onu aramışlardır, yoksa seni seçtim pikaçu diye aramıolar:))sen de çok takılma arkadaşına, benim de var yakın çevremde ööle sallayan tipler, he he de kafanı salla, geç. sen iplemezsen o da sallamayı bırakacaktır bi süre sonra

öyle bir sistem var. mağazalara normal müşteri gibi gidip denetim yapıp verilen forumları doldurup ilgili yere e posta yapıyorsun onlar da hesabına paranı gönderiyorlar. hatta tuvaletlerine varana kadar denetliyorlar. bir arkadaşım bir kaçkez yapmıştı ondan biliyorum. ama bu iş için onlar gelip seni bulmuyorlar sen internetten başvuruyorsun, seni görmüyorlar bile.

a.s.bızzat bılıyorumm:)
gölge müşteri diye adlandırılır hepsi...o derecee korkulur kı tüm yönetım ;her müşteri gölge müşteri olabılır dıye,hızmet eder diğerlerınede,bişeyin bedenını sordugunda muhakkak pc den depo bılgılerıne bakarr,kabıne kadar eşlik etmek zorundadırr,hersey tamamlanıp kasaya gelındıgınde ise kasiyer arkadas kart la ılgılı bılgılerı wermesı gerekır(örn;....kaart+3 taksıt,ödemenızı nası alalım)
falan fılan işte,sonra bı çizelge doldurulup puan werılır,we o mağazada en başarılı çalışan ortalama bı hedıyeylee motıwasyon etkınlıklerı esnansında ödüllendırılırr...
:)
tecrübeyle sabıttırrr...

böyle bişey var ama üst düzey çalışandan seçiliyor denildiği gibi,
istediğin kadar alışveriş yapma kısmı uydurma sanki,
sonuçta denetlemeye bile az para veriyorlarsa niye sınırsız alışveriş izni olsun kikafamçokkarıştı
hayal dünyası geniş insanlar da bulunuyor tabii bulunmuyor değil :)))

ıcw ne güzel düşünmüş.bazı kızlar suratsız,müşteriyle hiç ilgilenmiyorlar.patrona söylediğin zaman o da gerekeni yapmıyor,artık niye yapmıyosa.
öyle bir telefon bana gelecek hiç acımam direk söylerim.
Türkiye'de maalesef bu konuda çok bilgi sahibi değiller.
Mesela ABD'de Alışveriş merkezlerinin kasalarında duran bayanlar 40-45-50 yaşlarında,gayet güleryüzlü,geldikleri zaman hoşgeldiniz derler ve ayakta beklerler,poşetleme işlerini de onlar yapar.Güle güle deyip müşterilerini gönderirler.
Ama Türkiye'de pek müşteriyi sallamazlar,surat beş karış,bi ton makyaj sanırsınız ANGELİNA JOE.Kızım işini yapsana dediğimizde yandık seninle kavga etmeye hazır.Elindeki ürünleri atıverir karşı tarafa.tabi biz çabuk çabuk poşetleriz,poşet isteriz yine 2 saatte çıkarır verirler poşetleri.diğer müşterilerin ürünleriyle karışır aldığınız ürünler.
Türkiye'de bunun eğitimini alcakları bir hizmet içi eğitim,seminerle bu kızlarımız eğitilirse müşteri memnuniyeti bir o kadar artar.

ben duydum.. hatta iş başvurusunda bulunmuştum böyle biryer için. Gizli müşteri uygulaması o.. Zaten mağazada görüp anlayamzsınız. Müşteri gibi gidip denetliyorlar mağazaları..

böyle birşeyi duymuştum ama bencede istediğin kadar alışveriş yapma kısmı sallama gibi geldi
çokta dert etme o arkadasını benimde bi arkadasım vardı her an birlikteydik ben ne zaman yanında ayrılsam ya bi erkek peşine takılırdı ya eski sevgilisi arardı saatlerce tlfnla konusma numarası yapardı özelden çaldırırdık tlf mesgul deil nedense aldığı hersey %70 indirmle fahiş fiyatlara alınmış şeyler ve tek kalmış yada tek üretim bilmem ne tamam tamam derdik gülerdik hasta ruhlu oluolar genellikle

Var böyle birşey tanıdıklarımız vardı bunu yapan.
Ama bedava alışveriş kısmı sallama onu da belirtiyim.
:1closedeyes:

kariyer sitelerinde böyle bir ilan vardı..şimdi tam olarak hatırlamıyorum da bir firma var..gizli müşteri oluyorsun..denetliyorsun..banada teklif geldi ,hatta siteye üye bilem oldum ama alışveriş yapıp sonrasında bilgi aktarmadım onlara..onlarda alışveriş paranız firma tarafınfan ödenir diye yazmıştı ama ne biliyim güvenemedim..sanırım arkadaşının bahsettiği gizli müşteri...

böyle bi saçmalık olmaz arkadaşın abartmış, ücretsiz alışveriş yapacak kasiyerde para almıcak bunu anlamıcakmı çok çok saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…