LCW ile ilgili böyle bir şey duydunuz mu???

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.430
35.513
1.123
39
kızlar bugün iş yerinden biri LCW markası üyelerinden bazılarını arayıp onları müşteri sorumlusu olarak seçtiğinden bahsetti.Bu seçilen kişiler de belli dönemlerde gidip mağazayı,çalışanları vs. denetleyip onlara puan veriyormuş,tabi çaşılanların bundan haberi yokmuş.ayrıca bu kişiler mağazadan ücretsiz alışveriş yapıyorlarmış ( durumdan haberi yoksa çalışanların,ücretsiz alışveriş nasıl olur anlamadım)ışte her şeyle karşılaşan bu arkadaşı da aramışlar vs vs...
Böyle birşey var mı yaa?o kadar alışveriş yaparım,hiç rastlamadım.Bir de nasıl oluyorsa her türlü olağan dışı olay bizim bu bayanın başına gelir,Her şeyin en güzeli tek kalmış olur,aldığı her şeyden aşırı derecede memnun olur,bi yerde bi olay yaşar .özür dilemek için mağazaların büyük patronları gelip özür diler,hediyeler yağdırır,onda olan şeyler başkasında olmaz,çantasında pırlantasının sertifikası olur laf arasında gösterirakannehir...ayyyy bunun evine gelen hizmetçi bile süpermandir adeta,evde işleri uçarak yapardelikafadulden
Anlayacağınız üzere pek hoşlanmadığım bi karakter,bazı şeyleri de uyduruyor gibi geliyor.emin olmadan günahını almak istemedim ama waikiki ile ilgili meseleden de şüpheliyim,sizin haberiniz yoksa bu olaydan kimsenin haberi yoktur zaten:lepi:

bu arada ben bu konuyu 1-2 saat önce açtım sonra bulamadım,ya yanlış bi yere açtım ya da açarken bi hata yaptım beceremedim.olur da ikinci kez görenler varsa kusura bakmasın

Son düzenleme:
13 kişi görüntülemiş kimse cvp vermemiş,bilmiyorsanız biz de duymadık falan deyin bari kızlar

kessin uyduruyo o zamansırnaşık şey

gizli müşteri diye bişey var böyle mağazalara gidip çalışanları değerlendiriyo vs.ama böyle müşterileri arayarak böyle bi iş vereceklerini sanmam...

Lcw de çalışan bi arkadaşım var bu olayı onayladı..Böyle bi şey varmış arkadaşlar..

Lcw de çalışan bi arkadaşım var bu olayı onayladı..Böyle bi şey varmış arkadaşlar..

hadi yaa,ben de yalan diye düşünüyordum.ama bedava alışveriş olayını anlamadım bu olamaz gibi gelmişti.

hadi yaa,ben de yalan diye düşünüyordum.ama bedava alışveriş olayını anlamadım bu olamaz gibi gelmişti.

Bedava alışverişi bilmiyorum canım yani arkadaşta bilmiyo ama gizli müşteriler olduğunu söyledi..

Zaten bi çalışan nasıl bilebilirki gizli müşterinin kim olduğunu para almazsa anlar anlamaması lazım.O kısmını yalan söylüyo olabilir CADIARZU

canım ben de mağazada çalıştım
gizli müşteri diye bişey var
ama gerçek müşteriler arasından seçmiyorlar
üst düzey tanınmayan çalışanlardan seçiyorlar
merkezden mesela
onlar da çalışanları izliyorlar
ürün alıyor gibi yapıp sorular soruyorlar

neden ücretsiz alışveriş yaptığını çalışanlar anlara takıldınız ki onu gizlemek çok zor bişey değil bence.

kredi kartından para çekilir mesela o merkeze iletildiğinde müdürler parayı o kişiye geri verebilirler.

bişey bildiğimden değil ama ücretsiz alışverişi çalışana belli etmemek o kadar zor değl bence:1ninca:

hanımlar böyle birşey var. ben mudo ve ykm mağazalrında çalıştım. gizli müşteri adı altında yapılan bir iş. maksadı ise orda çalışanların müşteri ve iş becerileri hakkında bilgi edinip denetlemek isteyen müdür amir işyeri sahibi yada merkezine bilgi vermek.ama gizli müşterilerin bedava alış veriş yaptıkları konusunda bir bilgim yok belli bir ücret karşılığnda bu işi yapıyorlar. yani sadee lcw da değil büyük mağazaların uyguladığı bir sistem

hanımlar böyle birşey var. ben mudo ve ykm mağazalrında çalıştım. gizli müşteri adı altında yapılan bir iş. maksadı ise orda çalışanların müşteri ve iş becerileri hakkında bilgi edinip denetlemek isteyen müdür amir işyeri sahibi yada merkezine bilgi vermek.ama gizli müşterilerin bedava alış veriş yaptıkları konusunda bir bilgim yok belli bir ücret karşılığnda bu işi yapıyorlar. yani sadee lcw da değil büyük mağazaların uyguladığı bir sistem

ben duymadım ama olabilirde :uhm:
bu kadar mükemmel arkadaşınız var sevinmelisiniz :roflol: yerimseniben CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…