kızlar bugün iş yerinden biri LCW markası üyelerinden bazılarını arayıp onları müşteri sorumlusu olarak seçtiğinden bahsetti.Bu seçilen kişiler de belli dönemlerde gidip mağazayı,çalışanları vs. denetleyip onlara puan veriyormuş,tabi çaşılanların bundan haberi yokmuş.ayrıca bu kişiler mağazadan ücretsiz alışveriş yapıyorlarmış ( durumdan haberi yoksa çalışanların,ücretsiz alışveriş nasıl olur anlamadım)ışte her şeyle karşılaşan bu arkadaşı da aramışlar vs vs...
Böyle birşey var mı yaa?o kadar alışveriş yaparım,hiç rastlamadım.Bir de nasıl oluyorsa her türlü olağan dışı olay bizim bu bayanın başına gelir,Her şeyin en güzeli tek kalmış olur,aldığı her şeyden aşırı derecede memnun olur,bi yerde bi olay yaşar .özür dilemek için mağazaların büyük patronları gelip özür diler,hediyeler yağdırır,onda olan şeyler başkasında olmaz,çantasında pırlantasının sertifikası olur laf arasında gösterirakannehir...ayyyy bunun evine gelen hizmetçi bile süpermandir adeta,evde işleri uçarak yapardelikafadulden
Anlayacağınız üzere pek hoşlanmadığım bi karakter,bazı şeyleri de uyduruyor gibi geliyor.emin olmadan günahını almak istemedim ama waikiki ile ilgili meseleden de şüpheliyim,sizin haberiniz yoksa bu olaydan kimsenin haberi yoktur zaten:lepi:
bu arada ben bu konuyu 1-2 saat önce açtım sonra bulamadım,ya yanlış bi yere açtım ya da açarken bi hata yaptım beceremedim.olur da ikinci kez görenler varsa kusura bakmasın