• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LCW bebek kıyafetleri fiyatları çok yüksek değil mi?

Kendi sitesinden mi aldınız? Ben nextdirect ten aldım 1 haftada onlar yola çıkardı ama bizim gümrükte takıldı bekledim bayağı
Ben getirten bir yerden söylemiştim instagramdan. Gümrükten geri döndü dediler. Bi 1 ay da öyle atınca ben de hem işkillendim hem hevesim kaçtı. Halbuki güzel takımlardı 😕

Ben getirten bir yerden söylemiştim instagramdan. Gümrükten geri döndü dediler. Bi 1 ay da öyle atınca ben de hem işkillendim hem hevesim kaçtı. Halbuki güzel takımlardı 😕
İngilizceniz varsa kendini sipariş edin. O getiren yerler üstüne 2 kat koyuyor. Ben yağmur çizmesini gümrük dahil 220 liraya aldım mesela

İngilizceniz varsa kendini sipariş edin. O getiren yerler üstüne 2 kat koyuyor. Ben yağmur çizmesini gümrük dahil 220 liraya aldım mesela
Aaaa. Cidden o kadar güzel yağmur çizmeleri vardı ki o getiren instagram sitesinde. Ama 450_500 tlydi. Alacak olursam öyle yapayım artık. Çok teşekkür ederim 💜🙏

Lcw bebek kıyafetleri fiyatları aniden çok yükseldi. Bu yüzden koton dan alıyorum ki koton bana göre daha pahallı gibi duruyordu ama arada çok ciddi kalite ve fiyat farkı var.
Siz hangi markaları tercih ediyorsunuz?
Size söyle bir örnek vereyim,yeğenime kıyafet alacaktım Zara’dan çok sık çok tarz ve içeriği %100pamuk olan bir kıyafete 400lira verdim .sonra LCWden bakalım dedik benzer kıyafetler 300-350 bandındaydı ve kumaş kalitesi ve tarzı kötüydü…Yani demem o ki LCW saçmaladı. 3 kuruşluk kıyafetlere ciddi rakamlar istiyorlar

Bu sene kizimin butun kisliklarini kar botu ve montlari dahil ingiltere next mafazasindan aldim. Kargo ve gumruk dagil lcw nin yari fiyatina geldi hersey. Ustelik lcw gibi 2 yikayinca agzi yuzu kaymiyor.tas gibi duruyor.

LCW nin kuponlarini takip ediyorum.. 375 ve üzerine 125 lira indirim vardı geçen. Oğlumun kisliklarini öyle aldım. 250 ye düşmüş oldu

E bebek kesinlikle daha uygun, indirim bölümünden alıyorum ben genelde. Ama dolap uygulamasından da aldığım yeni etiketli ürünler oldu onlar da baya indirimli oldu.

S Spizella sitedeki TL cinsi fiyatları mi ödüyoruz sadece?Ayrıca bi ödeme oluyor mu teslimat sırasında?
burdan alınca kredi kartından türk lirası olarak çekiliyor. belli bir ücreti aşarsanız kargo parası almıyorlar. ürünler hazır olunca ingilizce bir mail geliyor. gümrük ücreti aldığınız ürünlerin %30 u kadar çıkacak kabul ediyor musunuz diye. Evet diye yanıtlıyorsunuz.
ürünler türkiyeye gümrüğe geldiğinde bir türk şirketinden size mail geliyor. gümrük ödemeniz şu kadardır havale edip dekontu mail atın diye. sonra sürat kargo ile geliyor.

geçen sene %20 idi gümrük bu sene %30 olmuş

burdan alınca kredi kartından türk lirası olarak çekiliyor. belli bir ücreti aşarsanız kargo parası almıyorlar. ürünler hazır olunca ingilizce bir mail geliyor. gümrük ücreti aldığınız ürünlerin %30 u kadar çıkacak kabul ediyor musunuz diye. Evet diye yanıtlıyorsunuz.
ürünler türkiyeye gümrüğe geldiğinde bir türk şirketinden size mail geliyor. gümrük ödemeniz şu kadardır havale edip dekontu mail atın diye. sonra sürat kargo ile geliyor.

geçen sene %20 idi gümrük bu sene %30 olmuş
Cok teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bebeğim yaklaşık 1,5 ay sonra doğacak hazırlık amaçlı pek çok şey aldım her tür mağazadan. lcw'de alt üst şapkadan oluşan bir takım 140 liraydı aynı gün h&m indiriminden 3'lü takımlar aldım alt-üst 330 tl verdim. Bi takımı 110'a gelmiş oldu. Bundan sonra yöntemim iyi markaların iyi indirimlerini takip edip uzun vadeli az-öz almak olacak. Lcw'de çorap setleri bile artık kıyafet fiyatına satılıyor ve kalite de ortada.
H&M den bende kızıma cok alisveris yapiyordum kucuk yas grubunda genelde 3 al 2 öde gibi indirimler oluyor ve kaliteli pesinden gelen cocuk bile büyüyor. LCW da outletler cok iyi oluyor. Outlet magazalari yakinsa gerçekten baya indirimli urunler bulabiliyoruz oglum icinde kızım icinde onun harici normal satis LCW cok aşırı pahali

Back
X