Lekeler, Çiller Lazerle yzm yand bakn fotolarma bir are neolurr

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
  • Konu Sahibi incikuboncik
merhaba bende lazer mağduruyum yüzümde oluşan lekeyi lazerle tedavi ettirmek istedim sonuç daha beter oldu sen derdine bir çare bulabildinmi bana cvp yazarsan sevinirim

kriyo terapi yi bir araştır derim yanık ve derin akne tedavilerinde yapılan bir işlem

durum ne bilmiyorum ama en iyi dermatolog kolsuz agoptur. emekli oldu mu bilmiyorum, fiyatları biraz tuzludur ama geçirmediği şey yoktur adamın.

benim de yanağım bir ay önce yandı.contractubexe başladım yandıktan bir hafta sonra.bir de güneş kremi 50 faktör.rengi baya açıldı ve küçüldü.dünden beri moralim düzeldi.bir aydır bunalıma girmiştim resmen..

laser çok riskli, para için yapmadan risklerini söylemiyorlar, üstelik sadece uzman hekimler tarafından yapılması gereken bir uygulama.

canım bepanten sür ve contractubex diye bi krem var eczanelerde onları bi kullan istersen ya :S ama böe kulaktan dolma şeyler yapma bence cildiyeye git güzel bi krem versinler sana kaş yapalım derken göz çıkarmıyalaım

benımde dudak üzerim lazer epilasyondan yandı 2.5 yıldır geçmiyo ne yapdıysam geçmedi

bence zamanla kaybolucakdır o ız,gunese gostermemeye calısın ,gunde bı kac kere elmayı sıkıp suyuyla pansuman yapın ve kuru bırakmayın nemlendırın sureklı ,daha cok yenı bı ıze benzıo aradan 2 yıl gecmeden hıc bır mudahalede bulunmayın,kolumda yanık var benımde bızzat yasadıgım ıcın yanık hakkında baya bılgım oldu :)

benimde bacağım motor eksozundan yanmıştı
gerçi zamanla geçti ama o zaman söylemşlerdi
domuz yağı geçiriyormuş yanık izini hemde hiç bırakmadan
bulabilirmisin bilmem ama araştır istersen
o bölgeye sürülüyor

çok geçmiş olsun arkadaşım öncelikle sana iyi bir dermatoloğa gitmeni öneririm veMEDCASSOL Merhem'in senin yara izini geçirmekte işe yarayıp yaramayacağını danışmanı öneririm çünkü benim karnımda kocaman bir yanık izi vardı ve şuan eser yok ben çok faydasını gördüm ama cilt bu hirbir şeyi doktora danışmadan kullanma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…