Lekeler, Çiller Lazerle yzm yand bakn fotolarma bir are neolurr

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
I

incikuboncik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi incikuboncik
lazerle yüzüm yandı senağlama
tam bir yıl geçti aradan çaresini bulamadım
doktorlarada gittim bi iki basit krem veriyorlar geçer diyorlar geçmiyor
yüzümü yakan doktorla hala irtibat halindeyim bir yıldır ona gitip geliyorum telefonunu verdi sürekli arıyorum ama yok bi çare bulamıyor saçmalıyor
yani bende de cazgırlık yok hep ağladım ona içimden beddua ettim ama yüzüne karşı bişey söyleyemedim hiç
yüzümde olmasa fazla üzülmem ama yüzümün ortası fondotenlerden bıktım evde bile yüzümü kapatıcılarla kapatırım
yanık için bildiğiniz bişey varsa ne olur yardım edin bana, çığlığımı duyun
fotoğrafımı ekledim bi bakarmısınız

Eklentiler

• $Digital-000011.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 313
  • $Digital-000004.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 297
  • $Digital-000005.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 294
öncelikle gecmiş olsun tüy tedavisi için mi gitmiştim lazere burdan tam secemdeim lekeler yani yanıklar kırmızı gibi yoksa tamamen kaherengi mi??

canım muhakkak uzman bir doktora git
istanbulda eş dost akrabanız varsa oraya gitmeni öneririm
işinin ehli çok iyi hekimler mevcut
derdine derman olurlar hiç korkma

canım benim sağolun
benim yazın yanakların pembe pembe olurdu dermatoloğa gitim kılcam damar genişlemesi var dedi
IPL yaptı bir defa
sonrada su topladı patladı falan yandı anlayacağın
bir yıl geçti üzeride hep bu şekilde kızarık
fotoda çok iyi çıkmadı normalde kıpkırmızı
deri nakli mi yapsam off of başıma gelenler

canım muhakkak uzman bir doktora git
istanbulda eş dost akrabanız varsa oraya gitmeni öneririm
işinin ehli çok iyi hekimler mevcut
derdine derman olurlar hiç korkma

Öncelikle çoook geçmiş olsun. a.s.Bende aynen katılıyorum.Çokiyi bir doktora gitmek en iyi çözüm gibi.

canım kendini fazla üzme bu tür cilt tahrişlerinin iyilesmesi zaman alır arkadasların da dedigi gibi kesinlile uzman bir dermatologa gitmek en dogrusu...yüzüne herkesden duydugun tarifleri sürme daha köyü olabilir a.s.

cnmmm dr git ama lazer yapan yerii senin yerinde olsam şikayet ederimmm..kalın tüylerin oldugu yerler hafif yanıp kabuk baglar en fazla..ama sneinki resmen yanık olmuş...bende yüzüme yaptırıyorum favori kısmım oki hafif yanıyo kabuk baglıyo onda doktor ilaç verdi esmer oldugum için oluyo ama 3-4 günden sonra leke iz kalmıyo..önce bi dr dan yaanık olmuştur diye rapor al sonra git o lazer yerini şikayet et..

kesinlikle iyice araştırılan doktorlara git ve madem dr. a bişi diyemiyorsun hakkını mahkemede savun bide para vermişsindir sen ona demi. Benim elime geçick var ya ....
ama şöle söliim çaresi yoktur die düşünme deri nakli olayını sen düşünüyorsun dr. sölemeli sen kafanca karar verme. kıy paraya iyi bi yere git yaptır gel yüz önemli ama çokta üzülmeye değmez bendeki akne lekerini bi görsen oyyy oyyy

Şekerim hemen bir plastik cerrah ile iletişime geç. Yüz bu ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun

öncelikle çok geçmiş olsun canım ya .üzüldüm görünce ama moralini bozma.contraktubex diye bir krem var ameliyat izine yanıklara çok iyi geliyor.ama önce bir doktorla görüş uygun görürse kullan canım.kafana göre yada bizlerin söylediğine göre bişey yapma .yüz bu yanlışa gelmez.

çok geçmiş olsun canım ya hemen başka bir doktora git bak bir yıl geçmiş hala düzelmemiş
bende yüzümden kılcal damar tedavisi gördüm sonrasında kızarıklık oldu doktor ruburil krem verdi 3 aydır kullanıyorum bayağı faydasını gördüm doktora danış belki sanada faydası olur

canım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm keşke hakkını arasaydın susmasaydın şikayetçi olsaydın...arkadaşlarında dediği gibi iyi bir doktora görün tatlım 1 yıl olmuş geçmemiş ihmal etme...krem vs geçirmezse estetik cerrahla görüş yüzünü yakan doktorun tedavini karşılaması gerekiyor...

1 yıl mııı
nasıl durdun 1 yıl cnm ya neden şikayet etmedin?
hala işyeri var mı bu doktorun?
çok geç olmadan tedavini olman gerekir.

evet tam bir yıl geçti öyle kötü günler geçirdim ki bilemezsinizsenağlama
düğünüme bir ay kalmıştı düğünden önce yapayım demiştim sonra yüzüm çok fena yandı
düğünde okadar porselen makyaj yapılıyo falan ama yinede çok belliydi yüzümde koca bi lekeyle düğündeydim ve çok mutsuzdum hiç birşeyin tadını çıkaramadım
balayına gittik olimpusta yine mutsuzdum
denize giremedim suya girince fondoten çıkar diye
eşimede güneşte yandım demiştim yoksa bana böyle bişey yapıldığını bilse ağzını burnunu kırardı o doktorun olay çıkmasın diye sustum
sonradan anlattım eşime dava açacam dedi ama geç kalmıştık
şimdi doktorumla hala irtibatta olmamın sebebi beni plastik cerrahlara yönlendirecek olması ve sonra eğer deri nakli olursam ona karşılatırım mecbur ödeyecek..
kavga etseydik umrunda olmazdı hiç birşeyde yapmazdı benim için
doktor hatasından ameliyat masasından kalkamayanlar var hani onlar için ne yapılıyorkiiimirmirmirmir

canim benim cok gecmis olsun öncelikle,yinede sükretki biraz daha ucuz atlatmissin.allahim yaa biz bir tane sivilce ciksa kiyamet koptu saniyoruz,beterin beteri var.hakkini aramalisin sonuna kadar.dr. kimligi altinda insanlari ne hale getiriyorlar.lazerle yüzünün yandigini söyleyen bir kiz cikti gecenlerde ,dr. kendi hatasini kabul etmiyormus,kadinda sesini ancak haber özel programinda duyurduda dr. dan maddi ve manevi yardim almisti.

canım ya valla çok üzüldüm tamda lazere başlamayı düşünüyodum ama bunları duydukça iice korkuyorum ...patates iyi gelir yanıklara izlerine derler ama bilemedim ne desem bi cildiyeciye görün bakalım çok geçmiş olsun ...

canım şu anda piyasada gerçekten etkili yanık ve ameliyat izi giderici ilaçlar mevcut. yerine bebek gibi bir cilt getiriyor. ancak herşeyden önemlisi senin psikolojini bozmaman. yoksa inan bana çok zorlanırsın. bence adamı bekleyip duracağına kendin iyi bir cildiyeciye yada estetik doktoruna başvur. benim arkadaşımın yüzünde dikiş izi vardı onu bile belli belirsiz yapabilen ilaçlar var. takma kafana ve hemen doktor arayışına başla. çoook geçmiş olsun. mesajlarını bekliyoruz

irem ne olur bana şu kremin adını ver doktoruma söyliyeyim uygunsa yazsın kullanırım
çok umutlandırdı beni söylediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…