Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerLazerle yzm yand bakn fotolarma bir are neolurr
öncelikle sakın ha sakın burda söylenen ağızdan duyma maske tarifleriin tahriş olmuş cildine uygulama daha kötü yaparsın bunalıma girersin .. uzamn iyib ri dermatolg işini çözer bişeycikler kalmaz korkma ama hemen olmasını da beklem zaman alır bu işler cilt çok hassastır her şey cilde uygulanmaz ve ön önemlisi zaman ve sabır diyorum sabırlı olman lazım tedavi sürecinde ... her cilt tipi farklı reaksiyonlar gösterir.. çok çok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum..
Canim cok gecmis olsun benimde sana tavsiyem gunesden mutlaka koru yuzunu!! gunesi gordumu yara ve yanik izleri koyu bir renk aliyor ve yok olmasi cok daha zor duruma geliyor!!.. yuzune gunes kremi surmeden disari cikma birde ben yanik lekesine papates suyunun iyi geldigini duymustum istersen bir dene zarar verecegini sanmiyorum ...
canım ya böyle tavsiye vermeyi sevmiyorum konunun ehli diilim sonucta ama, bepanthen diye bi krem var hücre yenileyici özellikli ve yanık yara izleri için, bunu danış birilerine istersen yanık için kullanıp memnun kalan bikaç kişi okmuştum forumlarda...
canım öncelikle geçmiş olsun .arkadaşların dediği gibi uzman bir doktora git anladığım kadarıyla eşinde sana tam destek, moralini hiç bozma sabrın ve inancınla eski güzelliğine kavuşacağına inanıyorum
yaa aloe vera jeli da yanıklara birebirdir ama bu tarz yanığa nasıl gelir bilemem tabi ben güneş yanıklarının sebep olduğu yaralara fln hep %100 aloe vera jeli kullanırım bepanthenle karıştırıp ama bu değişik bi yanık tabi geçmiş olsun:çok üzgünüm:
Lazer sonrası cildin sakinleşmesi için kullanılan en doğal maske PCO MASKESı(KOYUN PLASENTASI MASKESı) kullanabilirsiniz.Nette PCO MASKESı diye yazarsanız ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.Yalnız yine de bu işin bir uzmanına danışın derim.
cnm öncelikle geçmiş olsun bende lazere gidiyorum ve yazın bana gelme dio doktorum çünki ne kadar korurusan koru güneş ışığına fazlaca maruz kalıyoruzz ve buda lekeye yol açıyor helede denize gidiceksen 3 hafta öncesi ve sonrası kesinlikle uygulama yapmıyor sen nasıl yaptın bilemiyorum ama bencede şikayet etmelisin tekrar geçmiş olsunn
Ah canım ya çok üzüldüm.Ben güzellik uzmanıyım ve çok şükür kendimde de kimsede de yanık yaşamadım.sana önerim MEDİCASSOL Merhem ve bepantene plus krem al karıştırıp ince tabaka halinde sür.ayrıca yüzde yüz gerçek olan lavanta yağı bulup sürmen.esanslı olanlar ucuz olur gerçek Arifoğlu marka alabilirsin.çok geçmiş olsun
canım benim sağolun benim yazın yanakların pembe pembe olurdu dermatoloğa gitim kılcam damar genişlemesi var dedi IPL yaptı bir defa sonrada su topladı patladı falan yandı anlayacağın bir yıl geçti üzeride hep bu şekilde kızarık fotoda çok iyi çıkmadı normalde kıpkırmızı deri nakli mi yapsam off of başıma gelenler
bendede aynı sorun var tek çare lazer dedi doktor korktum şimdi :S acaba senn cildin çok hassas diyemi böyle oldu yan etkisinin olmadığı söylenir :uhm:
cnmm benimde göz etrafım yandııı doktor contractubex yanık kremini verdii gerçekten şu anda kahverengi leke halinde sanırım bi aya gecerr..iki aydır kullanıyorumm ...senin yanıklarr fazla geniş alanı kaplıyoo biras iyileşmesii uzun sürer ama gecer bu kremi kesinlikle tavsiye ediyroum cnm..benimdeeee başıma geldi senin gibi ondannn söylüyourm..
öncelikle çok geçmiş olsun canım ya .üzüldüm görünce ama moralini bozma.contraktubex diye bir krem var ameliyat izine yanıklara çok iyi geliyor.ama önce bir doktorla görüş uygun görürse kullan canım.kafana göre yada bizlerin söylediğine göre bişey yapma .yüz bu yanlışa gelmez.