Lekeler, Çiller Lazerle yzm yand bakn fotolarma bir are neolurr

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
  • Konu Sahibi incikuboncik
öncelikle sakın ha sakın burda söylenen ağızdan duyma maske tarifleriin tahriş olmuş cildine uygulama daha kötü yaparsın bunalıma girersin .. uzamn iyib ri dermatolg işini çözer bişeycikler kalmaz korkma ama hemen olmasını da beklem zaman alır bu işler cilt çok hassastır her şey cilde uygulanmaz ve ön önemlisi zaman ve sabır diyorum sabırlı olman lazım tedavi sürecinde ... her cilt tipi farklı reaksiyonlar gösterir..
çok çok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum..

Canim cok gecmis olsun benimde sana tavsiyem gunesden mutlaka koru yuzunu!! gunesi gordumu yara ve yanik izleri koyu bir renk aliyor ve yok olmasi cok daha zor duruma geliyor!!.. yuzune gunes kremi surmeden disari cikma birde ben yanik lekesine papates suyunun iyi geldigini duymustum istersen bir dene zarar verecegini sanmiyorum ...

canım ya böyle tavsiye vermeyi sevmiyorum konunun ehli diilim sonucta ama, bepanthen diye bi krem var hücre yenileyici özellikli ve yanık yara izleri için, bunu danış birilerine istersen yanık için kullanıp memnun kalan bikaç kişi okmuştum forumlarda...

çok geçmş olsun kesınlıkle şikayet etmelisn orayı canım aptal doktor

canım öncelikle geçmiş olsun .arkadaşların dediği gibi uzman bir doktora git anladığım kadarıyla eşinde sana tam destek, moralini hiç bozma sabrın ve inancınla eski güzelliğine kavuşacağına inanıyorum

avukatmışsın....hukuki yollara başvurmayı akıledemedinmi?beddua edeceğin kadar.....hiç değilse alcağın tazminatla gider yurtdışında tedavi görürsün.alla allaaa durmuş burda çare arıyor yaaa....bepanten,patates başkaaa yoğurtta sürsünmü yüzüne..arkadaşlar saçmalamayın lütfen ciddi yanmış yüzü anca doktor bilir işi .böyle mevzularda ilaç krem önermeyin lütfen.ay ifrit oldum okuduklarıma yahu

Son düzenleme:
yaa aloe vera jeli da yanıklara birebirdir
ama bu tarz yanığa nasıl gelir bilemem tabi
ben güneş yanıklarının sebep olduğu yaralara fln hep %100 aloe vera jeli kullanırım bepanthenle karıştırıp
ama bu değişik bi yanık tabi
geçmiş olsun:çok üzgünüm:

ilk işim o yakan yerin canını yakmak olur du kötükedihüso

Lazer sonrası cildin sakinleşmesi için kullanılan en doğal maske PCO MASKESı(KOYUN PLASENTASI MASKESı) kullanabilirsiniz.Nette PCO MASKESı diye yazarsanız ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.Yalnız yine de bu işin bir uzmanına danışın derim.

tatlım geçmiş olsun.. istersen bi doktora git her şeyden önce. O bi bakar nedir ne değildir.. biz ne söylesek boş. ciddi bi durum, uzmanlık ister

:1no2:çook gecmiş olsun ıyı br dr yada cildiyeciye gidin..

cnm ben senin yerinde olsm sana bunu yapanı mahkemeye verirdim.çünkü yüz bu maazallah yanın bırkma bnce

cnm öncelikle geçmiş olsun bende lazere gidiyorum ve yazın bana gelme dio doktorum çünki ne kadar korurusan koru güneş ışığına fazlaca maruz kalıyoruzz ve buda lekeye yol açıyor helede denize gidiceksen 3 hafta öncesi ve sonrası kesinlikle uygulama yapmıyor sen nasıl yaptın bilemiyorum ama bencede şikayet etmelisin tekrar geçmiş olsunn

Ah canım ya çok üzüldüm.Ben güzellik uzmanıyım ve çok şükür kendimde de kimsede de yanık yaşamadım.sana önerim MEDİCASSOL Merhem ve bepantene plus krem al karıştırıp ince tabaka halinde sür.ayrıca yüzde yüz gerçek olan lavanta yağı bulup sürmen.esanslı olanlar ucuz olur gerçek Arifoğlu marka alabilirsin.çok geçmiş olsun

cok gecmış olsun
yenı bır mudahalede bulunmadan ıyı bır cıldıye uzmanına gorunmenı tavsıye ederım
vede o doktora sızlanmadan onu dava etmeniiii ....

bendede aynı sorun var tek çare lazer dedi doktor korktum şimdi :S acaba senn cildin çok hassas diyemi böyle oldu yan etkisinin olmadığı söylenir :uhm:

......

Son düzenleme:
cnmm benimde göz etrafım yandııı doktor contractubex yanık kremini verdii gerçekten şu anda kahverengi leke halinde sanırım bi aya gecerr..iki aydır kullanıyorumm ...senin yanıklarr fazla geniş alanı kaplıyoo biras iyileşmesii uzun sürer ama gecer bu kremi kesinlikle tavsiye ediyroum cnm..benimdeeee başıma geldi senin gibi ondannn söylüyourm..

elimdeki yanık izini tamamen yüzeysellestirmişti bu krem simdi diger elimde denicem ama yinede öncelik dktra görünmen bu kdr üzme kendini :a015:

Canim bugun tesaduf vitamin E yagi yanik izlerini yok ettigini duydum. Dene bence dogal seyler daha iyi ise yariyoo cunki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…